Müügikäitumise arutlus (Punatähe jm näitel)
Müügikäitumise arutlus (Punatähe jm näitel)
ostaks ise sinu käest sellise hinnaga ja sellise seerja numbriga.
...
Tänan kommentaari eest! Siis pole vaja kirjutada, "tee pakkumine", kui pärast kommenteerima kipud...
Loomulikult tean hindasid. Millist vaja on!? Peterburi? Meie kokkutulekute? Kadaka turu venelaste? Või Iirimaa hindasid?
Aga las jääb...
Loomulikult tean hindasid. Millist vaja on!? Peterburi? Meie kokkutulekute? Kadaka turu venelaste? Või Iirimaa hindasid?
Aga las jääb...
....
No mis ta ikka nii muidu on? 300 krooni pole sugugi muidu. Kui number oleks olnud üle miljoni, siis poleks ka niipalju pakkunud.
Hinna tingimine on foorumis tavaline asi
Hinna tingimine on foorumis tavaline asi
???
Ah, et hind kujuneb siis 300+500= 800
Ehk siis juba parem, kui Tallinna turuvantidel. Olen tõesti ajast totaalselt maha jäänud 
Ehk soovitad mõnda kohta, kus saaks 800 krooniga Punatähe ordenit ja veel ilma dokumendita müüa. Oleksin nõus selle eest protsente maksma.
Ehk soovitad mõnda kohta, kus saaks 800 krooniga Punatähe ordenit ja veel ilma dokumendita müüa. Oleksin nõus selle eest protsente maksma.
???
Võib olla oskab Noor silmaringi laiendamiseks kirjutada, kui palju maksab korralik ja mitte liialt suure numbriga Punatähe orden rikaste ja endaga rahuolevate "kapitalistide" juures?
...
Ja lõpetuseks.
Kui Teie, Aigar969 kirjutate, et foorumlased tehku oma pakkumised, siis pole vaja hakata kommenteerima a'la "muidu tahate kätte saada". Vaid kirjutage, et soovin saada alates 1000 kroonist. Minu, kui foorumlase õigus on pakkuda kas või 1 kroon. Seda esiteks.
Teiseks. Keegi ei foorumis ei haugu, vaid arutavad. Koerad hauguvad.
Kolmandaks. Küll mina ja ka teised foorumlased jõuavad "märke" osta. Kui on väärt eksemplar ja soodne hind.
Neljandaks. Arvan, et mul ja ka paljudel teistel foorumlastel pole vaja "eluks ajaks jääda nende märkide pilte vaatama jääda". Võin teha lauasahtli lahti ja vaadata vähemalt 23 Punatähe ordenit, mis seal on.Muid märke ka.
Viiendaks. Ma ei pidanud kellegile tooma 300 krooni eest Punatähe ordenit.
Samuti tänan tähelepanu eest!
Kui Teie, Aigar969 kirjutate, et foorumlased tehku oma pakkumised, siis pole vaja hakata kommenteerima a'la "muidu tahate kätte saada". Vaid kirjutage, et soovin saada alates 1000 kroonist. Minu, kui foorumlase õigus on pakkuda kas või 1 kroon. Seda esiteks.
Teiseks. Keegi ei foorumis ei haugu, vaid arutavad. Koerad hauguvad.
Kolmandaks. Küll mina ja ka teised foorumlased jõuavad "märke" osta. Kui on väärt eksemplar ja soodne hind.
Neljandaks. Arvan, et mul ja ka paljudel teistel foorumlastel pole vaja "eluks ajaks jääda nende märkide pilte vaatama jääda". Võin teha lauasahtli lahti ja vaadata vähemalt 23 Punatähe ordenit, mis seal on.Muid märke ka.
Viiendaks. Ma ei pidanud kellegile tooma 300 krooni eest Punatähe ordenit.
Samuti tänan tähelepanu eest!
Viimati muutis stilett, 18 Okt, 2007 20:50, muudetud 1 kord kokku.
Khmm, no seerianumber ei ole just kõige halvem, aga ka mitte midagi sellist mille üle võiks rõõmsalt hõisata. Piltide üle ilastamisest niipalju, et Mul on üle 100 Punatähe, alates numbritest 10 000, lõpetades kõige viimastega ehk ca, 3 800 000. Ja ka päris arvukalt Isamaasõja ordeneid.
Kuid, kui tahad normaalset pakkumist saada, ole hea mees, tee ka normaalsed pildid. Praegu ei saa muffigi aru, mis seisus on Punatähe email ja kui kulunud on medaljon. Sama käib ka Isamaasõja ordeni kohta.
Venelastel on selle kohta hea ütlemine- Kakie fotki, takoje i mnenije.
Selliste fotode puhul pakun Sulle Punatähe eest 700 ja Isamaasõja eest 800 krooni.
Ja muidugi, nagu sa kirjutad, et kõike tahetakse poolmuidu kätte saada, siis ole mees ja kirjuta kohe hinnad, millega sa müüma nõus oled. Sinu jutust on aru saada, et tead kui palju nende eest tahad. Muidu tundub nagu otsiksid siit ise lolle, kes teemat ei jaga, aga igast august on nõus pappi pritsima. Ei leia sa neid siit.
Pane hinnad paika, nii lihtne see ongi.
Kuid, kui tahad normaalset pakkumist saada, ole hea mees, tee ka normaalsed pildid. Praegu ei saa muffigi aru, mis seisus on Punatähe email ja kui kulunud on medaljon. Sama käib ka Isamaasõja ordeni kohta.
Venelastel on selle kohta hea ütlemine- Kakie fotki, takoje i mnenije.
Selliste fotode puhul pakun Sulle Punatähe eest 700 ja Isamaasõja eest 800 krooni.
Ja muidugi, nagu sa kirjutad, et kõike tahetakse poolmuidu kätte saada, siis ole mees ja kirjuta kohe hinnad, millega sa müüma nõus oled. Sinu jutust on aru saada, et tead kui palju nende eest tahad. Muidu tundub nagu otsiksid siit ise lolle, kes teemat ei jaga, aga igast august on nõus pappi pritsima. Ei leia sa neid siit.
Pane hinnad paika, nii lihtne see ongi.
+++
Igati õige jutt, Tossom!
700 ja 800 eest ei liiguta ma neid märke kuhugi veel, sry et pilt pole hea, see eest algus ütlesin, et märgid ole heas olukorras isegi väga heas olukorras ja arvan, et siin ei pea ka keksima, et mis kellegil kodus laua sahtlis ole arvan, et igal ühel ole seal üht teist.
ja märgid müün kõik koos ja hinna pakumist soovin köigile märkidele kokku.
ja märgid müün kõik koos ja hinna pakumist soovin köigile märkidele kokku.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist