m: Usa vihmaülikond.
-
Mulk
- Liige
- Kontakt:
m: Usa vihmaülikond.
Viimati muutis Mulk, 29 Apr, 2009 9:01, muudetud 4 korda kokku.
Re: m: Usa gore
Kas need on toodetud ja tellitud USA st või on need Hiina odavad koopiad, mis vett ei pea ja mida Saksamaa netipoodidest saab tellida?
MILTEC on täiesti bs firma. Antud arvamus ei kujunenud foorumeid lugedes, vaid reaalselt kaubaga kokku puutudes. Ainuke korralik asi mis siiani on sellest firmast kätte jääbu on püstoli kabuur. Sellise "gore" ülikonna ostis üks võitluskaaslane. esimese ööga 2 lukku ja 4 trukki+goretexist oli asi väga kaugel.
-
Mulk
- Liige
- Kontakt:
Tegin järelpärismise nii tootjalt kui ka müüjalt. Jep, tegu pole mitte goretexülikonnaga, nagu müüjalt saadud info kohaselt alul kirjutasin, vaid kolmekihilise laminaatmaterjalist vihmarõivaga.
Kvaliteedi kohta, ei julge ma nõnda sõna võtta, kuid kõik sõltub kandjast. Mõni tüüp paterdab ühe vormiga eluaeg, teine on järgmiselt päeval nagu oleks koerte kätte jäänud! Sõltub, kuda keegi oma rõivaid ruunab - lolli ei pea lukk kah ...
Kes soovib see proovib! Minu hinnangul tegu eeskujuliku tootega!
Kvaliteedi kohta, ei julge ma nõnda sõna võtta, kuid kõik sõltub kandjast. Mõni tüüp paterdab ühe vormiga eluaeg, teine on järgmiselt päeval nagu oleks koerte kätte jäänud! Sõltub, kuda keegi oma rõivaid ruunab - lolli ei pea lukk kah ...
Kes soovib see proovib! Minu hinnangul tegu eeskujuliku tootega!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist