Tauchpanzer IV Ausf. D

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Tauchpanzer IV Ausf. D

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Tervitused!

Kõigepealt ütleks, et olen küll sellest mudelist pilte siin varem eksponeerinud, kuid nüüd sai asi valmis. Seetõttu panen selle projekti ühte teemasse kokku. Kalle oma korralikult vormistatud artiklitega on mõju avaldanud. :wink:

Niisiis...

Tegemist on Tristari mudeliga skaalas 1:35. Karbis olev mudel on väga hea, lintidega tuleb vist liiatigi palju vaeva näha, kuid ma sain seekord probleemist mööda hiilida.

Ilma värvita kujul:

Pilt

Tankihall mis on pisult varjutatud:

Pilt

Valmiskujul näeb see 18. Pz Reg sõiduk välja selline:
(muutsin väheke dekaalide asukohta ja lisasin tornikastile ka valge ringi.)
Mehikestega on lood nagu nad on. Ei saa mina nende reaalse värvimisega hakkama ja kui aus olla, siis olen ma nendega hetkel rahul. Riiulil piisavalt kauguselt paistavad ok vaadata küll. :oops:
Tasuks mainida, et Tristar otsustas erinevate maade impordi seadusi arvestades seda prussi mitte kaasa panna, seega see on minu oma looming.

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Ja viimane pilt pisult ajastule kohasemate värvidega....

Pilt

Tahaks lõpuks eriliselt tänada Fossiili, kes varustas mind nende ilusate metallist lintidega ja Lawrence Quahi tornikasti ja ajalooliste andmete eest.

Siim
Viimati muutis Panzergrenadier, 05 Jaan, 2008 18:40, muudetud 1 kord kokku.
skeletondude
Liige
Kontakt:

Re: Tauchpanzer IV Ausf. D

Postitus Postitas skeletondude »

Väga ilus,mehed on ka täitsa head.Olen tegelikult seda järge ammu oodanud ning võin julgelt öelda,et ootamine oli seda väärt!
5+ !

Marek
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Ei hakka pikalt keerutama ja panen omalt poolt kah viie ära.

Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Tänud mõlemale! :)
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Ilus jah, eriti ehe on roomik all.
Kas see üks vana oli kohe originaals parm või tegid talle ise pudeli kätte?
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Jooja mees on ühest dragoni figuuri komplektist, kus algselt hoidis see käsi sarnaselt komandörile binoklit. Algul oli plaan teha, et ta hoiab kätt põlvel, kuid kui see eriti häid tulemusi ei andnud, siis otsustasin praeguse käe kasuks,. Natuke tuli sõrmi laiali kangutada,et saaks piisavalt laia pudeli luua.
Pudel ise on minidrelli otsiku otsa pandud resti tükk, mida sai siis noaga vormitud. Algul püüdsin seda aretada läbipaistvast plastikust, kuid see osutus liiga rabedaks.
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Panzergrenadier kirjutas: Pudel ise on minidrelli otsiku otsa pandud resti tükk, mida sai siis noaga vormitud. Algul püüdsin seda aretada läbipaistvast plastikust, kuid see osutus liiga rabedaks.
Läbipaistvat kah vist erinevat sorti. Oli mul ka vaja siin hiljuti läbipaitvat voolida ja lennuki klaasude resti raam andis sellise tooriku, millest kannatas päris peene asja valmis mudida.

Aga masin jällegi üks väga ilus töö! Väike küsimus tekkis ka.. miks on torudel katted peal? paraadsõit?:)

Kk
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Kate on vist minu teada sellepärast et Tauchpanzer tähendab "sukelduvat tanki" ju siis,et teha tank veekindlaks kui vee alla minekuks läheb.Mudeli tegija võib ka mind parandada,kui ütlesin midagi valesti? :)

Marek
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Jaa, kena kompu tuli (mida võis Siimu puhul juba ette aimata :wink: ), aga ikkagi ei väsi ma seda kiitmast - väga ilus töö!
Ma pole ehk päris õige tegelane juttu juurde puhuma, aga loodan et Siim ei pahanda..:roll:
Tauchpanzer kui selline töötati algselt välja pidades silmas kavandatavat operatsiooni "Merilõvi", mis aga teadupärast ära jäi. Veetõkkeid põhja mööda forsseerida võimaldava lisavarustusega masinad jagati ära erinevate väekoondiste vahel, suurem osa neist jõudis 18. Tankidiviisi, 22 juunil 1941 sõitsid need masinad otse läbi Bugi jõe.
Lisavarustus kujutas endast komandotorni, kahurimaski ja radisti kuulipilduja kummeeritud riidest katteid, torni pöörderingi ümber seati vee alla mineku ajaks kummist täispuhutav rõngas, samuti oli juhi vaateava kaetud eraldi metallist kattega, õhku sai masin toru kaudu, mille otsa hoidis veepinnal spets. ujuk, väljalasketorudel olid tagasilöögiklapid.

Urmas.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Tänud.
Kõik kirjapandud jutt siin väga õige ka. Ega endal nagu midagi lisada polegi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist