Viktoriin
Re: Viktoriin
Pidi teraskonstruktsioonidest eemal hoidma, et ei tekiks galvaaniline paar, mis põhjustaks kaatri kere elektrokeemilist korrosiooni. 

- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Ei ole õige vastus. Vihje: sadamas hoidmise koht.
Probleem oli eriti terav soolasel Mustal merel.
Probleem oli eriti terav soolasel Mustal merel.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
-
- Liige
- Kontakt:
See oli duralumiiniumist ja teoreetiliselt võis kai kohas olla mõni aktiivsemast metallist tehtud katise anood, et aeglustada laeva kere korrodeerumist?
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Ma ei oska seda anoodivärki kommenteerida, aga vene geniaalsusega oli korrosiooniprobleem lahendatud sootuks lihtsamalt.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
-
- Liige
- Kontakt:
Lihtne ja kindel variant on veel selline, et kai juures paadid veest välja võtta.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Nii väidetakse jah, et kaatrid tõsteti pikemateks pausideks kaldale ja puhastati soolast petrooli ja kaltsude abil.
-
- Liige
- Kontakt:
Enne uut küsimust teeme nii, et lahendame selle allveelaeva ja suitsetamise küsimuse ära.
- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:
Ei tea, kuidas sa lahendad kui inimene, kes teab, mida ta vastusena mõtles käis viimati foorumis 3. augustilribikardin kirjutas:Enne uut küsimust teeme nii, et lahendame selle allveelaeva ja suitsetamise küsimuse ära.
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Mõtsin kohe jupp aega, enne kui sellest lausest aru sain... Väga keeruline konstrui ja enamus komasid vales kohasKilo Tango kirjutas:Ei tea, kuidas sa lahendad kui inimene, kes teab, mida ta vastusena mõtles käis viimati foorumis 3. augustil

Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
-
- Liige
- Kontakt:
Mis siis sikka, küsin küsimuse, mis pole militaaria valdkonnast ja on päris lihtne, aga vikotriin ongi hea silmaringi laiendamiseks ning võibolla avastab keegi läbi selle midagi uut.
Nimetage helilooja, kes on kirjutanud muusika üle 500 filmile ja teleseriaalile, seal hulgas Sergio Leone Dollari triloogiale (Trilogia del dollaro).
Nimetage helilooja, kes on kirjutanud muusika üle 500 filmile ja teleseriaalile, seal hulgas Sergio Leone Dollari triloogiale (Trilogia del dollaro).
Viimati muutis ribikardin, 10 Aug, 2012 11:48, muudetud 1 kord kokku.
-
- Liige
- Kontakt:
Jep, anna tulla.Erik kirjutas:Ennio Morricone?
- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:
Hr ribikardin - kui tohib, siis mul oleks üks hea küss soolas.
-
- Liige
- Kontakt:
Järjekord pole enam minu käes, aga kuna ma olen ka kunagi küsimise korra vahele jätnud, jättes samas omale õiguse hea küsimusega vahele trügida, siis annan ma oma selle õiguse sulle ära. Seega, lase käia.Kilo Tango kirjutas:Hr ribikardin - kui tohib, siis mul oleks üks hea küss soolas.
- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:

Küsimus siis - mis pagana pärast raputab president Bush nende afroameeriklastest vanameeste kätt.
-
- Liige
- Kontakt:
Vanamehks on kolonelleitnand Lee Archer Jr., üks Tuskegee Airmen'idest ning teadaolevalt ainus "äss" neist, ehk hävitas vähemalt 5 vaenlase lennukit. Nad said Congressional Gold Medal nimelise autasu.Kilo Tango kirjutas:
Küsimus siis - mis pagana pärast raputab president Bush nende afroameeriklastest vanameeste kätt.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist