Kes otsisid hävitajat????
- dZonn
- Liige
- Kontakt:
Kes otsisid hävitajat????
Ühed mu sugulased käisid täna Kõverjärve ääres (Kanepi-Kooraste kant)
Seal olid mingid sukeldujad kes rääkisid midagi hävitaja otsimisest selles järves. Kas keegi on kursis???
Seal olid mingid sukeldujad kes rääkisid midagi hävitaja otsimisest selles järves. Kas keegi on kursis???
kursis pole täpselt,kuid kuuldu põhjal võib asjal tõepõhi all olla.Ma ei tea kas see on kõverjärv,kuid käisime mõned aastad tagasi seal ühte järve isegi vaatamas.Erastvere metskonna juurest sõitsime otse mööda mingi 2km vast kuni tuli T kujuline ristmik,sealt vasakule ja peale ühte teeäärset talu paremale metsa.Siis tuli mingisugune palkidest sillake üle oja ja peale seda kohe 2 pool teed järved.väidete kohaselt olevat vasakpoolses järves.Meie ei leidnud sealt midagi,kuid puudus ka vastav tehnika.
Muideks lahe foorum on see 

Re: Veel
Kogenud tegijad saavad ka tunniga oma asjad edukalt aetud.dZonn kirjutas:Need kutid seal vist eriti ei teinud miskit. Olid ainult tund aega ja sedagi mulistasid ujumiskoha ümbruses
Mõtlen seesjuures kas mõningate asjaolude täpsustamist või siis eelnevalt märgitud leidude (või nende väärtuslikumate osade) äratoomist.
Viisakas ja tagsihoidlik inimene ei ronigi nädalateks võõrastesse valdustesse...

Tervitustega, ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Üks kohalik rääkis mulle, et see venelaste lennumasin tuli alla paar aastat peale sõda. Seda nii, et saba kukkus järve ja kere kukkus umbes 300 meetrit eemale võssa, sammudega muidugi mõõtnud ei ole. Kohalikud olid selle laiali vedanud, kes radika samakaaparaadiks ja klaasid kemmergule
, mitte päris nii, aga suht terveks oli jäänud. Relvastust peal ei olevat olnud, oli olnud kaks pilooti, mis lennukiga täpsemalt tegemist oli, seda ei tea. Infot pean usaldusväärseks, kuna tegemist on vanema inimesega, kes seal lähedal elab ja peale õnnetust ise kohapeal käis. Muidugi ma ei tea, kuidas nad selle laiali said vedada, et nii ülde lasti teha.

Viimati muutis Endel, 21 Veebr, 2006 22:41, muudetud 1 kord kokku.
Tassiti laiali ja kiiresti. Kuulsin kunagi Vikerraadiost memuaare kelleltki vene pommitaja meeskonnaliikmelt, kes jutustas, kuis neil Saksamaalt naastes kütus kuskil alutaguse kohal otsa sai. Et lennukil olid uued ülisaljased diiselmootorid (ilmselt siis DR1A M756b-de prototüübid), oli neil kohustus hädamaandunud lennuk kohe hävitada. Hüppasid alla ja kui nad langevarjud hüljanud olid ja kukkumiskohta jõudsid, polnud lennukil enam ühtki mootorit alles. Jutu point oli just selles, et nad imestasid kui kiiresti lennuk laiali tassiti. Kusjuures lennuk oli enamvähem terveks jäänud, st et ei tulnud lapiti vastu maad, vaid lasi liugu.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline