Nutt ja hala

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Rebane11
Liige
Kontakt:

Habemest ja ajamisest žiletiga... kogemused

Postitus Postitas Rebane11 »

vanahalb kirjutas: 25 Dets, 2023 19:01 Sel aastal võib-olla juba liiga hilja kui vend Oskar on potti löödud.
Aga järgmisel aastal sea peiedel saab sellist karmimat harjast testida.
Afk Vanahalb räägib nüüd keerutamata ja ausalt ära oma suhetest vend Oskariga. Meie kandis peeti seagripi algusest jahti väikeseapidajatele ja ma praegu ei tea kedagi, kes teab kedagi kellel aedikus Oskar. Linnugripi aegu läks kukelaul. Külaelu realiti.
vanahalb
Liige
Kontakt:

Re: Habemest ja ajamisest žiletiga... kogemused

Postitus Postitas vanahalb »

Oh, ma tegin lihtsalt geograafilis-loogilise järelduse :)
Kukelaulu kuulsin viimati ja korduvalt eelmisel kevadel suht Tallinna kesklinnas. Kristiines Nõmme tee ja Linnu tee kandis kus on eramajad. Täpset asukohta ei suutnud tuvasta. Leedust on tulnud signaale et mammi lüpsab tee ääres lehma ja kallab saagi samas kõrval piimapukil olevasse pütsikusse. Eesti bürokraatide sõnul olevat selline nähtus euroliidus võimatu.
Sigade leviala peaks siis kuskilt Läti piiri lähedalt algama?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Re: Habemest ja ajamisest žiletiga... kogemused

Postitus Postitas Kriku »

Jah, Lätis-Leedus on piimapukkide süsteem alles. Mitte et see vähimalgi määral teemasse puutuks.
Rebane11
Liige
Kontakt:

Re: Nutt ja hala

Postitus Postitas Rebane11 »

Too piimapukkide asi on natuke valus, sest 1999 aasta Jõulude ajal öeldi mulle, et minu alates 1. jaanuarist minu tonni piima enam ei vajata. 20 tõulehma ja 25 mullikat läksid kiirmüüki ja sellest alates sõna töö ja mina ei mahu ühe lause sisse. Ainult hädavajalik ja ei ole suutnud seda väärata ei psühholoog ega psühhiaater.
Kirs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kirs »

Kust tuleb piim? Vaadates seda venda...omamoodi tegelane...müts maha, aga peale selle asja esilinastust üldse ei imesta kui igasugu sanitaarkontrollid ja muud sulelised hordidena talle peale lendavad...krt need muuvitegijad ka leiavad igasuguseid...https://play.tv3.ee/series/kolmedok,ser ... de-6620679
vanahalb
Liige
Kontakt:

Noeitea. Piima tekitamine on suht kinnine süsteem ja kui ta lüpsi ajal udara, aparaadi ja torustikud puhtad hoiab siis pole erilist vahet. Ostja võtab nagunii iga kord proovid ja kui inimtoiduks ei kõlba läheb sordituks piimaks või kuidas tänapäeval nimetatakse. Seda ei taha keegi. Nõukaajal oli sellepärast hullem et polnud korralikke pesuvahendeid ja neis torudes võis igasuguseid eluvorme kohata. Ma mäletan et meil farmimehhaanik ise piima ei joonudki :)

Ma tean ise ka mõnda sarnase konseptsiooniga lauta. Praeguse korra ajal kus vana Euroopa saab oluliselt suuremaid toetusi kui Poola grupis liitunud aga konkureerima peab samal turul pole üldse mingit Hollandi taset mõtet taga ajadagi. Kuigi Eesti ajab ja olenemata Lääne - Euroopa vastutõõtamisest on vähemalt piimanduses täiesti maailma tipus.
Kasutaja avatar
alo
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alo »

vanahalb kirjutas: 15 Dets, 2023 23:45 "Kes kirjutas Oskar Lutsu "Kevade" ? "
Peaaegu täppi. Oleks AI öelnud ""Kevade" kirjutas Lutsu Oskar", ma oleks mütsi maha võtnud. :)
"Kevade" kirjutas Oskar Lutsu. See on üks Eesti kirjanduse kuulsamaid teoseid!
vanahalb
Liige
Kontakt:

Näha on, et vihjest oli abi :)
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

AI btw on iseõppiv süsteem. Vastake talle mis vea ta tegi. Ja proovige paari päeva pärast uuesti.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

toomas tyrk kirjutas: 28 Dets, 2023 20:54 AI btw on iseõppiv süsteem. Vastake talle mis vea ta tegi. Ja proovige paari päeva pärast uuesti.
Päris nii see ei käi. Suurtes piirides hoitakse AI õpetamine ja kasutamine praegu lahus. ChatGPT näiteks õpib ainult ühe vestluse raames. Kui sa talle midagi ühes vestluses õpetad, siis teises vestluses ei tea ta sellest endiselt mitte midagi. Aga tänapäeval on ChatGPT-le võimalik treenida oma GPT-sid. Annad teksti ette ja õppeülesande ning tulemus käes ja korduvkasutatav. Mina treenisin näiteks Eesti keele automaattoimetaja. On teine päris tubli: https://chat.openai.com/g/g-q6rArKx6U-e ... ttoimetaja
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Madis Reivik kirjutas: 01 Dets, 2023 17:49 https://menu.err.ee/1609182271/raadio-2 ... 82&slide=0

Paar inimest mulisevad terve eetri täis

Ja kus kurat on Saaremetsa "Vibratsioon" ?

Fenomenaalne "värskendus".

Huvitav oleks muidugi teada, milline saade nüüd konkreetselt "noortele" suunati ?
Jätkuks. Kuna Eestis on toimumas idiootsuse revolutsioon siis mõtlesin et kaevaks ERR arhiivist vanad Vibra saated välja ja hoiaks alles.

LOOMULIKULT neid seal praktiliselt pole, on ainult 2022 alates.

Vanemast ajast leidsin oma "arhiivist" veel paarsada ja panin tähele huvitavat fenomeni. Kõik VANEMAD enne 2017 mp3 on ilusti metadataga, commentis on saate kuupäev ja puha. Uuemad on lihtsalt juhuslikult genetud nimega fail, ei mingit metadatat. Vau, pop ja noortepärane uus kodukas.

Kui siin keegi teab-tunneb mõnda minusugust lolli, kel võiks arhiivi leiduda, siis andke privas teada. Maestrot ennast pole tahtnud tülitada sellise teemaga.

Mul on üldse ettepanek et paneks mingi õlleputka kuhugi ja mängiks nonstop mingit krdi hovericoverit ja kuulutaks välja idiootide riigi, vähem peavalu.
aksel90
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aksel90 »

Madis Reivik kirjutas: 03 Veebr, 2024 20:36
Madis Reivik kirjutas: 01 Dets, 2023 17:49 https://menu.err.ee/1609182271/raadio-2 ... 82&slide=0

Paar inimest mulisevad terve eetri täis

Ja kus kurat on Saaremetsa "Vibratsioon" ?

Fenomenaalne "värskendus".

Huvitav oleks muidugi teada, milline saade nüüd konkreetselt "noortele" suunati ?
Jätkuks. Kuna Eestis on toimumas idiootsuse revolutsioon siis mõtlesin et kaevaks ERR arhiivist vanad Vibra saated välja ja hoiaks alles.

LOOMULIKULT neid seal praktiliselt pole, on ainult 2022 alates.

Vanemast ajast leidsin oma "arhiivist" veel paarsada ja panin tähele huvitavat fenomeni. Kõik VANEMAD enne 2017 mp3 on ilusti metadataga, commentis on saate kuupäev ja puha. Uuemad on lihtsalt juhuslikult genetud nimega fail, ei mingit metadatat. Vau, pop ja noortepärane uus kodukas.

Kui siin keegi teab-tunneb mõnda minusugust lolli, kel võiks arhiivi leiduda, siis andke privas teada. Maestrot ennast pole tahtnud tülitada sellise teemaga.

Mul on üldse ettepanek et paneks mingi õlleputka kuhugi ja mängiks nonstop mingit krdi hovericoverit ja kuulutaks välja idiootide riigi, vähem peavalu.
Kuidas sa neid alles hoiaks? Ma ei näe seal arhiivis ühtegi allalaadimise nuppu.
smr
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas smr »

aksel90 kirjutas: 04 Veebr, 2024 4:13

Kuidas sa neid alles hoiaks? Ma ei näe seal arhiivis ühtegi allalaadimise nuppu.
F12, lähed seal Network sakile ja otsid mp4 laiendiga faili ning avad selle omakorda uuel sakil.

suva näide:

siit https://arhiiv.err.ee/audio/vaata/vibratsiooni-sessioon
tekib see https://vod21.err.ee/dash/arhiiv/AUDIO/ ... -a1-x3.mp4
Kasutaja avatar
krizz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krizz »

Jumpu kirjutas: 10 Veebr, 2024 15:05 Minu arvamus on see, et me peaks kogu aeg valmis olema Venemaa rünnakuks. Venemaa on meid ajalooliselt vallutanud korduvalt. Ei tasu endale kujundada mingeid lohutusloogikaid, et millal ja kas. Inimeste meelsuse, patriotismi ja kaitsetahte ning plaanide ülesehitamine võtab aega ja kui olukord läheb teravaks, siis me oleme alati valmis. Ei tasu võtta midagi ilusat (Eesti riik) iseenesestmõistetavalt. Vallutusotsused tehakse jõupositsioonilt.
Nojah valmis... Mis on tänane poliitika? Patriotism ja rahvuslus on põlatud ja häbimärgistatud (kuid see on suur motivaator oma riigi kaitsmiseks!). Riiklikult toetatakse ka mingit toksilist vihaste naiste feminismi, võideldakse "toksilise maskuliinsusega" (ok kui sõja ajal feinisti vägistatakse, siis ta vast hakkab küll toksiliselt maskuliinset kodukaitsjat appi igatsema), traditsioonilise perega jne. Mehelikkus ja üldse sugude rollid hägustatakse ära - ole mee, naine või kasvõi kits. Lisame siia rekordmadala iibe (madalam alates aastast 1919, kuis seda lugema hakati), rekordkõrge sisserände (ametlik + mitteametlik sh skeemitamisega siia toodud). Võiks veel rääkida laste rasvumisest ja vaimsest tervisest. Samuti lõhestunud/tud ühiskond, rahvas. Jne,jne. Kokkuvõttes ma ei oleks selles (pikas perspektiivis) meie valmiduses sugugi nii kindel. Ei taha olla pessimist, kuid puht statistiliseltki võib juba öelda, et isegi ilma igasuguse sõjata on meie eksistents siin maal ohus.
Kindlasti on neid, kellele see jutt ei meeldi. Ega ei peagi meeldima. Parem on elada jaanalinnuna pea liiva all ja vastu enda kumisevat rinda taguda ning õõnsaid ennast rahustavaid-petvaid loosungeid kraaksuda. Paraku sellest reaalsus ei muutu...

Ukraina ja ukrainlaste kasuks räägib nende arvukus. Ka Ida-Ukraina (kus palju venelasi/venestunuid) kaotusega nad ei kao kuhugi. Meie alla miljoniline rahvas võib aga lolli poliitika tõttu isegi ilma sõjata kaduda.
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

krizz kirjutas: 10 Veebr, 2024 22:19 Patriotism ja rahvuslus on põlatud ja häbimärgistatud
Selles süüdista ühtainsat poliitperekonda, kes kõik selle endale on usurpeerinud ning selle abil post-savisaarelikus ruumis moskoovia huve kaitseb.
ok kui sõja ajal feinisti vägistatakse, siis ta vast hakkab küll toksiliselt maskuliinset kodukaitsjat appi igatsema
Euroopa kogemus näitab, et esimese asjana hakkab ta hoopis toda maskuliinset kodukaitsjat enda vägistamises süüdistama, kui reaalsus tema tõekspidamistega nii jõhkralt vastollu läheb.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist