T-28

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
simmtann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas simmtann »

Pilt

Aitäh jagamast!
Tehisintellekt ei suuda kunagi asendada inimidiootsust!
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Nonii, lõpuks on ta siis valmis! Ega pettuda ei tule, suur vaev on vääriliselt tasutud. Kahtlemata tegu parima T-28-ga, mida nähtud on. Seda eelkõige tehnilise teostuse poole pealt.
Isetehtud raam poordis. Kuulipritsid, mäherdusi pole mudelimaailmas veel nähtud. Pukseertrosside tõmmitsad, kamaluga neete ja meetrite kaupa keevisõmblusi. Ehtsast plekist sumpsikatted. Friuli lindid. Selle masinaga on palju vaeva nähtud!
Kuna kriitika on edasiviiv jõud, siis kobiseks ka, mis silma riivama jäi:
Trossi silmused on ebaõnnestunud, on teised peenikesed ja mannetud. Küllap oled need T-35 komlektist võtnud. Kõige lihtsam oleks olnud tarvitada mõne trumpeteri KV komplektis olevaid punutisi.
Kuulipildujatornidega oleks võinud rohkem vaeva näha. Tornilae ühenduskoht on jäänud korralikult täis pahteldamata ja lihvimata. eesmise soomusplaadi keevisõmblus on liiga paks välja kukkunud.
Masina üldine tonaalsus ei meenuta 4BO-d.
Aga noh, need on pisiasjad, üldmulje on vägev.
Kas pildistamise taustaks on seesama saunalina, mis Opeli puhul?
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
Päris vägev traktor. Arvan, et ega see rohelinegi vale pole. Ja parajalt rokane ka teine...Nii et ..ütleks :) cool wagon
Taara avitab! ...
andrusan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrusan »

von manstein kirjutas:Kuna kriitika on edasiviiv jõud, siis kobiseks ka, mis silma riivama jäi:
Trossi silmused on ebaõnnestunud, on teised peenikesed ja mannetud. Küllap oled need T-35 komlektist võtnud. Kõige lihtsam oleks olnud tarvitada mõne trumpeteri KV komplektis olevaid punutisi.
Kuulipildujatornidega oleks võinud rohkem vaeva näha. Tornilae ühenduskoht on jäänud korralikult täis pahteldamata ja lihvimata. eesmise soomusplaadi keevisõmblus on liiga paks välja kukkunud.
Masina üldine tonaalsus ei meenuta 4BO-d.
Tänud kriitika eest ja kohe kindlasti viib see asja edasi.
Trossi silmused on samast karbist ja uurides tolleaegseid fotosid, siis sellised nirud nad paljudel masinatel ka olid. KV komplektist võtsin seeklid.
Tornide koha pealt kriitika täitsa asjakohane ja ega ma ise ka nendega rahul ei ole, aga lõpuks sai lihtsalt kannatus otsa ja ei viitsinud lihtsalt rohkem jamada ja nii ta pisut kiirustades "üle perse" tuli.
Värvitooni täpsust polnud algusest peale plaaniski kataloogitäpsusega paika ajada. Vaadates jällegi sõjaaegseid fotosid(mida mul tänu Urmasele on ikka üksjagu), on seal näha nii heledaid, kui ka väga tumedaid masinaid. Olles ise ehituslike värvide müügiga kaua aega tegelenud tean, et värvipurgi seistes vajub pigment põhja ja arvestades üleüldist sovjetiaegset pohuismi, siis julgen arvata, et vaevalt neid 200L värvivaate enne tanki värvimist väga läbi segati, ja nii tulidki tünni alguses värvitud tankid pisut teist tooni kui lõpuosaga värvitud.
Minu isiklik arvamus on, et vaevalt neid täpses 4BO toonis masinaid mujal, kui paraadil üldse näha oli.
Lisaks veel see, et tanki kulutades ja plätserdades mõjub iga kiht filtrina, mis kohe värvi tonaalsust muudab.
Samuti muudab inimsilma jaoks päris palju tooni valgustus ja ümbritsev taust. Ehk minu joks on siin piisavalt palju argumente, miks ma pole täpseid värvitoone taga ajanud. Aga see on ainult minu arvamine asjast, täiesti eri teema on näiteks Fossiili tegemised, kus kõik peab ülitäpne olema, see lihtsalt stiili küsimus.
Tervitused
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Tere jälle!
Võtan oma kriitika seoses värvimisega tagasi. Nähes kokkutulekul tehtud pilti su masinast, tuleb tõdeda, et asi on vist pildistamises. Tsiknatil on eriline anne santides valgustustingimustes head tulemust saavutada. Su masin nägi seal hulga parem välja. Vahest tasuks kaaluda pilte mõnes programmis natuke töödelda.
Seoses sellega meenub su kingtiiger. Piltide peal tundus selline harju keskmine. Õnnestus seda aga oma silmaga näha ja karp vajus lahti, nii head masinat pole minu silmad enne näinud!
Trossiga on aga nii, et üks asi on silmus, mis näeb selline lutsutatud ja sile välja, aga see tross mis sa sinna vahele aretasid on punutistega võrreldes hirmjäme. Ühesõnaga tross ei ole proportsioonis. Ehk oli T-28-l ja T35-l üks ja seesama tross. Siis peaks see mudelil olrma miinimum 1mm.
Loodan, et mu kobinad sind ei häirinud. Sooviks oli, et su masin parem välja kukuks ja pettuma ei pidanud. Üks asi on tiigreid karbist kokku laksida, aga sellise projektiga tuleb vaeva näha. Tulemuseks on riiulis haruldane masin, mida vähesed on viitsinud ette võtta.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist