20. Waffen-Grenadier-Division der SS "Estland"
20. Waffen-Grenadier-Division der SS "Estland"
20. Waffen-Grenadier-Division der SS "Estland" (estnische Nr. 1)
Küsimus, missugune ikka ja jälle mulle aktuaalseks muutub.
Kuna selle üksuse nimetuses eelpooltoodud kujul esineb nimetus "Estland", kuid erinevates ametlikes dokumentides pole ma seda kohanud, aga samas netiavarustes esineb seda oma 1/3 juhtudest kus 20. diviisi mainitud on, siis - kuidas sellega siis ikka on? On see ametlikult kasutav nimetus, või pole see seda mitte? Kui seda kasutati mitteametlikult, siis - mis ajast, kui laialdaselt ja kelle poolt? Ja kust üldse on pärit selline diviisinimetus netis (kui osutub, et see omal ajal üldse kasutusel polnudki, näiteks)?
Tänan!
Kena oleks, kui asja harutaksime ja küsimusele lõpuks siiski vastuse leiaksime. Äkki keegi teab miskit.
Küsimus, missugune ikka ja jälle mulle aktuaalseks muutub.
Kuna selle üksuse nimetuses eelpooltoodud kujul esineb nimetus "Estland", kuid erinevates ametlikes dokumentides pole ma seda kohanud, aga samas netiavarustes esineb seda oma 1/3 juhtudest kus 20. diviisi mainitud on, siis - kuidas sellega siis ikka on? On see ametlikult kasutav nimetus, või pole see seda mitte? Kui seda kasutati mitteametlikult, siis - mis ajast, kui laialdaselt ja kelle poolt? Ja kust üldse on pärit selline diviisinimetus netis (kui osutub, et see omal ajal üldse kasutusel polnudki, näiteks)?
Tänan!
Kena oleks, kui asja harutaksime ja küsimusele lõpuks siiski vastuse leiaksime. Äkki keegi teab miskit.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
"Estland"
Kus on nimetatud? Kas ka ametlikult? Ja kui, siis, kas selle kohta kusagile ka mingi must-valgel tõendusmaterjal maha on jäänud?
Tänan!
Tänan!
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Ametlik see vist ei olnud. Kuid näiteks siin väidetakse, et neil olevat isegi oma käelindid olnud.
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Nagu öeldud, on see lint mitteametlik samodelkin.Yamamoto kirjutas:Ametlik see vist ei olnud. Kuid näiteks siin väidetakse, et neil olevat isegi oma käelindid olnud.
Гив Ми Мани
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist