Õhusõda.

Eestlased ning eestlastest koosnevad üksused, relvad, lahingud, varustus, autasud jne jne...
Kasutaja avatar
nublu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nublu »

FW Anton kirjutas:Üldiselt on losslistis ära märgitud ka koordinaadid, kui sa nendest midagi jagad.
Eeeee. Sakslased kasutasid kaotuste/võitude märkimiseks oma aerokaartide ruudustikku. Mul olemas mõned tabelid ruudustiku numbritega, aga kuidas need ruudud reaalselt paiknesid - tühi koht.

On sul äkki olemas seda sorti inf? Oleks enam kui tänulik...
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

:cry: Kahjuks ei ole mulgi ühtegi sakslaste õhuväe kaari käepärast. Muidu oleks mul lennukkite kukkumise kohad juba täpselt teada.
Anton - horridoo!
Kasutaja avatar
nublu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nublu »

FW Anton kirjutas::cry: Kahjuks ei ole mulgi ühtegi sakslaste õhuväe kaari käepärast. Muidu oleks mul lennukkite kukkumise kohad juba täpselt teada.
No nii palju kui mina aru olen saanud - ruut on piisavalt suur, et seal tuleks veel hulk aega metalliotsijaga ringi kolada :wink:

Minu huvi pigem sellest kandist, et mõlemate poolte väidetavad võidud-kaotused reaalsetele lähemale ajada. Aga kui sakslaste aruandes on kirjas ruudu number ning venelastel "v raione /asula nimi/", siis on lootus suht väike. Rääkimata aeg-ajalt esinevatest kuupäevastest erinevustest. (Mis mulle on täiesti arusaamatu, aga ilmselt seotud sellega, et venelased täistsid oma dokumente hilinemisega ning tihti sattusid sündmused polgu raamatupidamises juba järgmise kuupäeva sündmuste hulka).

Igaljuhul - kaartidel ruutude numereerimise süsteem on mulle teada. Kui mõni hea inime aitaks VÄHEMALT ÜHE SAKSA LENNUKAARDIGA, KUS RUUDUD NUMMERDATUD - oleks väga tänulik, ning meenutaks pikka aega hea sõnaga :wink:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline