N-ö koprofiilia

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
kyy
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas kyy »

Peaaegu teemaga haakuv: 1989 aastal, kui olin Võsu pioneerilaagris kasvatajaks, siis enne laste saabumist instrueeriti meid, et peame lapsed käekõrvale võtma ja WC-sse viima ja selgitama neile veekloseti kasutamispõhimõtet, kuna varasematel aastatel oli tabatud seal lapsi jalgu pesemast.

Põhjendus oli siiski sellele asjale mõistlik. Meie rühma olid tulemas need kõige väiksemad, 6 - 8-aastased, suures osas maalapsed (Võsu laager oli kolhoosirahva lastele), kes lasteaeda-kooli polnud veel läinud ning kodused tingimused olid nagu olid.
Nibelungen
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Nibelungen »

Oma sugulaselt olen kuulnud lugu,kuidas sõdurid olid leidnud talust leivaküna ja selles oli taigen,mille nad välja valasid ja siis selle täis sittusid.Ja venelaste kohta oli ka ütlus,meil ei ole peldikuid vaja situme kõik ümber maja.
Kasutaja avatar
sadist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sadist »

ma tean juhust,kui s...ti öllekappa ja pisteti see sooja leivaahju ning teist juhust kus roojati petroolilambi kaelast sisse.
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Krt, kas teil endil läilaks ei lähe selle sita ümber keerutamine? Nüüd juba neli lehekülge pasandamise üle arutatud, äkki aitab ehk? :evil: :evil:
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Majestic-12 [Bot] ja 2 külalist