Küsimus värvide kohta
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Küsimus värvide kohta
Tere!
Selline küsimus, et kas keegi oskaks öelda, et kas on võimalik teha Humbroli ja Revelli värve vedelamaks. Mul on värvid tükk aega seisnud ning üsna paksud (kui pintsli värvi sisse kastan ja välja võtan, siis on pintsli otsas pikk, paks värvi nire).
Oskab keegi aidata?
Selline küsimus, et kas keegi oskaks öelda, et kas on võimalik teha Humbroli ja Revelli värve vedelamaks. Mul on värvid tükk aega seisnud ning üsna paksud (kui pintsli värvi sisse kastan ja välja võtan, siis on pintsli otsas pikk, paks värvi nire).
Oskab keegi aidata?
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Tänud!
Kui palju selline maksta võiks?
Kui palju selline maksta võiks?
Viimati muutis Kolonel Rebane, 18 Apr, 2008 15:21, muudetud 1 kord kokku.
Lisaks eelpool nimetatule on ka Revelli enda lahustit mudelipoodides liikvel.Samuti sobib Testorsi lahusti.Kui värvid aerograafiga peab jälgima,et purki ei ole tükke tekkima hakanud.Need ei taha enam lahustuda ja võivad töö nahka keerata.
Tom
Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Ei ole ültse loll küsimus muideks
http://www.war.ee/catalog/index.php?cPath=65_39
Eesti oma lehekülg ja siit peaksid sa ka oma murele lahenduse leidma

http://www.war.ee/catalog/index.php?cPath=65_39
Eesti oma lehekülg ja siit peaksid sa ka oma murele lahenduse leidma

joomise maha jätame jätame, selle peale võtame võtame
Asendust kompressorile ? Osadele airbrushidele antakse näiteks kaasa sellised aerosooli purgi suurused "gaasiballoonid", mis ühendad airbrushi taha ja saad värvida. Ise seda varianti väga ei soovitaks, aasta tagasi või rohkem veel kui sain endale airbrushi, siis kasutasin seda varianti aga kui olin saanud kaks korda värvida, oli selge, et sellega värvida ei saa - surve on täpselt selline kuidas juhtub ja pidevalt peab vaatama, et see purk ümber ei läheks.Pahandus kirjutas:tere jälle
nii valisin omale aerograaf pstoli välja omale aga kas mingeid asendus kompressoreid ka neile on.need mis seal müügis natsa kalli võitu minu jaoks, kas asendusi ka neile mudu leidub
ette tänades jaanus
Teine kompressori asendaja, mida osad mudeliehitajad kasutavad on auto kumm. Pumbatakse see täis ja keeratakse airbrush sinna otsa ning pidavat ka saama värvida.
Ise soovitaks sellegipoolest kasvõi väikese kompressori raha kokku saada kuidagi ja see osta - kõige kindlam lahendus ja pole karta, et mingeid väga ebameeldivaid üllatusi tuleb.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline