Kasutatavad värvid
- Hiinlane
- Liige
- Kontakt:
Kasutatavad värvid
Terekest!
Milline oleks nii öelda põhi värvide, pigmentide ja õlivärvide komplekt mis võiks olemas olla, et nii tanke kui ka lennukeid värvida? Nii aerograafi kui pintsli tööde jaoks. Pole ju nagu mõtet kogu gammat osta kui sellest enamasti kasutad võib olla ainult pooli või veelgi vähem. Olen nii siin kui mujal foorumitest ja videotest aru saanud, et firmade poolest on parimad Tamiya, Vallejo ja Modelmaster värvid, mida on hea kasutada nii aero kui pintsliga ja õlidest 501 abteilung kuid millised toonid? Milliseid värve ja toone põhiliselt ise kasutate?
Vabandan ette kui analoogne teema on siin juba olnud. Olen mudeliehituses täiesti tumeroheline ja plaan on ennast kõigepealt varustada kogu vajalikuga ja alles siis alustada ehitamisega. Huvitavad enamasti WWII aegsed saksa tehnika. Muidugi vaadates teie haigusepuhanguid siis poodi lendamisest hoiab tagasi ainult suur jäme kett ja rahakoti ära peitmine.
Milline oleks nii öelda põhi värvide, pigmentide ja õlivärvide komplekt mis võiks olemas olla, et nii tanke kui ka lennukeid värvida? Nii aerograafi kui pintsli tööde jaoks. Pole ju nagu mõtet kogu gammat osta kui sellest enamasti kasutad võib olla ainult pooli või veelgi vähem. Olen nii siin kui mujal foorumitest ja videotest aru saanud, et firmade poolest on parimad Tamiya, Vallejo ja Modelmaster värvid, mida on hea kasutada nii aero kui pintsliga ja õlidest 501 abteilung kuid millised toonid? Milliseid värve ja toone põhiliselt ise kasutate?
Vabandan ette kui analoogne teema on siin juba olnud. Olen mudeliehituses täiesti tumeroheline ja plaan on ennast kõigepealt varustada kogu vajalikuga ja alles siis alustada ehitamisega. Huvitavad enamasti WWII aegsed saksa tehnika. Muidugi vaadates teie haigusepuhanguid siis poodi lendamisest hoiab tagasi ainult suur jäme kett ja rahakoti ära peitmine.
Omast kogemusest, et minu värviriiul, mis hõlmab vb mõned sajad värvid on kogunenud ajapikku. Iga mudeliga on vajalik mingid kindlad värvid, ehk siis värvide komplekt sõltub mudelite eelistustest. Aga näiteks Tallinnas roccas hobimaailmas on valejo komplektid, võin eksida aga olid vist seal näiteks mingid a la WWII panzer 12 värvi jne.
Aga jah, üldiselt küll need värvid sul ise kogunevad
Aga jah, üldiselt küll need värvid sul ise kogunevad

Fortes fortuna adjuvat
Mina teeks nii, et ostaks esimese karbi ära ja alustaks selle aparaadi tegemiseks vajalike värvidega vastavalt õpetusele, või mis lisaks vaja. Järgmise mudeliga valik täieneb jne.
Suht raske oleks mingit stardi komplekti osta ilma mudelita. Mul on hetkel riiulis u 160 (arv mlle kohta tuleb kohe kommentaariks "nii vähe")nimetust värve. Osa neist korduvd eri tootjate vahel, aga iga purki olekn ka kasutanud. Seega valik täieneb aja jooksul. Minu valikut kujundab muidugi ka see, et üritan teha erinevate tootjate lennukeid ja võimalikut paljude eri kasutajate värvides.
Kk
Suht raske oleks mingit stardi komplekti osta ilma mudelita. Mul on hetkel riiulis u 160 (arv mlle kohta tuleb kohe kommentaariks "nii vähe")nimetust värve. Osa neist korduvd eri tootjate vahel, aga iga purki olekn ka kasutanud. Seega valik täieneb aja jooksul. Minu valikut kujundab muidugi ka see, et üritan teha erinevate tootjate lennukeid ja võimalikut paljude eri kasutajate värvides.
Kk
kalle nõuanne on kõige mõistlikum. ei pea kõike kohe kokku ostma. ikka tasa ja targu, vastavalt reaalsele vajadusele. üks mudel ette, ja sellele vajalikud värvid ka. õlivärvidest võib alustada suvalisest polest ostetud komplektidest. mingi 10-12 värvi, 3-4 euri. loomulikult pooli värve pole vaja, aga selle raha eest on maa ja ilm. pigmentide puhul võib ka alustada suvalisest pastellkriidi karbist. andmed samad mis õlidel. ja nii ta tuleb...

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
- Hiinlane
- Liige
- Kontakt:
Suurem huvi on ikka WWII aegsed maad mööda liikuvad aparaadid, kuigi kaldun arvama, et ka lennumasinatest ei suuda ka mööda vaadata. Eks lapsepõlves sai neid lennukeid ja mõni tank kah kokku klopsitud ning nüüd tärkas see vana saatan hinges jälle üles. Nagu olen aru saanud, on vastuhakk temale üsna mõtetu 
Olen üritanud siin viimasel ajal 1:24 autosid kokku panna, kuid kohe tundsin, et see pole ikka "see õige"

Olen üritanud siin viimasel ajal 1:24 autosid kokku panna, kuid kohe tundsin, et see pole ikka "see õige"
Õige järeldus - kui ikka kripeldab, siis on mõistlikum järele anda - nagunii sa sellest ei pääse...
Nii et vali endale esimene asi välja ja siis vaata sinna juurde juba vajalikud värvid. Ainult ära osta mõnda probleemset mudelit - esimeseks mudeliks oleks mõttekas võtta midagi sellist, mille saaks praktiliselt "otse karbist" kokku panna.
Nii et vali endale esimene asi välja ja siis vaata sinna juurde juba vajalikud värvid. Ainult ära osta mõnda probleemset mudelit - esimeseks mudeliks oleks mõttekas võtta midagi sellist, mille saaks praktiliselt "otse karbist" kokku panna.
-
- Liige
- Kontakt:
Noore mudelisõbra entusiasmi tuleb aktsepteerida.
Õnnetuseks on valik meeletu ja otsustamine on raske. Hea oleks enda jaoks selgeks teha eelistused. Valdava osa mudelistide jaoks kuulub koostatav objekt ka igakülgse tehnilise ja ajaloolise uurimistöö alla.
Nii et ühtlasi ka silmaringi avardav hobi.
Aga:
Ei maksa paanikasse sattuda. Vabalt saab hakkama ka 4-5 põhivärvi tooniga.
Jõudu alustamisel.
Õnnetuseks on valik meeletu ja otsustamine on raske. Hea oleks enda jaoks selgeks teha eelistused. Valdava osa mudelistide jaoks kuulub koostatav objekt ka igakülgse tehnilise ja ajaloolise uurimistöö alla.
Nii et ühtlasi ka silmaringi avardav hobi.
Aga:
See on edasijõudnute tase.Omast kogemusest, et minu värviriiul, mis hõlmab vb mõned sajad värvid
Ei maksa paanikasse sattuda. Vabalt saab hakkama ka 4-5 põhivärvi tooniga.
Jõudu alustamisel.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist