Hitler või Hugo Boss ?
Hitler või Hugo Boss ?
Kuuldavasti olevat H.Boss olnud mitmete 3. Reichi mundrite autor. Lemmikteemaks olnud tal kindralid-marssalid.
Olen aga ka kuulnud, et Adolf H ise olevat elavat huvi tundnud oma sõjaväe väljanägemise vastu ja loonud mitmeid univormide ideekavandeid.
Vastab see kuulujutt tõele? Ja kui suur osa oli siiski H.Bossil IMHO ajaloo ülekaalukalt sümpaatseimate mundrite loomisel?
Olen aga ka kuulnud, et Adolf H ise olevat elavat huvi tundnud oma sõjaväe väljanägemise vastu ja loonud mitmeid univormide ideekavandeid.
Vastab see kuulujutt tõele? Ja kui suur osa oli siiski H.Bossil IMHO ajaloo ülekaalukalt sümpaatseimate mundrite loomisel?
TÕDEONAJATÜTAR
-
sturmkommando
- Liige
- Kontakt:
Göring oli 30-ntatel tark ja truu, Hitlerile ja natsidele. 40-ntatel iseloomustab teda kahjuks üks sõna NARKOMAAN. Sõda oleks ehk hoopis teise pöörde võtnud, kui ta oleks õhujõududest eemaltatud. See on lihtsalt kohutav palju selle mehe töö halba III Reichile tegi.
Nagu Nürnberg hiljem näitas peale narko maha jätmist oli asjalik Göring jälle tagasi aga siis oli juba kõik läbi ja lootusetult hilja.
Minu arvates 3 kõige hullemat väejuhti saksamaal olid 1. A.Hitler, 2. H.Himmler, 3. H.Göring. Poleks olnud neid kolme poleks kindlasti lõpp nii masendav olnud.
Nagu Nürnberg hiljem näitas peale narko maha jätmist oli asjalik Göring jälle tagasi aga siis oli juba kõik läbi ja lootusetult hilja.
Minu arvates 3 kõige hullemat väejuhti saksamaal olid 1. A.Hitler, 2. H.Himmler, 3. H.Göring. Poleks olnud neid kolme poleks kindlasti lõpp nii masendav olnud.
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
ma ei tea, mida arvata MEHEST, kes lakib küüsi ja meigib end ja see on ka mõistetav sest see pole minu asigi mida mõni teine mees teeb. aga mida arvta EKV ohvitserist, kes uljalt göringi jälgedes sammub???troll kirjutas:Heh, saksa ohvitserid naersid Göringit, et see käib riides nagu vananev lits!Satakas kirjutas:Göring olnud veel suurem moelooja kui tema vormide järgi otsustadaNo mida arvata mehest, kes kasutab põsepuna ja lakib küüsi?
-
sturmkommando
- Liige
- Kontakt:
aadu oli "arhitekt".. proovis viinis maalikunsti õppida, kuid talle tehti ruttu selgeks, et pole mõtet oma ja teiste aega raisata. majad aga see-eest ja perspektiivvaated tulid aga kenasti välja, mistõttu prooviski arhitektuuri õppida. aga ilmselt ta kunstiajaloos rooma-ajast kaugemale ei jõudnud 
see natsionalistlik realism oma stiili poolest ongi ju rooma-värk. moekunstist ta suurt ei jaganud. kui ehk andis "hüva nõu" värvivaliku suhtes vms.
aadu õpingud jäid muidugi pooleli, püsivust polnud. eks ta hiljemgi hakkas suure hurraaga asju ette võtma, pärast nutt varuks.
aadu oli kopeerija.
see natsionalistlik realism oma stiili poolest ongi ju rooma-värk. moekunstist ta suurt ei jaganud. kui ehk andis "hüva nõu" värvivaliku suhtes vms.
aadu õpingud jäid muidugi pooleli, püsivust polnud. eks ta hiljemgi hakkas suure hurraaga asju ette võtma, pärast nutt varuks.
aadu oli kopeerija.
Tere kõigepealt kõigile,teema küll iidne, aga selle Hugo Bossi ja Adolfi moejutu jätkuks ütleks kusagilt meelde jäänud asja(allikaks oli vist "SS-Himmleri must ordu"),et SS-i ohvitsride rihmapannal(too ümmargune)olla Adolfi enda disainitud.
Kõigi maade proletaarlased,palun ärge enam kunagi ühinege.
Treimani muuseumimaja
Treimani muuseumimaja
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Qwerty226 ja 3 külalist