NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Kuna huvi selle granaadiheitja vastu on mõningatel foorumlastel suur siis paneks asja oksjonile.Kindlasti on siin keegi kellele seda heitjat on rohkem tarvis kui mulle ja ta oskab asjaga paremini ringi käija.Mulle jääb siis leidmisrõõm
Pakkumine siis avalik,pakkumised teha siia posti,alghind 1200.-,pakkumise samm100.-,oksjoni lõpp 10 jaanuar 2007 kell 20.00.Arveldamine ülekandega või sularahas.Kaup asub Põlvas.
Kõik esimeses postituses olef info peaks olema arusaadav.Kui kellelgi on võimalik see asi saada 200 kroonigiga siis palun.Mina ei lähe kellegile hindu ette kirjutama ,et millega müüa ja millega mitte.Need vahepealsed postid võiks vabalt sealt ära kustutada.
Peace
Kui väga siin ettekirjutamise teema on, aga inimesed kes on nende hindadega kursis lihtsalt väljendasid oma arvamust. Ja nii need hinnad neil heitjatel ka on. Tavaliselt persoon kes ei ole asjadega kursis uurib ennem eseme ja hinna kohta kui selle postitab.
Vabandust võõra teema risustamise eest.Kui kellegil on pakkuda siin väljatoodud hinnaga alates 1200 eeki norm korras k98 kranaadiheitjat siis ootan PS i !
Viimati muutis vre, 04 Jaan, 2008 21:47, muudetud 1 kord kokku.
destroy16 kirjutas:huvi pärast selline küsimus et mismoodi see asjandus selle granaadi siis teele saadab??
Ise pole assja näinud aga targutada oskan ikka, see jubla käib püssi toru otsa selle käsikruvitava poldiga kinni keerates ning püssigranaat pistetakse otsast sisse (nagu miiniheitja) ja püssi peaks käima ka mingi padrun mille gaaside jõul asi siis minema lennutatakse.
Laskmise jaoks kasutati spets.padrunit,mis lisati ka kasti koos püssigranaatidega,minul läbi käinud nö.puukuuliga variant,võis veel midagi olla....ei lennuta teda gaasid ega kasutata päris kuuli.Wehri lehel oli hiljaaegu juttu brunneril ja ka läbilõige julgast endast.