Tpz-1 Fuchs
Tpz-1 Fuchs
Jõudsin siis asjaga nii kaugele et järgmine mudel sai käsile võetud, revelli toodang 1/35 mõõtkavas, põhi sai suht värvitud muidugi parandusi vaja veel palju teha http://nagi.ee/photos/sujuvkala/sets/107657/
Pole küll minu rida - minu huvi tankide vastu kustub 45 -da aastaga - aga piltidel olev mudel paistab korralikult koostatud ja ka värvitud. Mina soovitaks nüüd mustaga pesu ja siis porikoopad "poriseks", rataste protektori sisemine reljeef, kilbid ja masina alumised soomusplaadid samuti, peale veidi tolmu ja poripritsmeid ning hakkabki looma!
Nii et edu, ootan järgmisi pilte.
Urmas.
Nii et edu, ootan järgmisi pilte.
Urmas.
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Arvan et skeletondude pidads lihtsalt pleki ära saamiseks silmas hambapastat. Kuna selle sees peaks olema väiksed graanulid mis aitavad lihvimisel (samamoodi saavad ka hambad valgemaks)
Kui täitsa tahad värvi maha saada võid näiteks coca-cola joogi sees leotada. Pole ise proovind aga räägitakse et võtab maha värvi. Samamoodi igasugused ahju ja köög puhastusvahendid.
Krahv
Kui täitsa tahad värvi maha saada võid näiteks coca-cola joogi sees leotada. Pole ise proovind aga räägitakse et võtab maha värvi. Samamoodi igasugused ahju ja köög puhastusvahendid.
Krahv
Don`t be afraid of your model, it is you who is holding the knife. There is a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist