Antonov an-2V

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
timmpz
Liige
Kontakt:

Antonov an-2V

Postitus Postitas timmpz »

Kuna olen mudelismi alal uus siis iga järgmine mudel on samm edasi .
Mu eelmine lennuk oli Me komet ja seda esitles siin foorumis mu isa (Mad Mats).Järgmiseks masinaks valisin ma Antonov AN-2V .Ja juba esimesed pildid sellest lennumasinast valmis.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
skeletondude
Liige
Kontakt:

Re: Antonov an-2V

Postitus Postitas skeletondude »

Hehe..Noored hakkavad üle võtma, niiet teie vanurid, vaadake ette! :wink:
Pagan, kõik ainult lennukid, millal ka mõni soomusmasin valmib? :)
Aga kena töö sellega, mina igatahes ootan uusi pilte.

Marek
Kasutaja avatar
timmpz
Liige
Kontakt:

Pilte saab kas täna õhtu poole või homme millalgi . Soomusmasina teen kah ,aga ei tea millal. :)
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Jällegi edeneb väga ilusasti.Ära ainult väga kiirustama hakka!Kõiki maailma mudeleid Sa kokku panna ei jõua,parem tee vähem aga ilusasti.

Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kasutaja avatar
timmpz
Liige
Kontakt:

Ehitustöö jällegi edasi arenenud .Hetkel käib suur värvimine ja nüüd annan teile ka paar pilti .
Pilt
Pilt
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

No tõsine projekt tundub olema, kohe igas mõttes. Aga vabandan nüüd veidi sellist "tankisti" küsimust, et kas ta tulebki täiesti kärtspunane või on see lihtsalt selline kruntvärv?

Urmas.
Kasutaja avatar
timmpz
Liige
Kontakt:

Tänud kiidusõnade eest. :D
Minu mõtte lärgi peaks masin olema valmides midagi taolist .
Pilt
Immelmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Immelmann »

Tore näha, et lennukite rindel asi edeneb. Air Livonia metsavaht pontoonidega - see oleks päris hea mõttearendus. Mis nii viga saarte vahet vehkida!
On märgata, et stabilisaator on kuivamisel längu vajunud. Ise kasutan selleks puhuks tikutopsidest tugesid, nende sahtleid on hea sobivasse kõrgusse timmida.
Kuna juhised on paremale kallutatud, võiks parema külje kaldtüürid olla ülemises ja vasakud alumises asendis. Kõrvalt on hea õpetada, endal juhtus Ansoniga vastupidi: sättisin tüürid uhkelt viltu ja siis avastasin, et juhis on juba neutraalasendis kokku liimitud. Ja kabiinis ei mahtunud enam saagima. Selline kurb lugu siis.
Jõudu tööle igatahes!
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Väga lahe kärtspunane moosiriiul. Toimeta aga tasa ja targu edasi ja tee isast ilusamaid mudeleid :wink:
Paadunud õhutõrjujana ei saanud ma Kalle jutust midagi aru :)
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
Kasutaja avatar
timmpz
Liige
Kontakt:

Tänud kiidusõnade eest jällegi .Nu see stabilisaator on jah nata halvasti läind.Aga eks ma ürita nüüd paremini :D .
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

Luciano kirjutas: Paadunud õhutõrjujana ei saanud ma Kalle jutust midagi aru :)
Sama siin, natuke arusaadamatuks jäi jutt. ;)
fossiil
Liige
Kontakt:

Ahah, ega minagi sellest jutust suurt jaga - Kalle pole siia teemasse nagu kordagi postitanudki vist? :roll:

Aga nüüd sellest punasest värvist - kui ta jääbki põhivärviks, siis kas need rohelise-sinise valgekirjud märgid saavad olema vesikad? Küsin, sest punane on minu kogemuste järgi kole agressiivne värv ja kipub igalt poolt hiljem läbi kumama. No et ehk poleks paha eraldusmärkide (kui need seda muidugi on) alune pind eelnevalt valgeks värvida?

Urmas.
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

mea culpa - lase veel inimene öösel arvutisse. Eks ma pidasin Immelmani postitust silmas aga kuskil läks asi sassi.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Tegu siis sellega, et lennukit juhitakse juhisega, ja kui juhis on paremale ära keeratud, peaksid juhtpinnad olema vastavas asendis. Analoogselt jalgrattalenkstangiga, kus paremale keeratud lenkstangi korral jätaks otsesuunas vaatav esiratas mulje viis minutit tagasi kraavi sõitmisest...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
fossiil
Liige
Kontakt:

No siin ei olnudki küsimus juhise liikumise mehaanikas - selge värk, et kui juhis on kallutatud paremale, on parempoolne eleroon/eleroonid üleval ja vasakpoolne/vasakpoolsed all ning vastupidi, segadusse ajas lihtsalt Kalle nime mainimine.... :wink:

Urmas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist