Triibuline Pz III

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Triibuline Pz III

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Tervist!

Mul on Dragoni Pz III J. Mõtlen seda kunagi ehitama hakata, aga enne tahaks maskeeringu asjus pisult nõu. Nimelt kas on fotomaterjali Panzer III-st, mis oleks tankihall ja millel maskeeringuks peened jooned tumekollast? Nägin kunagi kusagil mudelimessi galeriis üht sellist mudelit ja tundus väga efektne. Loogika oleks ju see, et kui põhivärviks võeti kasutusele tumekollane, siis tumehalli masina täieliku ülevärvimise asemel tehti äkki ainult kollased jooned. Sellist maskeerignut olen isegi poolroomikmasinate peal näinud, aga Panzer III kohta tõendeid ei ole. Oleks selline maskeering võimalik, või läheb asi juba fantaasiamaalilma?

Siim
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Olen ka kuskil sellist kamo näinud, ja just Panzer III'l, nii, et päris fantaasiaga tegu ei tohiks olla. Vaatasin oma pildid läbi, aga kuna enda oma tehes tundsin huvi ainult hallide masinate vastu, siis mul säärast pilti kataloogi seivitud ei ole.
Kasutaja avatar
Sturmmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sturmmann »

Sirvisin läbi oma fotod.Leidsin need.
Pz III J 1.Pz.Div.(Pz III in Action)
Pilt
Mudelis kindel ei ole.Krimm 1942 (eBay)
Pilt
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Suured tänud!

Väga lahe tank. Tundub, et mõlemad pildid ühes tankist erinevatelt külgedelt, väga kasulik. Pange tähele tornikasti, omalooming missugune! 8)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist