Müügikäitumise arutlus (Punatähe jm näitel)

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
aigar969
Liige
Kontakt:

Müügikäitumise arutlus (Punatähe jm näitel)

Postitus Postitas aigar969 »

ostaks ise sinu käest sellise hinnaga ja sellise seerja numbriga.
stilett
Liige
Kontakt:

...

Postitus Postitas stilett »

Tänan kommentaari eest! Siis pole vaja kirjutada, "tee pakkumine", kui pärast kommenteerima kipud...

Loomulikult tean hindasid. Millist vaja on!? Peterburi? Meie kokkutulekute? Kadaka turu venelaste? Või Iirimaa hindasid?

Aga las jääb...
aigar969
Liige
Kontakt:

kõike tahetakse ikke päris muidu saada.
stilett
Liige
Kontakt:

....

No mis ta ikka nii muidu on? 300 krooni pole sugugi muidu. Kui number oleks olnud üle miljoni, siis poleks ka niipalju pakkunud.
Hinna tingimine on foorumis tavaline asi :)
aigar969
Liige
Kontakt:

ok! ostan sinu käest 300eek samma märgi, seeria nr 500000-600000 vahel. oleks hea õhtupoolik teenida vahelt 500eek.
stilett
Liige
Kontakt:

???

Ah, et hind kujuneb siis 300+500= 800 :lol: Ehk siis juba parem, kui Tallinna turuvantidel. Olen tõesti ajast totaalselt maha jäänud :(

Ehk soovitad mõnda kohta, kus saaks 800 krooniga Punatähe ordenit ja veel ilma dokumendita müüa. Oleksin nõus selle eest protsente maksma.
Kasutaja avatar
Noor
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Noor »

Eestis mina küll selliste hindadega võistelda ei jõuaks :oops: .
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
stilett
Liige
Kontakt:

???

Võib olla oskab Noor silmaringi laiendamiseks kirjutada, kui palju maksab korralik ja mitte liialt suure numbriga Punatähe orden rikaste ja endaga rahuolevate "kapitalistide" juures?
aigar969
Liige
Kontakt:

teate kui ei jaksa märke te siin osta siis pole vaja siin haukuda, võite vaid neid piltidel eluks ajaks vaatama jääda!!!
ja sa pidi mulle tooma 300eek punatähe mis jääb seeria nr sinna kanti millest esti jutt oli.
tänan tähelepanu eest.
stilett
Liige
Kontakt:

...

Ja lõpetuseks.

Kui Teie, Aigar969 kirjutate, et foorumlased tehku oma pakkumised, siis pole vaja hakata kommenteerima a'la "muidu tahate kätte saada". Vaid kirjutage, et soovin saada alates 1000 kroonist. Minu, kui foorumlase õigus on pakkuda kas või 1 kroon. Seda esiteks.

Teiseks. Keegi ei foorumis ei haugu, vaid arutavad. Koerad hauguvad.
Kolmandaks. Küll mina ja ka teised foorumlased jõuavad "märke" osta. Kui on väärt eksemplar ja soodne hind.
Neljandaks. Arvan, et mul ja ka paljudel teistel foorumlastel pole vaja "eluks ajaks jääda nende märkide pilte vaatama jääda". Võin teha lauasahtli lahti ja vaadata vähemalt 23 Punatähe ordenit, mis seal on.Muid märke ka.
Viiendaks. Ma ei pidanud kellegile tooma 300 krooni eest Punatähe ordenit.
Samuti tänan tähelepanu eest! :lol:
Viimati muutis stilett, 18 Okt, 2007 20:50, muudetud 1 kord kokku.
aigar969
Liige
Kontakt:

ei maksaks liiga sappine olla, pole ju asi seda väärt ,et ma teda 300 ära annaks ja ma pole vöhik ja siia kui need riputasin siis tahan maksimumi ehk endale head pakumist.
kui sul neid punatähti nii palju ole siis miks ültse pakud ja kas sul nii head nr ültse ole?
tossom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tossom »

Khmm, no seerianumber ei ole just kõige halvem, aga ka mitte midagi sellist mille üle võiks rõõmsalt hõisata. Piltide üle ilastamisest niipalju, et Mul on üle 100 Punatähe, alates numbritest 10 000, lõpetades kõige viimastega ehk ca, 3 800 000. Ja ka päris arvukalt Isamaasõja ordeneid.
Kuid, kui tahad normaalset pakkumist saada, ole hea mees, tee ka normaalsed pildid. Praegu ei saa muffigi aru, mis seisus on Punatähe email ja kui kulunud on medaljon. Sama käib ka Isamaasõja ordeni kohta.

Venelastel on selle kohta hea ütlemine- Kakie fotki, takoje i mnenije.

Selliste fotode puhul pakun Sulle Punatähe eest 700 ja Isamaasõja eest 800 krooni.

Ja muidugi, nagu sa kirjutad, et kõike tahetakse poolmuidu kätte saada, siis ole mees ja kirjuta kohe hinnad, millega sa müüma nõus oled. Sinu jutust on aru saada, et tead kui palju nende eest tahad. Muidu tundub nagu otsiksid siit ise lolle, kes teemat ei jaga, aga igast august on nõus pappi pritsima. Ei leia sa neid siit.

Pane hinnad paika, nii lihtne see ongi.
stilett
Liige
Kontakt:

+++

Igati õige jutt, Tossom!
aigar969
Liige
Kontakt:

700 ja 800 eest ei liiguta ma neid märke kuhugi veel, sry et pilt pole hea, see eest algus ütlesin, et märgid ole heas olukorras isegi väga heas olukorras ja arvan, et siin ei pea ka keksima, et mis kellegil kodus laua sahtlis ole arvan, et igal ühel ole seal üht teist.
ja märgid müün kõik koos ja hinna pakumist soovin köigile märkidele kokku.
aigar969
Liige
Kontakt:

to tossom
ka minul vedeleb möni rist sahtli pöhjas pätsu ajast:)
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist