Tel 53640195 Alex
M : Karabin k98
Miks on deaktiveeritud relvade hinnad nii kõrged?
Need on ju jäädavalt rikutud ja minu silmis ei maksa need üle
vanaraua hinna.
Mul on samasugune mauser 98 k registreeritud jahikarabiin.
Deaktiveeritud relvaga pole muud teha kui seinale riputada.
See on minu meelest sama nõme kui üks naine kiidab teisele,
et võtsin omale kastreeritud mehe noh nii silmailuks ja voodi
kaunistuseks.

Need on ju jäädavalt rikutud ja minu silmis ei maksa need üle
vanaraua hinna.
Mul on samasugune mauser 98 k registreeritud jahikarabiin.
Deaktiveeritud relvaga pole muud teha kui seinale riputada.
See on minu meelest sama nõme kui üks naine kiidab teisele,
et võtsin omale kastreeritud mehe noh nii silmailuks ja voodi
kaunistuseks.
Olen tihti ostnud laskekölblikke relvi(k98,Mosin,SVT,SKS) jahimeeste käest ja neid siis deaktiveerida lasnud.Hinnavahe kasvab 100% ulatuses
Miks need relvad kallimad on saab väga lihtsalt ära seletada nii..On umbes 20.000 meest kellel on relvaluba ja 400.000 kellel ei ole.Väga lihtne minuarust.Enda kogus oli häädel aigadel 62 vintpüssi ..muud relvastust ma ei loe kuna pöhi kogumise suund olid vintpüssid ajastust 1870-1945...,tahaks näha meest kellele oleks lubatud sellist kogust arvele vötta ja kodus hoida...See seletabki vast köik ära.

Miks need relvad kallimad on saab väga lihtsalt ära seletada nii..On umbes 20.000 meest kellel on relvaluba ja 400.000 kellel ei ole.Väga lihtne minuarust.Enda kogus oli häädel aigadel 62 vintpüssi ..muud relvastust ma ei loe kuna pöhi kogumise suund olid vintpüssid ajastust 1870-1945...,tahaks näha meest kellele oleks lubatud sellist kogust arvele vötta ja kodus hoida...See seletabki vast köik ära.
K98 vindiga jahtis käia vist paras katsumus 
 Tänapäevaste jahiks mõeldud relvade  kõrval ikka väga ramp teine päev otsa kaasa vedada,va kui jaht muidugi peamiselt auto aknast ei toimu.Mida peaks siis mürskude ja muu plahvatava materjali kogumisest huvitatud kollektsionäärid selle loogika järgi tegema ?Metsast leitud mürsiku Päästeametile üleandmise asemel seadust rikkudes koju tirima,või näit Tagadi laadalt juba deaktitud isendi kalli raha eest omale lunastama.

- 
				Frundsberg
 - Liige
 - Kontakt:

Igasuguse müügi juures ongi ju eelkõige tähtis sihtgrupp - kui sulle ei meeldi deko-relvad, siis kui sul on luba olemas, võib alati ju muretseda ka töökorras relva. Mingi aeg tagasi oli siin üks K98 müügis vist 3500 eest ja keegi ei tahtnud. Oleks olnud deko, siis poleks nähtavasti ka suurema raha eest müümata jäänud.

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist