Arisaka väits

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
stilett
Liige
Kontakt:

Arisaka väits

Postitus Postitas stilett »

Kuulutus Arisaka-väitsa huvilistele-

Külastasin täna üht majapidamist. Koos muu kila-kolaga pakkus peremees osta Arisaka "väitsa". Väits ise päris nutune, tupp tugevalt roostes, puitosa praktiliselt ära kõdunenud, kuid see eest tera väga ilus. Kuna väitsade suhtes olen absoluutselt ükskõikne, jäi see õnnetus minust maha. Omanik küsib asja eest 300 krooni. Kui kellegil on huvi asja restaureerimisega tegeleda, saan asja ära osta.
Ühesõnaga, andke teada. Pilte polnud võimalust teha, seega jääb huvilisele "pimeostu" risk :roll:
stilett
Liige
Kontakt:

Bronn!

Asi bronnitud!
Kasutaja avatar
ormsö
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ormsö »

Kes hiljaks jääb, see... Kui juhuslikult välja ei osteta, siis võtan ise ära. Mul ühed põsed sahtlis ootel.
stilett
Liige
Kontakt:

...

No.mis teha! Ma mõtlesin, et Sul pole enam seda väitsa vaja. Kunagi said ju Haapsalust ühe kauni isendi :!:
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

põski ei müü?
Kasutaja avatar
ormsö
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ormsö »

Nii see oli jah- õnnelik siiamaani, on teine mul seinal ja näeb tõesti igati kena ja tipp-topp välja, hindele peaaegu 5+. Põskede müügile pisut mõtlen, pean need maalt linna tooma, kui müün siis annan Sulle teada, nüüd torm ja laev ei sõida nii, et mingi nädala pärast vaatan.
No.mis teha! Ma mõtlesin, et Sul pole enam seda väitsa vaja. Kunagi said ju Haapsalust ühe kauni isendi
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist