Avaldamata mudelid

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Avaldamata mudelid

Postitus Postitas vaoinas »

Terv

Kuna mul praegu ühtki masinat käsil ei ole, siis postin siia mõned mudelid, millest said omal ajal peale valmimist selle foorumi tarvis pilid tehtud, kuid mis mingil põhjusel siia foorumisse ei jõudnud.

Ütlen kohe ära, et vaevalt ma midagi nende juures muutma, või parandama hakkan, kuid kriitika on siiski teretulnud. Tööprotsess on kõigil analoogne minu siin varem avaldatud töödega, mõnel on vaid lakkimise etapp vahelt välja jäänud.

Alustan siis Flakpanzer I a'ga - Tristar'i toode, 1:35 muidugi.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt[/url]
skeletondude
Liige
Kontakt:

Re: Avaldamata mudelid

Postitus Postitas skeletondude »

Tegelikult on täitsa ilus, mulle küll meeldib, kuid üks asi häirib, nimelt kiiver, gaasimaski torbik ja muud asjad võiksid olla teist värvi, siis lisaks see rohkem kontrasti masinale.
Aga muidu ilus töö, minu omadest palju parem. :lol:

Marek
sujuvkala
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sujuvkala »

midagi pole öelda,peaksin mainima vaid:meistriklass :D
Kasutaja avatar
välihall
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas välihall »

Respect-
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Skeletonile: Tean seda... Pz III'l kasutasin erineva nodi värvimisel juba erinevat tooni halli...

Siin des kleines kettenkraftrad, Tamiya 1:35. See mudel oli karbist võttes nii kole et on siiani jäänud mu esimeseks ja viimaseks Tamiyaks.
...õigus viimasel pildil on kettenkrad'iga koos ka 2cm flakwierling, see on samuti Tamiya - võrriga koos ostetud ja kokku pandud ja peaaegu sama kole karp.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

...Ja viimaks Jagdpanzer IV A-0, eelseeria masin, mida kasutati väljaõppes.
Mudel on by Dragon. Kui keegi sellise soetab, siis võib arvestada, et etsis on pooled lisasoomusplaatide poldipeadest olemata - seetõttu minulgi muist plaate panemata jäi. Teisest küljest muidugi hea - puuduvad plaadid annavad võimaluse veermikku eksponeerida.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Ongi kõik. Ülejäänud, mis mul on, on mittemilitaarsed valmismudelid ja seega siia foorumisse enam ei lähe.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Väga lahedad asjad. Mulle su kulutamise stiil meeldib. Asjad on nähtavalt kasutuses olnud, kuid ei ole mudakänkarad. Eriti rõõmsaks teeb, et oled mujal netis ka ringi vaadanud, lugenud, meelde jätnud, katsetanud. (Saan aru just selle Jagdpanzer IV varurataste kahe poole vahel oleva punase krundi järgi. See asi on planetArmoris kõva teema :wink:)

Endal oli mõte see Jagdpanzer IV teha ümber selleks ilusamaks pika kahuriga variandiks. Niipalju kui ma olen netist selle mudeli kuhta lugenud, peaks tal ju vist isegi 90% vaja minevatest osadest restidel kaasas olema.
Praegu on seda mudelit vähemalt Tallinnas küll igal pool näha ja normaalse hinnaga ka.
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas asjaajaja »

Kas Sa ei peaks oma tehnikale hoidmiseks veidi kuivema koha leidma, näe kipuvad rooste minema? :twisted:
Päevinäinud masinad, pole midagi halba ütelda.
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Siia paar sõna. Minuga on nii, et kui vähegi võimalik püüan oma kommentaaridesse panna paar sõna rohke kui lihtsalt "lahe asi".
Ja kuigi igasugused roomikutega asjad on muidugi väga lahedad ja tõsised tegijad, siis eelpool mainitud põhjusel olen oma asjatundmatu teksti kirjutamata jätnud.
Aga vot see Jagdpanzer on küll selline asi, et peab kohe kirjutama, sest minu silmis on tegemist ühe muljetavaldavama roomikulisega, mida siin olen näinud. Väga kõrgel tasemel töid liigub siin pidevalt ja erinevate autorite poolt veel pealegi, aga see on kuidagi eriti ere:)
Võibolla sellepärast, et on veidi eriline oma rooste jm kulumisega.. igatahes mulle väga meeldib see masin 8)

Kk
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Tänud:)

Panzergrenadier'i kommentaari kohta: Siin Urmas on kunagi öelnud, et mille kuradi pärast on vaja üldse detailide kallal mässata, kui see kõik pärast niikuinii tohutu muda alla maetakse - ja veermik on sageli tanki üks detailirohkemaid osasid - seega arvan, et detailne veermik on muljetavaldavam, kui tonnide kaupa muda tankirataste küljes.

Kuid seda Jagdpanzerit minu teada pika toruga ei tehtud - tegu on eelseeriaga - pane tähele ümaraid nurki. Komplektis on küll kaasas seeriavariandi esisoomusplaat, kuid puuduvad küljed ja lagi. Samuti oleks natuke tegemist ilmselt nende nn. return rolleritega (misiganes nende nimi meie keeli poleks). Seerial oli vist neid nelja asemel kolm külje kohta. Aga pikk toru on iseenesest karbis kaasas.

Kalle kommentaar tähendas palju. Millalgi plaanin muretseda ja ette võtta Fieseler Storch'i - siis saad lendurina näpunäiteid jagada ja iriseda - oma konstruktiivse kriitika ootused panen eelkõige siis just sinu õlgadele.
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

No vinged mudelid, Jagdpanzer lööb täiega pahviks, nii et aplaus!!!

Kui sa kõik need asjad oled pintsliga värvinud, siis teen omalt poolt kummarduse kah veel - tulemus on liiga hea, et olla tõsi - nüüd on teada, kelle poole pintslimehed kogemuste omandamiseks suunata :wink:
Tegelikult pole Tamiya-san'i mudelitel häda suurt midagi, lihtsalt vanemaid ei tasu osta, karbi pealt tuleb hoolega numbrit uurida, kusjuures uuemad on ju lausa viimase peal - nende IS-2 on senini parim, ma miskipärast ei usu, et Dragon enda IS-2 samale tasemele üles putitab :roll:
tegemist ilmselt nende nn. return rolleritega
Meie keeli peaks olema tegu tugirullikutega.

Urmas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist