Kasutatavad värvid

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas scout22b »

von manstein juhtis tähelepanu minu veidi eksitavale postitusele. Ei pruugi küll selgelt välja tulla sealt, aga minu jutu mõte oligi tegelikult, et mingid komplektid kogunevad ajapikku... alustada ikka esimese mudeli puhul nende värvidega, mis juhendis kirjas.
Fortes fortuna adjuvat
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Tegelikult võiks mõned lakid vast ka hankida, a'la põrandavaha (Parovoz pani pildigi ülesse misuke potsik selverist kodukeemia letist rabada :) ) kleepsutamise hõlbustamiseks ja siidmatt/täismatt hilisemaks katmiseks. Lakke tavaliselt mudelijuhistes pole ette nähtud, samas on nad ka "universaalsed".
Kasutaja avatar
Hiinlane
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hiinlane »

Tänan lahkete soovituste eest. Põrandavaha on täitsa kodus olemas ja just see õige ning eks nende lakkide peale olen juba mõelnud. Omal mingid värvijäänused autode kleepimisest isegi on ja eks saab ju neidki kasutada. Ja muidugi tänaselt ostureisilt naasesin kah värvide komplektiga oma esimesele tankile, kuid sellest juba eraldi teemas. Tänud veelkord kõigile nõuannete eest.
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Re: Kasutatavad värvid

Postitus Postitas Soobel »

Tahaksin vähe suuremat asja värvida Luftwaffe talvekamosse. aga põrkasin häda otsa: RLM74,75 ja 76 kohta on kuramuse vähe inffi liikvel, ei RAL koode ega miskit. Mingid Federal standardi numbrid leidsin, aga nendega polnud ka värvipoes miskit peale hakata. Googlega leidsin vaid mudelivärvide ekvivalentide tabelid, aga nendega vist liiklusvahendeid ei värvi.

Kas keegi teab soovitada mingeid kohti kust neile värvidele üldseeditavaid standardeid leida või tulebki papitükid mudelivärvidega ära värvida ja värvipoodi lehvikutesse uurima ja tuhnima minna?
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

Reichsluftfahrtministerium nummerdaski värvid oma RLM koodi järgi. RAL-ist eraldi. mul on arvutis pdf, kus on RLM number, värvitoonid, ja ameerika FS standardi ekvivalendid. RAL-e pole.

tegin piltideks ümber. sai selline:

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

vast on abiks. ka teistele.
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Haa. Siin RGB ja CMYK numbrid ka. Äkki mõnes värvipoes näkkab? Vähemalt FS numbrite peale laiutati kemifloras käsi - neil vaid RAL ja ligipääs kerenumbri järgi autode värvitoonidele.

Teema võiks jah kuidagi kergestileitav või sticky olla.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist