Liikluse planeerimisest

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
AMvA
Liige
Kontakt:

Re: Liikluse planeerimisest

Postitus Postitas AMvA »

Kapten Trumm kirjutas: 09 Nov, 2023 14:38
AMvA kirjutas: 09 Nov, 2023 11:12 aga no vanapagan pidi näljaga ka kärbseid sööma.
keeleseadusele viitamine on küll kõige mõttetum, siis võiks kõik need veoautod ja kaubikud ette võtta ja hakata uurima, mis ja mis keeles neil igasugused kirjad peal on
Trummile veidi lugemist https://www.riigiteataja.ee/akt/124072012015
Eriti tarkadele: https://www.riigiteataja.ee/aktilisa/10 ... Lisa_2.pdf#
Kus sa näed seal rootsikeelseid kirjasid?
akf võiks vähemalt viidata, millise punkti kohta viidatud dokumendist küsimus käib. Kui kohe nende esimeste kohta, siis Trummile teadmiseks, et need käivad AINULT SAATEAUTO kohta. Ja saateautod on kõik eestikeelsete kirjadega. Üldsielt läheb vist paremini Nutt&hala alla.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Tagapool on veokid ka.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

Kapten Trumm kirjutas: 09 Nov, 2023 15:13 Tagapool on veokid ka.
So?
Veok ei pea kandma silti lai veos või muu sarnane. Kui peab, siis näita kus see kirjas on.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Sa ei taha ikka kärbseid sööma hakata?
Eestis ei ole veokile endale ettepoole üldse ette nähtud mingit selleteemalist silti ja tagumisel sildil pole mingeid kirju. Kui seda lisa hoolega vaatad.
Rootsikeelsed sildid veokitel on pandud rootsi reeglite järgi (ja pole meie reeglitega kooskõlas). Ma muidugi lootsin, et taipad sellest viitest seda ise vaadata ja rohkem ei etle, aga noh, küllap siis pavlovi refleks sai jälle võimust.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

Kapten Trumm kirjutas: 09 Nov, 2023 16:28 Sa ei taha ikka kärbseid sööma hakata?
Eestis ei ole veokile endale ettepoole üldse ette nähtud mingit selleteemalist silti ja tagumisel sildil pole mingeid kirju. Kui seda lisa hoolega vaatad.
Rootsikeelsed sildid veokitel on pandud rootsi reeglite järgi (ja pole meie reeglitega kooskõlas). Ma muidugi lootsin, et taipad sellest viitest seda ise vaadata ja rohkem ei etle, aga noh, küllap siis pavlovi refleks sai jälle võimust.
Sa nüüd vaidled juba iseendaga või?
Algul üritad tõestada hambad ristis, et veokid rikuvad seadust ja nüüd üritad mulle tõestada sedasama, mida ma olen sulle algusest peale rääkinud. Naljamees Chuck.
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

Kapten Trumm kirjutas: 09 Nov, 2023 16:28
Eestis ei ole veokile endale ettepoole üldse ette nähtud mingit selleteemalist silti ja tagumisel sildil pole mingeid kirju. ...
Rootsikeelsed sildid veokitel on pandud rootsi reeglite järgi (ja pole meie reeglitega kooskõlas).
Siin on nüüd pool rehkendust juba tehtud - veokid on tähistatud nii nagu Eesti reeglid ette näevad.

Teine pool - milliste Eesti reeglitega pole kooskõlas see rootsikeelne silt? Kas ta varjab kuidagi Eesti tähistust, helgib pimedas vastu otse silmaauku, põhjustab lihtsalt hingelisi kannatusi 1500 EUR väärtuses või veel midagi?

Ma olen algusest peale püüdnud selgitada et selline silt pole keelatud ja Eestis on tal lihtsalt informatiivne tähendus. Samamoodi nagu "Angles morts" , 'Baby on board", "Juht on jehoovatunnistaja" või veel midagi .
Keegi ei keela ka Rootsis mingi eestikeelse sildiga sõitmast kui veos kõige muu kõrval on Rootsi reeglite järgi tähistatud.
Kasutaja avatar
Sam Beaver
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sam Beaver »

Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel, Kadrina ja Hulja vahel on üks teelõik kus on läbi aegade olnud küllaltki pikk möödasõidukeelu ala. Märkidega ja pidevjoonega tähistatud ja millalgi värviti sinna veel punane joon ka. Ma sõidan sellel teelõigul igapäevaselt juba 30 aastat ja olen selle aja jooksul näinud seal ainult ühte tõsisemat liiklusõnnetust (Lada ja Mazi laupkokkupõrget aastal 1993; ma päris täpselt ei tea, aga käisid mingid jutud et põhjuseks oli Lada tehniline rike - šarniiri purunemine vms). Nüüd on see teelõik kvalifitseeritud mingiks eriti ohtlikuks kohaks ja lisaks kõigele on seal nüüd veel ka "dildoallee." Kas oskab mulle keegi adekvaatselt seletada mis peaks olema selle mõte, eriti veel vastu talve? Minul ühtegi mõtet - peale maksumaksja raha kuritahtliku raiskamise - küll pähe ei tule.
Putin destroyed the pro-Russian lobby in the world with his own hands. Now acting in Putin's interests would mean admitting that you fucked a goat
Walter2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Walter2 »

Kas nende dildode külvi üheks põhjuseks võiks olla mingi euronõue mis käsib teat. ohutusstandardeid järgida muidu euroraha ei anta - kes teab võiks täpsustada.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Aasta lõpus jäi raha üle ja oli vaja enne aasta lõppu ära kulutada? Kunagi ei tohi eelarves midagi üle jääda, muidu järgmine aasta kärbitakse...
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Nende dildoalleedega on juba kindlaks tehtud, et õnnetuste arv kasvab. (Möödasõidu) laukokkupõrkeid asendab palju suurem arv kraavisõite, tagant sissesõite jne.

Transpordiameti tavapärane lõpliku tõe kuulutamise kihk on selle taga - isegi kui probleemi see ei lahenda, siis noh- pigi peab pepusse minema, kui ei lähe, siis pressime.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Sam Beaver kirjutas: 15 Nov, 2023 13:10 Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel, Kadrina ja Hulja vahel on üks teelõik kus on läbi aegade olnud küllaltki pikk möödasõidukeelu ala. Märkidega ja pidevjoonega tähistatud ja millalgi värviti sinna veel punane joon ka. Ma sõidan sellel teelõigul igapäevaselt juba 30 aastat ja olen selle aja jooksul näinud seal ainult ühte tõsisemat liiklusõnnetust (Lada ja Mazi laupkokkupõrget aastal 1993; ma päris täpselt ei tea, aga käisid mingid jutud et põhjuseks oli Lada tehniline rike - šarniiri purunemine vms). Nüüd on see teelõik kvalifitseeritud mingiks eriti ohtlikuks kohaks ja lisaks kõigele on seal nüüd veel ka "dildoallee." Kas oskab mulle keegi adekvaatselt seletada mis peaks olema selle mõte, eriti veel vastu talve? Minul ühtegi mõtet - peale maksumaksja raha kuritahtliku raiskamise - küll pähe ei tule.
eee... kus kohas ?
Tirbiku kurvis või?
Ma sõitsin sealt viimati pühapäeval läbi ja dildosid ei näinud :shock:

Põhiline koht kus seal piirkonnas läbi aastakümnete aeg-ajalt raskemad matsud on käinud, on Rakvere ja Hulja vahel Karivärava kurvis, kus Rakvere poole sõites maantee raudtee äärde jõuab.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

ERR
Mis värvi on majandus. Viimases saates tuli jutuks ka planeerimine... ehk planeerimise tase meie Vabariigis täna....

Kes kogu saadet ei viitsi vaadata siis noh nt alates 01:50 üks väike jupp

Saatejuht Johannes Tralla: "Kas Eestil on pikaajaline nägemus ja visioon teedevõrgu ja ehituse tulevikust?"

Veiko Veskimäe. OÜ Verston juht: "Kahjuks peab ütlema, et ei ole..."

või 12:00 kuni 13:40

Johannes Tralla: "Kas me oskame teid planeerida ja projekteerida kogu nii-öelda liikuvusvajadusi silmas pidades, või me tegelikult arendamegi eraldi raudteed, eraldi arendame maanteid ja seda terviklikku liikuvusstrateegiat seal taga pole võimalik näha? "

Sander Salmu. Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi transpordipoliitika asekantsler: "...me läheme järjest paremaks....enam ei tee paberi ja pliiatsiga....kõrgtehnoloogia.... tehisintellekt.... mudeldame...."

ja näiteks 25:34

Veiko Veskimäe. OÜ Verston juht: "...mis selgitab seda, et meil planeerimisega on väga suured puudujäägid..."

https://etv.err.ee/1609156244/mis-varvi-on-majandus

Nii kui ma seda "...me läheme järjest paremaks....enam ei tee paberi ja pliiatsiga....kõrgtehnoloogia.... tehisintellekt.... mudeldame...." kuulsin, tuli millegi pärast kohe meelde EKV toidupaki teema...
Fucs kirjutas: 15 Mai, 2023 19:10 Ahh, si**a sellest, mis seal pakis sees on...
Meil on nüüd oma kodumaine eestlaslik PODCAST toidupakkide teemal ja pakil on nüüd oma QR-KOOD... pakis äge VET POUCH ja kohe tuleb ka sellele lisaarendus... 8)
:D
Kasutaja avatar
Sam Beaver
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sam Beaver »

Fucs kirjutas: 15 Nov, 2023 17:51
eee... kus kohas ?
Tirbiku kurvis või?
Ma sõitsin sealt viimati pühapäeval läbi ja dildosid ei näinud :shock:
Tirbiku kurvis jah, esmaspäeval pandi.
Putin destroyed the pro-Russian lobby in the world with his own hands. Now acting in Putin's interests would mean admitting that you fucked a goat
Kasutaja avatar
isakene
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas isakene »

Mitte et need dildod seal oluliselt häiriks, kõik täislatvas inimesed teavad, et see on möödasõiduks väga sobimatu koht ja keegi ei üritagi. Aga nõme raiskamine ikkagi. 90-ndatel oli seal muideks 2 räiget laksu, üks oli seesama jutuksolnud MAZ ja sigull ning teine oli veidi varem, üks osaleja oli vene kroonu Kamaz ja teist osalist ei mäleta. Statistika mõttes on Hulja ja Karivärava vaheline lõik palju hullem ,seal juhtub kogu aeg midagi. Näis millal see fakt mõnele järjekordsele pitekantropi vaimuhiiglasele kohale jõuab ja see kogu Tapa-Rakvere ära dildostab...
Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist