Torgiks vahele. Aga, kas siis ei oleks mitte õige, et meil oleks võimalikult head relvad, et me võimalikult kaua suudaksime siin Läänemere kaldal elus püsida? Sest, ma kurvastaks teid sellise teadmisega, aga kuigi kui Eestit kunagi rünnatakse, ei soovi ma sugugi surma saada mõne välisvaenlase kuuliga. Pigem eelistaks ma teist varianti. Nimelt sellist varianti, et Tänu kaotuste talumatuks muutumisele taganeb see välisvaenlane minu kallist kodukohast.
Lisaks veel, et selleks et ma ei lõpetaks kusagil metsa all, pooldan ma kõigi oma käte ja jalgadega, et võimalikult ruttu muretsetaks võimalikult palju erinevaid relvi mis kaitseksid mind võimalikult palju erinevate pahade onklite eest

(soovitavalt relvad mis löövad pahad maha ennem kui nad minu Ak-4 laskeraadiusesse jõuavad) See kui nad on NATO-l olemas kas paberil või kaugel maal mind väga ei loksuta. Vägagi meeldiks, kui nad oleks kohapeal võtta kohe, soovitatult mehitatud omade tublide kaasmaalaste poolt. See, et need liitlased Eestisse jõuavad kunagi, on muidugi tore, aga vabandan oma ketserluse eest (arvan, et nii mõnedki foorumlased nõustuvad minuga) ma ei sooviks sellel hetkel sugugi surnud olla. Eriti veel selle tõttu, et mingi puruvana ei ostnud õigeid relvi või tegi lolle plaane.
Muidugi, aastast 2007 on asi vaikselt paranenud, aga vabandust, areng peaks olema kiirem ja see minimeredessandi võimekus on ikka lollus, kui selle asemel võiks tulla paar kaatrikest, mida oleks endal parem vaadata ja millel oleksid raketid mis võiksid põhja saata edukalt mitu paha onu, kes tahaksid minna minu selja taha ja seal pahandust teha.
Sai küll kirjutatud sellises lapsikus ja naiivses stiilis, aga loodan et suured vaidlevad autoriteedid ei pahanda
Torkaks veel vahele, kas nendel pisikaatritel on siis parem laine- ja jäätaluvus kui Norra Super Haukidel?