Märgid, medalid, ordenid, embleemid, mis tahes muud märgid, mis Sinu vormile ei teki iseenesest... Nendega seonduvad dokumendid. Muud sõjaväeteenistuse ja lahinguautasud.
Mina näen siin elektroonika tingmärke dioodi ja kondensaatorit. See kõverik võib tähendada siinusvõnkumist. Pakuks, et äkki on tegemist mingi raadioamatööride klubi märgiga.
Soomepoisile kuulunud Soome ja Eesti kaasaegsete autasudega.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
kaan kirjutas:aga täpseid nimetusi ja mille eest väljaantud. kas on võimalik kuskilt uurida
Milleks siis Google on? Finnish medals.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Dešifreeriks niimoodi: Laiba juurde kuuluv E/M poolik, mis oleks 70% tõenäosusega aidanud tuvastada langenu isiku. Mis nüüd ei ole enam võimalik ja seega ei ole žetoonile kirjutatu enam oluline.
Ajudoonorlusega oled tegelenud vai? Otsi internetist, dummkopf!
Ehk hiilgeajuga kamraad oskab siis lolli foorumikaaslast õigele teele juhatada? Olen paari spetsialisti käest küsinud, kes minu teada Eestis asja ikka suht hästi jagavad, aga ka nemad pole osanud öelda ... seega kiidad sa oma kuldaju ka nende omast teravamaks
Kes ikka mr Arnoldi teravat mõistust kiita jõuab