NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Tere, kuna kogun münte olen huvitatud sellistest asjadest...kindlasti leidub inimesi kellel seisab kusagil sahlis või karbikeses mõned, panen siis siia paar pilti milliseid tean tahta. Kas keegi oskab täpsemalt öelda kas neid on teistsuguse aastaarvuga, teisest metallist või hoopiski teistsuguse kujundusega ? Oodatud on kõik pakkumised !
Ootan uut infot ja pakkumisi headelt inimestelt !
Küll hinnas ka kokkuleppe saavutame.
Ma nüüd ei saa aru, kas on huvi nende vastu, mille pildid üles pandud on?
Minu teada on MEDCEUR toimunud Eesti ühe korra ja spetsiaalselt selleks puhuks olid ka need mündid. Ülemist varianti peaks päris palju olema...kõigile õppusel osalejatele anti neid. Kuid nn hõbedast varianti on vähe, sest see oli nagu VIP münt. Ma hetkel ei mäleta, aga minu meelest olid need kujunduse poolest identsed.
Alumine münt on vist mõne teise riigi MEDCEUR´i versioon?
Sorry vale infi eest...piltide pealt vaadates selgub, et on siiski ka 2. korda Eestis see õppus toimunud.
2004 ei olnud ma ise Eestis, seepärast ei teadnud, et see veel toimunud on!
Isiklikult ei kujuta ettegi, mis hinnaklassi mündid kujuneda võiksid. Mis hinda maksma nõus oled, võin jutte levitada ja ka umbkaudse hinna edasi öelda? Tean, et paljudel on igasugu erinevaid nn "õlle münte" kui keegi soovib müüa, siis annan teada.