Jutujätkuks hea vaadata
Vene spetsnazi igapäevaelu pildid
Tegemist on nn. "Vitjaz" üksusega, mis allub siseministeeriumile, seega armeega eriti pistmist pole.
Pealegi koostatakse see väeosa ajateenijatest, seega "Spetznaz"-iga ikka päriselt tegemist pole...(kaader tõenäoliselt välja arvata)
Kui paralleele tõmmata siis mulle meenutab see üksus meie omaajast Sisekaitse Operatiivrügamenti....
Pealegi koostatakse see väeosa ajateenijatest, seega "Spetznaz"-iga ikka päriselt tegemist pole...(kaader tõenäoliselt välja arvata)
Kui paralleele tõmmata siis mulle meenutab see üksus meie omaajast Sisekaitse Operatiivrügamenti....
Ühele vist gaasimaski ei jätkunud aga see eest kurn suhu ja käib küll
http://rms3d.com/images/Brother/20/S1054321.jpg
http://rms3d.com/images/Brother/20/S1054321.jpg
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
-
Juhan K
Märk märgiks - venelased pole plaaninudki oma sirpi-vasarat ning viisnurka vahetada millegi muu vastu. Neil polegi mingeid teisi sümboleid, mida edukalt elustada, nii et rahvas ka neid vabatahtlikult massiliselt kasutama hakkaks.
Aga piltide järgi on see ikka üks kaltsakate kari, kuigi infrastruktuur paistab väliselt suhteliselt uus (või äsja renoveeritud). Algajad rambod.
Samuti, kui nad jätkavad oma gaasimaskide kasutamist, siis pole eestlastel midagi karta - tõmbame paar vene suitsukonservi (PMŠ, kui ma õigesti mäletan) või isegi rootsi potikest tosssama ning vaatame, kuidas nad oma kopse välja köhivad
Aga piltide järgi on see ikka üks kaltsakate kari, kuigi infrastruktuur paistab väliselt suhteliselt uus (või äsja renoveeritud). Algajad rambod.
Samuti, kui nad jätkavad oma gaasimaskide kasutamist, siis pole eestlastel midagi karta - tõmbame paar vene suitsukonservi (PMŠ, kui ma õigesti mäletan) või isegi rootsi potikest tosssama ning vaatame, kuidas nad oma kopse välja köhivad
professional retard
- Tundmatu Sõdur nr. 5
- Liige
Mis sellega siis on? Too on vantide laik "Partizan", mis juba sõja ajal Waffen-SS kamo pealt maha viksiti.oscha kirjutas:Vaadake esimesel pildil mehe kiivri katet.
Osadel sama seeria piltidel on näha sama laiguga kuubesid (millel on muide varrukate peal samasugused makeerimissodi kinnitamiseks mõeldud aasad, nagu SS-i ürpidel).
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline