Notseeboefekt ja NIMBY

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
TALUPOEG TALUJA
Liige
Kontakt:

Re: Kremli trollidest

Postitus Postitas TALUPOEG TALUJA »

loomake kirjutas: 31 Jaan, 2025 18:36
TALUPOEG TALUJA kirjutas: 31 Jaan, 2025 18:19
Kuidas siis seda nimetad, kui mul süda hakkab vahele jätma, kui telefon rinnataskus vasakul pool? Meelevaldne seoste otsimine või?
Väga spetsiifiline väide.
Kas ainult siis kui vasakus rinnataskus või ka paremas? Rinnatasku kõrgus ja sügavus on ka väga erinev erinevatel riietel... Kas "vahele jätmine" toimub iga kord?

OT. Vanasti oli ainult soovitus et mobiili ei tohi pükste tagatasku panna.... Võib p***e minna.
No neid juhuseid on palju kordi olnud. Võin isegi öelda, et kohe saab proovida.... pigistama hakkab kindlasti. Taskute kõrgus on siin praktiliselt õige koha peal. Kui teisele poole pista siis enam nagu ei mõju. Üritan hoida pükste taskus.
TALUPOEG TALUJA
Liige
Kontakt:

AMvA kirjutas: 31 Jaan, 2025 18:45
TALUPOEG TALUJA kirjutas: 31 Jaan, 2025 15:57 Vaadake, kui terve inimene viibib ükskõik kus kohas, siis ta ei tunne midagi (ei pruugi). Kui aga olete nõrgem, haigem jne. siis hakkate tundma teatud asju. Isiklikult tunnen väga edukalt mobiiltelefoni mõju, olen mingi suurema elektriliini ääres ka tundnud, et olek pole enam see. Samuti, kui paigaldati Viljandi Turu Konsumi kassaaparaatide juurde midagi.... vargusevastast, seda tundsin ka ära.
Niisamuti on maarohtudega. Kui oled terve, joo ja lürbi mida tahad ,vahet ei märka ehk siis kõik on kerele hää :mrgreen: . Kui aga haige olen olnud, on nii mõnedki maarohud aidanud turgutada.

Sedaviisi ei saa öelda, et kes nüüd kaebab, et tuulikud on saadanast, siis neid võib uskuda ikka küll. Inimesed on erinevad, vanus loeb jne.
Olen ka näinud oma silmaga inimesi, kes ka väidavad, et neid uputatakse ja ka surevad iga päev mitu korda(ehk siis hakkavad surema ja see juhtub iga päev ja aastaid....) , seega kõik on võimalik.

T.
Vot selle nägemise eest, kuidas keegi mobiili mõju tunneb, olen ma täitsa nõus raha maksma.
Lahke mees oled. :mrgreen:
nukkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nukkel »

Isiklikult mulle ei meeldi kui käib mingi ilkumine ja naeruvääristamine inimese tervise üle. Võiks vähe õelam olla.
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

nukkel kirjutas: 31 Jaan, 2025 19:23 Isiklikult mulle ei meeldi kui käib mingi ilkumine ja naeruvääristamine inimese tervise üle. Võiks vähe õelam olla.
Keegi pole tervise üle ilmunud, kui sa äkki tähele ei pannud.
Aga seda, kuidas inimene mobiili tunneb tahaks ma näha küll. Ja ma sooviks näha seda, kui seda tehakse pimetestina.
TALUPOEG TALUJA
Liige
Kontakt:

AMvA kirjutas: 31 Jaan, 2025 20:00
nukkel kirjutas: 31 Jaan, 2025 19:23 Isiklikult mulle ei meeldi kui käib mingi ilkumine ja naeruvääristamine inimese tervise üle. Võiks vähe õelam olla.
Keegi pole tervise üle ilmunud, kui sa äkki tähele ei pannud.
Aga seda, kuidas inimene mobiili tunneb tahaks ma näha küll. Ja ma sooviks näha seda, kui seda tehakse pimetestina.
Seda ei saa näha, seda raiska on tunda. Varemalt oli häda ühe vanema telefoniga mis ajas kõrva soojaks... häirima lausa hakkas.
Siin ei ole midagi imelikku. Vast paljud on tundnud. Ega ma siin mingi eriline pole.
OLAVI
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OLAVI »

TALUPOEG TALUJA kirjutas: 31 Jaan, 2025 21:31 ....
Siin ei ole midagi imelikku. Vast paljud on tundnud. Ega ma siin mingi eriline pole.
Mina näiteks tunnetan käega infrapuna kiirgust ja 2-3m kauguselt tunnen toas, et kas õliradikas on soe ning LED teleka ekraani soojust 1m kauguselt.
Kes küsib, on loll üks kord, aga kes ei küsi on loll surmani.
davidsoniharald
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas davidsoniharald »

Ma tunnetan, et ahi on soe, iga kord kui ma sellest mööda jalutan. Isegi kui see on kütmata.
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Lemet
Liige
Kontakt:

Re: Notseeboefekt ja NIMBY

Postitus Postitas Lemet »

Enesesisendus on võimas jõud...paar aastat tagasi hakkas üks kogukond 5G üle jaurama. Kel vanaema selle kätte peaaegu ära suri, kel vanaisal posti otsas olevast kastist mööda jalutades uppumistunne tekkinud. Üks noorsand oskas vanematele selgeks teha, et tema puudulikus edasijõudmises on samuti see kuramuse 5G levi süüdi. Mõnevõrra piinliku momendina selgus tõsiasi, et sedasinast 5G levi plaaniti kogukonna peale lahti lasta alles poolteise aasta pärast. Ja veel meenub mulle, kuidas võimukandjad läbi aegade käte pealepanekuga tõbiseid on tohterdanud...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Re: Notseeboefekt ja NIMBY

Postitus Postitas Kriku »

Akm eraldas eraldi teemaks, ma panen hoopis kinni. Seda kõike saab skeptik.ee FB grupis arutada, kui huvi on.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline