T-55 Õhtupoolik lõõgastumist

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas scout22b »

Kui viitsid, siis äkki seletad kiirelt paari sõnaga kuidas roomikud sellel masinal tegid?

Ette tänades Paavo!
Fortes fortuna adjuvat
Kasutaja avatar
ottojama
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ottojama »

uusmario kirjutas:Oli nii "relsiga" kui "relsita" vaate.
...
Arvestades, et viimasel pidil üdse itaalia vaadid on, võis neid tõesti igasuguseid olla.

Sel t-34-l on minu meelest "vene relssidega" vaadid, need olid stantsitud plekiribad tegelikult.

Mika ma üldse seletan siin, varasest lapsepõlvest on väga selgesti meeles kõik vaadid, mis kütusehoidlas pukkidel seisid, saksa ja vene kirjad peal.
------------8<--------------
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas asjaajaja »

Väga kompu massin!
Kui sa oleksid seda von mansteini "fotostuudios" pildistanud, siis oleks nii mõnigi mees arvanud, et püüad siin reaalsete fotodega lollitada.
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Nende vaatide osas usaldasin seda mida Tamiya kaasa oli pannud. Ei tulnudki eriti pähe hakata netist järgi vaatama. Nagu ma laupäeval teada sain, oleksin pidanud neid pisult lihvima, Tamiya on nad liiga teravad valanud.

Roomikud tegin väga lihtsalt. Algul katsin korralikult tumepruuniga. Kui korralikult kuivanud, tegin pastellipulbrist ja lahustist plöga, mille pläkerdasin roomikutele. Tegin kahte tooni plöga, et oleks värvide vaheldumist ja natuke elavam tulemus. Põhimõtteliselt üks heledam ja teine tumedam. Need pinnad kus rattad peal jooksevad katsin mitme kihi tumeda metallikuga, millele segasin hulka natuke hõbedast. need pinnad mis vastu maad käivad tõmbasin liivapaberiga üle, et halgas metall värvi alt jälle välja tuua. (tegemist ju metallroomikutega.)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist