???
???
küsimus selles et ma tean kohta kus on päris palju 75mm kuna ma ise matsin naad sinna samasse maasse kust leidsin kuna aeg oli juba hiline et teatada 112-te ja nüüd see kampaanja saab ka läbi homme kuidas ma saan neist teatada maapind ju veits külmand ka ju ja ise ei trehva sinna kanti ??
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Kuskandis täpsemalt, kui saladus pole? Kevadel omal plaanis mõnele poole Tartu lähedale "piiksutama" minna. Teaks, kus tasub rohkem ettevaatlik olla.Daniel kirjutas:mingi paargend kilti tartust
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Üldiselt ma niisama heast peast parem lõhkekehi ei torgiks. Arvata võib, et mõni selline asi varem või hiljem pooli alla satub, aga mind huvitaks pigem siiski tiba rahumeelsema iseloomuga leiud.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline