Minuteada tegid MasterBoxi isandad veel ka Breda kuulipritsiga varianti, sihukest kus tavalise A versiooni tornil oli kõrgendus peal. Nägi teine välja nagu tanu oleks peas. Aga kui olin endale moonavedaja ja Klaineri ahnitsenud, siis pärast karpide sisuga tutvumist kadus isu järgmiste järele täielikult...
Pilte saan jagada küll, aga olen osanud su meiliadre kuhugi kaotada, võiksid selle oma profiili üles panna, siis oleks selles mõttes lihtsam.
Aga mudelit vaadates tundub, et luuk on enam-vähem paigas - eks pärast ise võrdled.
Seda, kui palju neid võis kuulipildujaga olla, ma ei tea - igatahes pole ma näinud ühtegi pilti kuulipritsiga isendist, need mis mul on, on ilma pritsita.
See trikk oli mõeldudki sellise alatusena..

Aga tegelikult ongi nii, et isegi kui mudel on tootja laiskuse tõttu suht keskpärane, siis annavad sellised ažuursed lisandid välimusele palju juurde.
Seda, mitmesest traadist peaks tegema, vaatad fotosid ja olemasolevat kõrvutades - keerad erineva jämedusega pehmeks põletatud vasktraadist poognad valmis ja võrdled, milline sobib. Lapse kitarr jäta parem rahule

Ise arvan, et poogna keskele üks jupp lisaks joota ei tohiks eriti raske olla - võib ju vineeritüki peale lihtsa konduktori teha. Seejärel puurid porilauale augud sisse ja liimid nendesse poognad paika. Ning seejärel ühendad nad pisikeste juppidega (need võivad väga vabalt olla plastikust)omavahel ära. Tsüakriiniga loomulikult - kõike korraga kokku joota on keeruline - siis tuleb juba joodetud jupid kipsiga katta, muidu läheb järgmist ühendust tehes eelmine laiali.
Urmas.