hind?
- kossumees7
- Uudistaja
- Kontakt:
hind?
Palun öelge kui palju maksab II maailmasõja aegne veits roostes vene tikktääk????
Ja kui palju maksab II maailmasõja aegne saksa tääk (ilma roostetta)??
Ja kui palju maksab II maailmasõja aegne saksa tääk (ilma roostetta)??
kaasik
Militaarkola hindadest võid mingi ettekujutuse saada siit: http://marketender.wehrmacht.pri.ee/. Torketääk maksab arvatavasti mõned kuud tingimisi
.

Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
- kossumees7
- Uudistaja
- Kontakt:
Aitähh
Aitähh aga ma tahan sõbralt osta ta ka laps et palju maksab ma ei tea aga ma ei taha et ta mind hinnaga petaks
kaasik
-
- Liige
- Kontakt:
Foorumlane Manurhin juba andis viite, et kui tegu on torketäägiga, mida ma eeldan, siis parem jäta raha endale ja lisaks rahale jääb ka karitatus tulemata, usu see on palju rohkem väärt kui mingi tääk. (torketääk relvaseadusega keelatud ese tsiviilkäibes) ja sõbrale ütle ka , et kui tegu torketäägiga siis peitku kapi taha ja imetlegu asjandust koos väga lähedaste sõpradega või üksi 

- kossumees7
- Uudistaja
- Kontakt:
- kossumees7
- Uudistaja
- Kontakt:
Rebu
Valeta hinna kohta,saad odavamalt kätte ...
Aga selleks ma tahangi teada et kui palju se maksab. Osta.ee-s on kolm tükki 1 kr aga ema ei taha osta ja mul pole hansa netti.Aga ma tahan teada palju õige hind on sest, siis tean kui suurelt petta.
Aga selleks ma tahangi teada et kui palju se maksab. Osta.ee-s on kolm tükki 1 kr aga ema ei taha osta ja mul pole hansa netti.Aga ma tahan teada palju õige hind on sest, siis tean kui suurelt petta.

kaasik
Osta kõik ära,kaotad kuskil alla kahekümne krooni.
http://www.osta.ee/index.php?q%5Bq%5D=t ... _shop%5D=1
Ma küll ostaks.
http://www.osta.ee/index.php?q%5Bq%5D=t ... _shop%5D=1
Ma küll ostaks.
Kogun saksa ja vene kolu
Vene tikk kõlbaks hädapärast kruvikeerajaks, enesekaitseks või telgivaiaks, aga K98 tääk on mul palju aastaid olnud asendamatuks abiliseks kalal, metsas, matkal... Kunagi sai sellega Piirissaarel peaaegu terve vana kalapaat lõkkematerjaliks ära tükeldatud. Ja et ta on mul puhas ja piisavalt terav, olen väga edukalt kasutanud seda ka šašlõki lõikumiseks ja lihtsalt leivanoana. Ka konservikarbi avamine pole probleemiks.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline