Ma lihtsalt torkaks:
Peeter kirjutas:..... Samal ajal tean ise vähemalt ühte 2-3 nädala tagust juhtumit, kus kiirabikosmonaudid käisid koheselt vilkuritega kodus, tunnused olid ilmsed, ka õhupuudus, brigaad käskis karantineeruda edasi, kinkis ühe maski aga testima ei suunatud, öeldi, et pole veel hull kui rääkida ühtlaselt suudad, kui just ise tahad, siis räägi oma arstiga. Siiani pole teda ka testitud- pole olnud haige, ei saa saada ka terveks... See oli siis mingi 5.-8. aprilli paiku.....
....Seda Saaremaa-jama ma ei mõista. Need on väga valed signaalid mis nii sealt kui ka valitsusest nüüd tulevad. Ühinen Trummiga. Sellist jama niimoodi tolereerida. Et saaks juuksuri juurde, maniküüri, massaaži ja siis vanaema juurde. KAPO saaks selle lause eriolukorra ajal koos avaliku meeleavaldusega liigitada riigivastalisuseks, sabotöörluseks. Ja täpselt samamoodi ei mõista ma VV-d kes vastuseks sellele need otsused tegi. Mina ei avaks Saaremaad mitte kuupäevade, vaid epidemioloogilise otsuse alusel. Siis kui kolded on neutraliseeritud. Või on VV-l soov lasta saarlastel laiali sõita üle vabariigi?
Eelpool kirjeldatud olukorras ja vaadates tänaseid nakatunute leide asukohaliselt, ma ei väidaks et et peaks ootama Saaremaal mingite "koldete" neutraliseerimist, eelpool tuletatud jutust selgub ju et sarnaseid koldeid on mujalgi Eestis, lihtsalt, seal kus vaja, ei testita, ja seepärast mina jälle Trummiga ei ühine.
ps. Tõenäoliselt juhutestid ikkagi lähevad ametlikku statistkasse, miks nad ei peaks minema? Kuid seni kuni ei tehta antikehade teste, pole juhutestimisel ka mingit suuremat tähtsust.