peidetud varustus

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Kasutaja avatar
jaan59
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jaan59 »

jaan59 kirjutas:No krt,minu arust on ju oluisem selgeks teha kes,mis ja kuhu neil päevil liikus?Päris kiire oli ju värk??Kui Juss tahab irmsasti Emajõe kaldid väetada siis ma võin ju näidata talle ühtteist,vai nott.Vesi oli see aasta nõnda madal,et vähe granaatidest leidsin veel 3 söetrikrauda :lol: pauk ja viigid...
Vigade pärast vabandan!!!
vdreving
Liige

Postitus Postitas vdreving »

Pean üle pika aja vajalikuks sõna sekka öelda. Ärge nähke vaeva härrased- olete mõne aasta hiljaks jäänud - kahjuks!
Kasutaja avatar
Ogre
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Ogre »

vdreving kirjutas:Pean üle pika aja vajalikuks sõna sekka öelda. Ärge nähke vaeva härrased- olete mõne aasta hiljaks jäänud - kahjuks!
Äkki räägid asjast täpsemalt?
vdreving
Liige

Mis ma niisama ikka räägin.Pärast jälle tuleb häda kaela,et lolli juttu ajan.Otsin kunagi tehtud fotod üles,mis mul väheke aega võtab ja siis parem näitan. Muidugi on see vaid üks nendest peidikutest ja selleni jõudmiseks tuli ennast mäekülge kolme meetri sügavusele sisse kaevata. Isiklikult tundus,et kraam oli jäetud mingile diversioonigrupile. Selliseid kohti olevat veel mujalgi. Ja üldiselt,kui midagi teada tahate ,räägime privas. Pole mul vaja kedagi siin foorumis oma jutuga häirida. Viskasin mõned read vaid seepärast,et ei otsitaks seda mida pole.
juss000
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas juss000 »

vdreving kirjutas:Mis ma niisama ikka räägin.Pärast jälle tuleb häda kaela,et lolli juttu ajan.Otsin kunagi tehtud fotod üles,mis mul väheke aega võtab ja siis parem näitan. Muidugi on see vaid üks nendest peidikutest ja selleni jõudmiseks tuli ennast mäekülge kolme meetri sügavusele sisse kaevata. Isiklikult tundus,et kraam oli jäetud mingile diversioonigrupile. Selliseid kohti olevat veel mujalgi. Ja üldiselt,kui midagi teada tahate ,räägime privas. Pole mul vaja kedagi siin foorumis oma jutuga häirida. Viskasin mõned read vaid seepärast,et ei otsitaks seda mida pole.
See on hea uudis ja jälle üks probleem lahenduse leidnud.Aga see ei olnud õnneks ainuke ja viimane.Otsime infot,tegutseme edasi,juhus on pime,kes otsib, see võib midagi kunagi leida,kes ei otsi, sellel need võimalused puuduvad.
Kontakt:

Postitus Postitas juss000 »

vdreving kirjutas:Mis ma niisama ikka räägin.Pärast jälle tuleb häda kaela,et lolli juttu ajan.Otsin kunagi tehtud fotod üles,mis mul väheke aega võtab ja siis parem näitan. Muidugi on see vaid üks nendest peidikutest ja selleni jõudmiseks tuli ennast mäekülge kolme meetri sügavusele sisse kaevata. Isiklikult tundus,et kraam oli jäetud mingile diversioonigrupile. Selliseid kohti olevat veel mujalgi. Ja üldiselt,kui midagi teada tahate ,räägime privas. Pole mul vaja kedagi siin foorumis oma jutuga häirida. Viskasin mõned read vaid seepärast,et ei otsitaks seda mida pole.
Suurimad tänud vdrevingule kui tõelisele militaarmehele.Hea,et võtsid õigel ajal sõna.EDU sulle Sinu tegemistes.
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

Pilte tahaks küll näha! Huvitav mis korras selline peidikutesse jäetud kraam ka tänapäeval olla võib?
Kasutaja avatar
ludvig
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ludvig »

vdreving kirjutas: Ja üldiselt,kui midagi teada tahate ,räägime privas. Pole mul vaja kedagi siin foorumis oma jutuga häirida. Viskasin mõned read vaid seepärast,et ei otsitaks seda mida pole.
Isiklikult arvan on et Ville ei härind siin kedagi ja peaks kindlasti ka edaspidi siin söna vötma. tal olid huvitavad postitused ja pildid ja tore oleks neid ka edaspidi siin foorumis näha. Ja ega ma pole ainus kes nii arvab.
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Oskab keegi Tallinnas Liivale peidetud varustuse kohta midagi öelda? Pidavat olema suurem kogus.
Huvitun maisest rasketehnikast.
vdreving
Liige

Kõned pildid siis asjadest jäänud,kuna ümber pildistatud siis kvaliteet kehvake.Mingi ülevaate aga asjade säilivusest peaks nende põhjal saama. Üks huvitav ja üsna tõene legend ühest peidikust ripub veel õhus,kui nüüd kallalekippunud külmetusest üle saan lähen väheke vaatan. Jälle sakslaste kraam,kuid oma 200 h põldu vaatab vastu.Tahaks lumega läbi käia siis näha,kus kõnnitud on. http://www.fotoalbum.ee/pictures.php?action=4&id=32089
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

:shock: Pole sõnu.
Huvitun maisest rasketehnikast.
vdreving
Liige

Roostes ikka,mis siin head?
Slinky
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Slinky »

kui mg42 silmas pead siis see on küll ju väga heas seisus, võrreldes teise rontidega mis välja kistakse, enamikul pole kujuski aru saada
vdreving
Liige

Ikkagi roostet palju,rauad ka seest koopas.Rihmad olid korralikud.Stg - olid väga head.Neist ka on paar pilti,aga ei hakanud üles panema,kuna tulid ümberpildistamisega suht uduselt välja. Vaatasin seekord,et jubedalt läheb liivapaberit ja polnud ka teist rullide viisi käes,nüüd jälle on paberit palju aga puhastamise isu on üle läinud. Asjad olid hirmus hullu määrde all,ei saanud millegi muuga maha,kui petrooliga.Siiski nagu näha oli aeg oma töö teinud.Nii viiest ühe oleks saanud korraliku kokku panna.Huvitav,et oli ka vene kettaga kuulipritse.Need olid pealt väga kärnas,kuid seest jälle nagu uued.Läksid teised kõik KL - i loomisel ühe staabiülema kätte ja,mis edasi sai ei tea.
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

Tsikel ka sealt p8rit?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline