Skinheadid?

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
mongol
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mongol »

John kirjutas: Või siis (nagu Skald mainis) võib see olla lihtsalt tähistuseks, et tegemist on nö tänavalahingutes ennast tõestanud mehega. Küsimus tekkis, kuna ma olen kokku puutunud ühe tegelasega kellel on taoline asi olemas küünarnukil. Parajalt huvitav karakter aga päris kindlasti pole ta mingi vähemuste vihkaja-tapja. Pigem ikka see nö "landserite" kategooria. Vanust on tal kah piisavalt nii et ilmselt on ta selle auga välja teeninud.
Noh, eks me kõik oleme sattunud piisavalt veristesse kaklustesse. Olen ka kokkupuutes kõenaluse seltskonna esindajatega ja nendest on kõigil sellise põhimõttega see võrk välja teenitud. Iseenesest võiksin isegi selle ehk teha lasta, aga ei taha.
Meil eestis õnneks mõrvadega tegemist pole (va ühe rootslase kõri lõbilõikamine, ja see oli ka paras "frukt", kes seda tegi). On olnud seostatud asju, aga Moskva-laadseid välismaalaste süstemaatilisi mõrvu pole minu teada olnud. Hea ongi, need toimunud neegrite (ajutiselt siinviibijate või turistide!) peksmised on niigi üleliigselt ekstremistlikud - meil omad koduloomad, kellel kallal saaks oma ämblikuvõrke välja teenida ;)

Ja "kindlasti pole ta mingi vähemuste vihkaja-tapja" kohta ütlen ma üht - pederaste-homosid ja muid väärarenguid seksuaalvallas vihkab ka keskmine Võsa-Petsi -eestlane ja pensionär. Iseasi, mis määral seda vihkamist välja näidatakse.
Väikerahvas peab olema võimalikult terve seksuaaleluga ehk siis homoseksuaalsusel (elustiil/eluvorm, mis ei tooda terveid järglasi) pole hääbuva rahva seas kohta.
professional retard
John
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas John »

Ja "kindlasti pole ta mingi vähemuste vihkaja-tapja" kohta ütlen ma üht - pederaste-homosid ja muid väärarenguid seksuaalvallas vihkab ka keskmine Võsa-Petsi -eestlane ja pensionär. Iseasi, mis määral seda vihkamist välja näidatakse.
Väikerahvas peab olema võimalikult terve seksuaaleluga ehk siis homoseksuaalsusel (elustiil/eluvorm, mis ei tooda terveid järglasi) pole hääbuva rahva seas kohta.

Seda kindlasti. Pigem mõtlesin ma "vähemuste vihkaja-tapja" all sellist tüüpi kes arvab, et naha pigmendi värv/intensiivsus automaatselt dikteerib selle inimese karakteri. Umbes nii nagu meie kalli idanaabri juures grusiine/tšetseene jne "kindlaks tehakse".

Mis puutub pederastidesse siis varem oli mul neist suht pohhui aga pärast seda kui ühistranspordis üks "seksuaalvähemuse" esindaja mulle ligi hiilis ja mu kintsu silitama hakkas (ise samal ajal seletamas -vene-eesti keele segus- kui mõnus on masturbeerida) pole ma just kah eriti vaimustuses sellistest "koduloomadest". Igal juhul oli tolle tee ukseni väga pikk ja vaevarikas. Kutsu mind natsiks kui tahad aga see pole normaalne...
Inter arma enim silent leges (sõja aegadel on seadused vaiksed) Cicero
araterI
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas araterI »

Andke andeks see järgnev epistel aga tegemist on tüüpilise sõjaväljapsühholoogia temaatikaga, mis rakendub ka tsiviilelus, näiteks eestlaste-venelaste, "rahvuslaste" vs nochnoidozorlaste vastasseis, antisemitism, väidetav natsimeelsus jms.

Ligitikkuva pederasti näide on väga hea kirjeldus sellest, kuidas kujuneb välja rassism, mõne rahvuse või sotsiaalse grupi vastane viha jms.

Väga laias laastus võib nii rassismi, venelasteviha kui ka homokartuse laadsed hoiakud jaotada kahte tüüpi:

a) suhtumine, kus esiplaanil on kartus/viha/vihkamine ja kogu käitumine lähtub sellest

b) tõdemus ja teadmine, et "võõras" ei meeldi aga seda ei elata igal momendil välja, käitumise ees on kasvatuse filter kuid mitte nii äärmuslikult, et kuuluda rühma d)

Loomulikult on olemas

c) apaatsed, ükskõiksed isikud, kellele ei lähe teema üldse korda

d) silmakirjatsejad, kes suruvad oma suhtumise alla, seda suhtumist siiski omades aga mitte teadvustades

e) kahtlemata on ka inimesed, kes on nö vastaspoolel

Võõristus - endast või oma grupist erinevate isendite vastane vaenulikkus on instinktiivne käitumine. Me näeme seda looma- ja taimeriigis, me näeme seda laste puhul lasteaias ja koolis, me näeme seda ka täiskasvanute puhul ühiskonnas. Kõik, kes pole meie on nemad ja nende eksistentivõimalust ja olemasolu kvaliteeti üritatakse vähendada eesmärgiga "omade" olemasolušansse suurendada. Mis ei tähenda, et see alati oleks tulemuslik ja ratsionaalne käitumine. Võõristuses pole midagi ebaloomulikku aga mõtlev olend nagu inimene laseb selle läbi sotsiaalsete normide ja õpitud käitumise filtri. Soovitavalt mõistlikkuse piires.

Küsimus on eelkõige selles, et kas
a) lähtuda emotsioonist või teadmisest/kogemusest
b) lähtuda üksikteadmisest/kogemusest või üldistusest paljude kogemuste põhjal
c) võtta aluseks ainult vastumeelne suhtumine või vaadata olukorda laiemas tervikus, mille hulka kuulub
- kas oma vastumeelsuse väljanäitamine vähendab vastumeelset nähtust, võib-olla ainult provotseerib, võib-olla ainult süvendab jõuetut vastumeelsust ja/või vihatavat nähtust. Kas on meetodit millega vihatavat tegelikult mõjutada? Kas vihatava mõjutamine on üldse võimalik?
- kas vastumeelsuse üleskütmine mõttekaaslaste hulgas suurendab või vähendab šansse vastumeelse vastu midagi ette võtta või ainult suurendab irratsionaalset raevu. Kas see raev aitab mõtestatult tegutseda? Kas sellel vastutegevusel on mõtet/tulemust?
- kas lähtutakse faktidest või müütidest. Kas teadmine on ammutatud teaduslikest uurimustest või sauna eesruumist, kus "mehed näe rääkisid";
- kas ei oleks võimalik ja/või kasulik "vastumeelsetest" üldse mitte välja teha, end mitte provotseerida lasta, asuda hoopis dialoogi, üritada võimalusel mõista, miks on asjad nii nagu nad on ja/või kasutada neid "vastaseid" vajalikes piires enda huvides;
- kas nähtus millega kokku puututakse on ikka see mida "vihatakse" või on tegemist mingi üldisema hälbega, millel "vihatavaga" eriti pistmist pole. Vt allpool näide, küsimus kas Libressiöö oli labane pättide korrarikkumine või ideologiseeritud vastuhakk, kas eestlaste poolne umbusaldus venelaste suhtes tuleneb ainult venelastest endist või meie valulisest ajaloost ning hävimisest mitte kaugel oleva väikese rahva eksistentsineuroosist jne
- kas vastumeelsuse aktiivne väljanäitamine ei ole osa eneseeitusest või kompensatsioon (tasakaalustav käitumine) mõne muu probleemi varjamiseks/näiliseks leevendamiseks: homoviha varjamaks oma teadvustatud või varjatud homoseksuaalseid kalduvusi, veneviha varjamaks oma muulaspäritolu või hoopis probleeme isiklikus elus

Ühtpidi, kas maksab ja kuidas üles kloppida irratsionaalne raev vastase vastu ja/või kuidas seda ohjeldada ja kanaliseerida kogu võimekus külmalt kaalutlevasse tegevusse mille eesmärgiks on ülekaalukas vastane, lootusetus olukorras, parimaks fileeks konverteerida. Sissi üksinda metsas mõistuse juurde ja ellujäämises on samuti palju sarnast. Samas kas küsimus, et kuidas nende samade "pedede", "venkude" või "memmepoegadega" efektiivselt koos vaenlase vastu võidelda.
varem oli mul neist suht pohhui aga pärast seda kui ühistranspordis üks "seksuaalvähemuse" esindaja mulle ligi hiilis ja mu kintsu silitama hakkas (ise samal ajal seletamas -vene-eesti keele segus- kui mõnus on masturbeerida) pole ma just kah eriti vaimustuses sellistest "koduloomadest"
Rakendades eeltoodut:
- tegemist on Sinu poolt kogetud üksikjuhtumiga, mis ei anna põhjust üldistuseks kogu arvatava seksuaalse kalduvusega inimeste suhtes;
- konkreetne üksikisik on kõigi märkide järgi hälvik kõige laiemas mõistes, see, et ta muu hulgas on ka homoseksuaalne ei tähenda, et kõik homoseksuaalsed on hälvikud. Antud juhul pole küsimus homoseksuaalsuses vaid sõltumata soost, taunitava sotsiaalse käitumisega. Ennast mitte talitseda suutva meesterahva ebasünnis lähenemiskatse naisterahvale avalikus kohas kuulub samasse kategooriasse. See ometigi ei ole tõestus kogu meessoo ebardlusest;

Minu soovitus - suhtuda antud persooni kui sotsiaalsesse hälvikusse üleüldse, mitte konkreetselt kui homoseksuaalide läbilõikelisse esindajasse.

Konkreetsemalt seoses homoseksuaalsusega (ja sellist analüüsi vajab iga vastasseis):
- väga tihti aetakse homoseksuaalsusega oma suhtumise kujundamisel segamini näiteks lapsepõlves kogetud pedofiilsed lähenemiskatsed. Pedofiilial ja homoseksuaalsuse bioloogilised ja sotsiaalsed põhjused on üsna erinevad;
- "hälve", mille all kannatab puht-bioloogiliselt (varase loote-ea ainevahetushäire) 5% või rohkem elanikkonnast, mida on täheldatud ka loomariigis, mis võib esineda teatud sotsiaalsetes oludes ka ilma bioloogilise eelsoodumuseta, mis ilma ligitükkivuseta on täiesti kahjutu, sellisesse nähtusesse ei ole mõtet suhtuda puhtalt vihkamise pinnalt;
- kui meesterahvas sooritab veidi rohmaka lähenemiskatse naisterahvale, siis peetakse seda pigem normaalseks, et juhtub ikka. Kui bioloogilisest sättumusest tulenevalt sooritatakse täpselt samal viisil lähenemiskatse tollele heteroseksuaalsele meesterahvale, siis tundub see paratamatult ebaharilik.

Mis ei tähenda, et homoseksuaalsus oleks midagi erilist ja kaitsemisväärset, et homoseksuaalidele peaks taotlema mingeid eriõigusi nagu me näeme toimuvat, analoogiliselt sellega, kuidas üks rahvus üritab oma kannatusest teha teistest suurema kannatuse, eriõiguse ja müügiartikli. Kõigel on mõistlik piir ja selle piiri leidmiseks on mõistust vaja. Inimsoo eksistentsi seisukohalt (loomulikult viisil oma liigi säilitamine) on tegemist anomaaliaga. Rahvuse eksistentsi seisukohalt on muulaspopulatsioonile eriõiguste andmine enesehävituslik. Vastandumisele ja piiratud teadmistele põhinedes mingi ebainimlike elementidega ideoloogia fanaatiline pooldamine (nt natsionaalsotsialism) ei kõla just mõistlikult. Ühe rahva läbielamiste rõhutamine teistele samavõrra kannatanud rahvastele on lihtsalt ebaõiglane.

Segaduste vältimiseks, nagu sellistel puhkudel on mul tavaks saanud: olen õnnelikus heteroseksuaalses abielus olev kolme lapse isa.
mongol
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mongol »

araterI kirjutas:Minu soovitus - suhtuda antud persooni kui sotsiaalsesse hälvikusse üleüldse, mitte konkreetselt kui homoseksuaalide läbilõikelisse esindajasse.
Ma olen sinuga üldiselt 100% nõus, kuid demonstreerin kohe ka oma kitsarinnalisust:
millegipärast võivad sellised hälvikud vägagi palju endale lubada. Kui hetero-mees (ka naine) neile üle tahi väänab, siis on hala ja probleeme terve maailm täis. Ehk siis võib üpris julgelt väita, et kui me hakkame võtma sellist käitumist erandlikuna, annab see julgust teistele värdjatele (vabandust, rongaisade lapsed) end avalikkuse ees demonstreerida.
Pole just demokraatliku riigi kodankule sobiv mõtteavaldus, aga leian, et just nimelt homoseksuaalsus tuleks riiklikul tasemel kuulutada haiguseks ning selle haiguse põdejate "nakkusohtlik" osa isoleerida. (Nn. nakkusohtlikeks pean ma neid eestkõnelejaid ja "õiguste eest võitlejaid", kelle nimesid ma ei vaevu praegu googeldama.)

---

Ma pean ennast niipalju natsiks (loe: rahvuslaseks) küll, et pühendan oma jõu pigem sellsite ebatervete elementide vastu võitlemisele (kasvõi foorumites kaagutamise läbi), kuiet raiskan aega mingite olematute mustanahaliste Eestist väljaajamisele. Samuti leian ma, et meie venelastest, vähemalt murdosast neist, saab väga head eestimaalased ja kodanikud. See tähendab aga, et need nn naši-meelsed tuleb samamoodi kõrvaldada või neist need lollid mõtted välja peksta. Venelastel on see peksuga ravitsemine moes ka ;)
professional retard
John
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas John »

Oeh. Seda ma arvasin, et keegi hakkab mu äärmusliku näite peale üle genereerima. Kuna pole mõtet laskuda sellesse mõtetusse vaidlusmülkasse siis ei hakka põhjalikult teemat lahkama. Ütlen ainult niipalju, et homoseksualism on oma olemuselt geneetiline ning tegelikult annaks seda kvalifitseerida mutatsioonina, nii nagu kuritegevust soodustav XXY kromosoom, downi sündroom jne. Kuid vastukaaluks ütleks ka, et erinevalt eelnimetatud väärastustest pole homoseksualism nö üdini inimkarakterit "korrumpeeruv", vaid tegelikult kuuluvad seksuaalvähemuste hulka ka väga väljapaistvad indiviidid, kes on inimkonnale palju juurde andnud (Michelangelo, Versace, Leonardo da Vinci, Aleksander Suur jne). Olen nõus, et minu näide oli liiga ühekülgne ning äärmuslik aga kõigest hoolimata oli mu jutu point, et milleks on vaja oma "eripärasid" teistele demonstreerida? Selle all mõtlen ma selliseid asju nagu nt iga-aastaseid kurikuulsaid "paraade", meedia "sensatsioone", Arnold Oksmaad jne. Mida te teete, hoidke enda teada, eks ole?

Mida ma aga kohe üldse ei poolda on inimese üle otsustamine tema naha pigmendi värvuse/intensiivsusele toetudes. Kultuur, keskkond ja kodu- need on kolm pealmist tegurit mis kujundavad inimese iseloomu ja vastavalt ka selle kuidas ta käitub ühiskonnas. Mingil määral on ka geneetikal oma osa aga see on väga väike tegur...
Inter arma enim silent leges (sõja aegadel on seadused vaiksed) Cicero
araterI
Liige
Kontakt:

Kui hetero-mees (ka naine) neile üle tahi väänab, siis on hala ja probleeme terve maailm täis.
Paneks kella seisma ja vaataks, miks see nii on?

Kes jahvatama kukub?
a) meedia
b) õiguste kaitsjad

Meedia, võib öelda, on igal pool ühesugune. Kuna kommertsmeedia toitub 90% ulatusest reklaamirahadest, reklaamirahad = lugejate arv ja keskmine lugeja klikib/ostab asja, mille esikaanel on paljas tiss või "Ilvesel on lossis armuke" (jutt käib mahajäetud mõisalossis külakassi panevast metsloomast), siis tark inimene seda ignoreerib ja jääb vaid loota, et meedia meie vabas ühiskonnas ise muutub natuke täiskasvanumaks.

Õiguste kaitsjatega on väga lihtne - kui neile konti mitte hambusse visata, siis neil pole mitte midagi teha. Piisab ainult kellegi tahti silitada ja jälle on elu mõte olemas. On seda vaja? Aga no kui närv vastu ei pea siis võib neile vabatahtlikult karjumisainest produtseerida. Kõige parem ravi teema ülespuhujate vastu on mitte osutada neile mitte mingit tähelepanu, mitte anda neile alust oma leelolaa lahtilöömiseks - ja nad surevad välja.
just nimelt homoseksuaalsus tuleks riiklikul tasemel kuulutada haiguseks ning selle haiguse põdejate "nakkusohtlik" osa isoleerida
Sul on sellise seisukoha omamiseks täielik õigus, ainult väike "aga" - kui Sa jääd oma õilsas missioonis vähemusse, siis on risk kujuneda samasuguseks skandaalitsevaks vähemuseks nagu on nood õiguste eest seisjad. Vähemalt mulle teadaolevalt ja selle ala tarkpeade järgi, homoseksuaalsus nakkusohtlik ei ole. Propaganda, veel vähem õiguslus kellestki homoseksuaali ei tee kuna see on väga sügavalt bioloogiliselt määratletud sättumus, mida näitab ka Sinu näide. Eksogeenset ehk keskkonnast tingitud homoseksuaalsust esineb väga harva, see on väga piiratud mahus ning see kipub kiiresti kaduma kui välistingimused muutuvad. Näited siis:
a) suletud kollektiivid - vanglad, armee, laevad, mägikülad, kusjuures nimekirja alguses on see lisaks ka segatud hoopis isaste dominantsimängude mitte homoseksuaalsusega;
b) konkreetse inimese isiklikud sotsiaalsed probleemid - meeste puhul üksindus ja saamatus või pettumused vastassooga suhtlemisel, millega satub kokku mõistev samasooline partner, naiste puhul, traumaatilised läbielamised seoses meessooga kas lapsepõlves või täiskasvanuna;
c) moehomoseksuaalsus, mida esineb eranditult ainult suurlinnade citypiirkondades, konkreetselt näiteks New York'is kus gay olemine on "in" ja homoseksuaalsust võivad teeslda ka kõige paadunudmad naistepanijad kui aga pääseks seltskonda või rikka seksuaalfilantroobi magamistuppa;
pühendan oma jõu pigem sellsite ebatervete elementide vastu võitlemisele (kasvõi foorumites kaagutamise läbi), kuiet raiskan aega mingite olematute mustanahaliste Eestist väljaajamisele
See viimane on võib-olla isegi olulisem, sest tõenäosus on olemas. "Elementide vastu võitlemise" osas loe mu eelmist juttu. Kas äkki ei tasuks oma energia suunata millelegi tulemuslikumale. Millelegi, mis ei puhuks niigi kunstlikult tekitatud probleemi veel suuremaks.
nakkusohtlikeks pean ma neid eestkõnelejaid ja "õiguste eest võitlejaid"
Hilisemate segaduste vältimiseks: ka mind peab mõni seltskond minu jäärapäiselt neutraalse suhtumise tõttu "pedendusapostliks" aga eks igaüks mõtle oma peaga ja otsusta ise.
USP
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas USP »

On olemas teooria, et oma hirmude (ja vastumeelsuse) ületamiseks, on parim viis nende hirmudega kohtuda (kasutasin seda meetodit kunagi lapsena, et saada üle oma hirmust öise metsa ees ning läksin enda kiuste pimedas metsa lõket tegema -peale seda pole pimeduse ees enam hirmu tundnud).
Minul tekib vägisi küsimus, kas inimesed, kes peavad kõnesid homode ja tumedanahaliste alaväärsusest, on kunagi nende inimestega tegelikult kohtunud või pikemalt suhelnud? Püüdnud neid inimesi nö tundma õppida -kasvõi selleks, et hinnata oma hirmu olemust ja tõelevastavust? On nad elanud pikemat aega mõnes ühiskonnas, kus näiteks KÕIK kaaskodanikud on tumedanahalised?
Kasutaja avatar
Skald
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Skald »

On nad elanud pikemat aega mõnes ühiskonnas, kus näiteks KÕIK kaaskodanikud on tumedanahalised?
Kes tahab, las läheb ja elab, siia sellist ühiskonda pole vaja.
USP
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas USP »

Aga võibolla on "põliseurooplaste" väljasuremine vaid aja küsimus? See juhtub varem või hiljem, kui lääne inimene ei loobu oma väljakujunenud elunautlevast mentaliteedist ja ei hakka ennaktempos paljunema :wink:

Seega peaks iga mees (ja eriti iga tubli südantvalutav skinn), kes TEGELIKULT ei taha kogeda võõra kultuuri sissetungi, omama perekonda, kus kasvab 3-5 last. See nõuab aga tubli pingutust ja enesesalgamist! Seega jõuame tulemini, et just alalhoidlikud korralikud pereisad, kes teevad vapralt ja nurisemata oma igapäevast tööd (et oma paljulapselist peret ülal pidada), on ühiskonna kõige patriootlikumad kodanikud!

Et seda protsessi laiadele rahvahulkadele arusaadavamaks teha, pakun välja loosungi: "Tõelisel patrioodil on 5 last!" :idea:
Kasutaja avatar
välihall
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas välihall »

Kuna mul on viis last - siis ütleksin et seda riiki on meil
küll väga vähe olnud ,mis sellist patriotismi soodustaks.
araterI
Liige
Kontakt:

Seega peaks iga mees (ja eriti iga tubli südantvalutav skinn), kes TEGELIKULT ei taha kogeda võõra kultuuri sissetungi, omama perekonda, kus kasvab 3-5 last.
Suurim rahvusluse ja kaitsetahte väljendamise instrument asub siis teadagi kus :)))
"Tõelisel patrioodil on 5 last!"
Jutt jummala õige. Aga miskipärast virvendavad silmade ees sinisilmsete heledapäiste klantsperede pildid ühest riigist ja ühest ajastust. Kunst on see, kuidas see sõnum serveerida nii, et toda tunnet ei tekiks. Või siis et ei tekiks tunnet, et tõeline patrioot on miinimummääraga emapalga nimel väärarengutega järeltulijaid vorpiv algharidusega joodik külast X. Kibe tõde ja mitte üksikjuhtum.
Kasutaja avatar
välihall
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas välihall »

Ma ei tea kas need klantspildid nii halvad ongi, minu arvates
mõjuvad nad paremini kui õnneliku pere pildid ostukeskusel.
Muidugi mõista peab selliste piltide taga olema ka midagi asisemat,
kui tühi jutt,vahest teab keegi pajatada mida SEE riik ka konkreetselt tegi.

Mida meil siin tehtud on- seda peab omal nahal läbi elama ja
mina isiklikult sellest midagi head enamus ajast ei ole arvanud, ka ei
meeldi mulle persepugemine töö nimel aga kompromisse tuleb teha
ja vähemalt ei tee ma neid pangalaenude või pelgalt enda nimel.
Meie riigis on elu väga sitt kui end vigaseks töötad või õnnetuse tagajärjel
sandistud ja kui jõuadki imelisse pensionoikka ,ei saa sa olla kindel
võimaluses elada ,mitte vegeteerida.
Järelkasv annab suurema lootuse - veri ikka paksem kui vesi.

Mis puutub patriotismi - siis sellist poliitikat ma ei ole veel leidnud mis
seda väga vääriks , miskipärast ei tehta meie riigis paljude asjade
nimel , mis peaks soodustama riigi ja rahva jätkusuutlikust mitte s...... .

Kuna mul ei ole teist kodumaad ja rahvust siis enamus sellest
mille nimel patriotismi peaksin arendama on ajalugu ja argipäev
ja see teeb kurjaks , tekitab võõraviha jms. Millisest integreerumisest
saab juttu olla ? Tsitaadiks peaks sobima vast see "Rahvused on surnud,Riik on surnud -
uus suurriik on asemele tulnud..."

Paljud kes on siis ennast harinud kõige kiuste leiavad endas tärkamas
natsionalismi seemne ja miks ka mitte?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Qwerty226 ja 2 külalist