Jah, ma saan aru Su mõttest aga olen siiski kindel, et tänased U väed ei kõhkle ka neid vene sinikiivreid tulistamast. Ja siis ei piirdu kumbki pool enam tänaste "rahvavabariikide" territooriumitega.Yks kirjutas:Miks te koguaeg äärmustesse lähete? Rahuvalve missioon või mis iganes ei ole "Kiievisse lendamine". Lennatakse vaid nendes piirides, kus see 40 miljonit puudub. Lennatakse peale naglalt ja seni kuni Proshenkole jõuab kohale, et "tal pole midagi kaotada", on juba hilja. Tegelikult võib ta just vastupidi mõelda, "et kui ma nüüd käsu annan, äkki kaotan mina ja me teised hoopis siis kõik". Ükski alamaastme tegelane ei liiguta ennem käsku aga lillegi. V.a väikesearvulised vabatahtlikke üksused. See peaks ju isegi pimedale selge olema tänaseks? Mulle ka meeldib teinekord fantaseerida, kuid vat kuidagi ei suuda ma seda fantaseerida, et kui nn sinikiivrid üle piiri soomuskolonnides ja õhutoetusega liiguvad (ilma hoiatuseta, et mis kell nad seda teevad), et siis 3 minutit hiljem saab UA ja õhujõud käsu vastasele igati vastupanu osutada.Otto K: Ma arvan teisiti. Ca 40 miljonit on ikkagi MIDAGI. Ja Poroshenkol ei ole ka midagi kaotada. Iseasi on see, et kuivõrd korda saab see vanaraud mis aastatega on kuskil roostetanud. Rauda ja laskemoona U ladudes jagub. Jään seisukohale, et ei "lenda" see vene vägi midagi hetketega Kiievini.
Muide. Domabastani Zello peal käib praegu ajupesu nagu oleks kuskil U saitidel välja kuulutatud Donetski ja Luganski korterite oksjonid, hinnaks 25 tuh grivnat.
Ja alles jäänud (venekeelsele) elanikonnale on ette nähtud laagrid.
Aga samas ootavad väga vene "rahuväelasi".
Kui kaua tagasi anti Ukrainas see osalise mopi käsk? Ca 15 päeva tagasi? Ja ca 50 tuh meest pidi olema valmis ca 45 päeva päeva pärast? See on sama vägi nagu venemaal piiri taga. Aga ründamiseks on vaja ca 3-4 kordset ülekaalu.
Zellos on toon natuke muutunud. Peale seda kui üks julges küsida, et kust pärineb info korterite müügist. Nüüd on tagasi pöördunud esiisade juurde kes kaitsesid Donbassi fašistide eest.