Sattus mulle kätte selline rist.Tunne ütleb ,et vuffel aga mine tea.Igaks juhuks näitan targematele kah.
http://www.album.ee/node/11311266/16996463
Imevigur
Tunne ei peta 

Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
...
Päris fuffel see ikka ei ole....
Tegemist Mussolini-aegse Itaalia aurahaga. Kahjuks ei oska kohe peast öelda auaraha õiget nime. Saan õhtupoole kodus, targast kataloogist vaadata. Kuid antud isendi puhul tundub, et tegu kehva koopiaga...
Tegemist Mussolini-aegse Itaalia aurahaga. Kahjuks ei oska kohe peast öelda auaraha õiget nime. Saan õhtupoole kodus, targast kataloogist vaadata. Kuid antud isendi puhul tundub, et tegu kehva koopiaga...
Võltsingutel, mida mina olen näinud, on tagakülg kirjadeta.
Siin aga pilt originaalist.

Siin aga pilt originaalist.

Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Imevigur
Tänud vastajatele.Antud ristil on revers säbruline ja ilma kirjadeta.Too rist tuli välja Tallinnas kolimise käigus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline