Tere-tere!
Sundis mind küsima selline asi nagu emotikonid. Olen netis näinud igasugu vingeid emotikone. Nagu siin http://www.forumsextreme.com/Smilies_Fighting.html
Saan aru ,et meil siin tõsine foorum ,aga kas oleks võimalik natuke emotikonide valikut suurendada... lapsik soov küll, aga vahest tahaks midagi lõbusamat asjateemalist emotsiooni kuvada.
Lihtsalt olles näinud abikaasa foorumis väääääga suurt emotikonide kogu,
meie standart varustus on kuidagi tuhmi võitu...
Aga see minu arvamus...
Lugupidamisega
Emotikonid
- Parovoz
- Liige
- Kontakt:
Emotikonid
Taara avitab! ...
Kui nüüd oma arvamust avaldada, siis minu arust on praegune seis just paras. On põhi emotikonid olemas, mida kasutada. Nende igasugu muude emotikonide kasutamine muudaks foorumi mõttetult kirevaks. Kuna kõikvõimalikke emotikone on olemas seinast seina siis võib juhtuda, et mõne tegelase postitused muutuvad lausa multifilmiks (eeskätt foorumi noorpere)
Minu meelest las jääda nii nagu on. Kuid see on pelgalt minu arvamus.
Minu meelest las jääda nii nagu on. Kuid see on pelgalt minu arvamus.
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
Minu arvates kisub see foorum juba niigi kohati "mölaks kätte ära", mistõttu pole seda issanda loomaaeda tarvis enam uute vilkuvate ja särvate kurinatega rikastama hakata. Aeg-ajalt paari smaili vms kasutamine on normaalne, aga teinekord jääb küll mulje, et massiliselt kasutavad igasuguseid emotikone noormehed, kelle intelligents on nii madal, et sõnadega ei suudetagi ennast korralikult väljendada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline