Minu "esiklaps"

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Arf
Liige
Kontakt:

Minu "esiklaps"

Postitus Postitas Arf »

Panin siis kokku 1:72 Panther Ausf. D. Eesmärk oli ennast kurssi viia kogu tööprotsessi kui sellisega. Vaadata kuidas parem on, mida vältida ja mismoodi mõistlikum on. Panin otse pakist kokku. Kuna peamine eesmärk oli koosteprotsessiga tutvumine, siis värvima ei hakanud. Kuid...

Hiljem ei suutnud kiusatusele vastu panna ja siiski värvisin. Lasin fantaasial lennata ja tegin ise "talvekamo", et koledas talves veidi midagi päris talve meenutaks :D Loodan, et nüüd virtuaalselt väga peksa ei saa sellise asja eest. Nüüdseks kasutan seda mudelit väikse katsetuspaletina ehk siis proovin tema peal värve.

Kõige raskem oli vast roomikute osa. Eriti, mis puudutab lõiku ümber juhtrataste. Trosse ei pannud peale, kuna see plastikust vits pole üldse ilus ja kui muidu mitte, siis vähemalt plastmassist tross jätab küll väga kentsaka mulje. Järgmiseks korraks ka tean, et kui rattaid paika liimin, peab enne kinni liimimist vaatama, et roomik ikka neile ilusti peale istuks. Nii on vaeva vähem :)

Hetkel ka uus isend käsil. Taas 1:72. Tegelt mulle meeldib antud skaala kallal nokitseda. Ilge peen töö, aga ikkagi. Seekord siis üritan värvida ja enam vähem autentsetes toonides. Ajajärk ja temaatika on sama. Isend tunduvalt keerulisem kokku panna kui Panther. Tegu on Pz IV Ausf J. Revelli toodang. Seekord värvin ka ja üritan nii hästi teha kui võimalik. Mis peamine...ei kiirusta.

Aga nüüd pildid. Halb kvaliteet, kuna telefoniga tehtud.

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Vabandan ette jube suurte piltide pärast.
Kasutaja avatar
janno8
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas janno8 »

Niii alusutuseks peaks ütlema et täitsa kena tundub, kuigi ise olen ka 1/72 mudleid kokku pannud aga ei ole eriti 1/72 fänn, liiga peene töö ja detaile on minu jaoks vähevõitu.Aga kui nüüd sinu mudeli juurde tagasi pöörduda siis oleksid võinud ikkka ka vävitud asjast pilte panna, tekkib kohe poole suurem efekt, ja kui vaadata 3 piltit, siis soovitaks selliseid lahti lõikamisest ülejäänud kühmud ilusti ära likivdeerida(noa ja nn null paberiga saab väga edukalt neist lahti)
Aga igatahes päris kobe masin on :wink:
Jõudu uutel tegemistel :wink:
joomise maha jätame jätame, selle peale võtame võtame
Kasutaja avatar
Arf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arf »

Kui dekaalid peale saan ja korraliku pildimasina, siis panen ka värvitud isendist pildi.

Pz IV koosnebki hoopis rohkematest juppidest. Muidu täiesti nõus, et juppe kipub väheseks jääma.

Märkasin ka ise, et on jäänud kohati viilimata (kiirustamine ehk). Ise leidsin endale imepeene küüneviili, millega on päris hea teha.
Kasutaja avatar
välihall
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas välihall »

Alles ornung!
See tehnika on völuv - sellel on antiigi ja tahte höng!
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Tervit!

See esiklaps tundub piltidel lausa hiiglane.. :wink: , aga muidu paistab igati normaalne olevat. Nii et jätka aga - ootame järgmisi pilte, seekord võiksid nad küll väiksemad olla - serva pikkusega kusagil 800 pikslit, või siis äärmisel juhul 900. Muidu läheb ekraani mööda kruvimine väga tüütuks.

Urmas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist