Vaja teada...

Padrunid, mürsud, miinid, granaadid ja kõik muu, mis lendab ja plahvatab, või tapab/vigastab/hävitab muul moel...
Kasutaja avatar
Drake
Liige
Kontakt:

Vaja teada...

Postitus Postitas Drake »

Kas teist keegi teab sellest lähemalt rääkida... Teise ms ajal lasti rööbastelt maha moonarong ei tea kas saksa või vene ...igastahes on seal siianigi igast mürske, miine ,mürske, kuule jms... asukoht on saue keila vahel keila viadukti all.... on sellest keegi teadlik peale minu??? :roll:
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Kasuta otsingut, minuarust sellest on räägitud.
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
Kasutaja avatar
Drake
Liige
Kontakt:

ei ole...otsisin :roll:
lamjak
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas lamjak »

Kehvasti otsisid siis. Vaata näiteks seda teemat.

http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=1090
Kasutaja avatar
ludvig
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ludvig »

Rongi ei lastud mitte rööbastelt maha vaid pommitati saue jaamas põlema aga vedurijuhid sõitsid sellega alevist välja sest kui see kõik seal lõhkema oleks hakand poleks sauest midagi järgi jäänud--nii olen mina kuulnud.

No ja nüüd seda rauakola seal vedeleb a midagi huvitavat ei ole.ise jooksin viimati seal raudtee-ääres saksa kaika otsa (ilma varreta :) )
Kasutaja avatar
Drake
Liige
Kontakt:

Suur tänu ludvigile :D ... oleme seal päris palju "kaevamas" käinud... ja seal seda nodi jätkub
8)
Kasutaja avatar
ludvig
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ludvig »

no a oled siis midagi põnevat ka välja kaevand või?? :) ega lõhkend-lõhkemata mürskudega ju suurt midagi teha pole....või mis.
Kasutaja avatar
Drake
Liige
Kontakt:

sealt on kaevatud välja vana relv oli vist luger..aga jah seal kiivreid ega muud sellist küll polnud... aga leidsime vääga suure mürsu ...ma arvan et laeva oma sest see oli üle poole meetri pikk ja ümbermõõt mingi 20 cm
EOD
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas EOD »

Ei soovita seal kaevata, kuna laialipaiskunud lahingumoona hulgas on palju alumiiniumist sütikutega mürske. See alumiinium on hävinud ja paljastunud messingist kestas detonaator, mis on täiesti töökorras, ainult ootab labidalööki. :!:
Raudteetamm puhastati nõukaajal, kusjuures rongiliiklust peatamata. Tuttav sapöörivägede vanemleitnant sai selle eest medali. Ümbrus jäeti aga demineerimise ohtlikkuse tõttu tühermaaks. Praegu on kinnisvaraarendus majanduslanguse tõttu küll praktiliselt seisma pandud, kuid kuuldavasti oli plaan seesama maa-ala elemukruntideks jagada. :evil:
Kasutaja avatar
Drake
Liige
Kontakt:

niipalju kui meie oleme seal käinud pole keegi vel surma saanud...tavaliselt käime kas väikeste kühvlitega et mitte sama saatust saada nagu EOD rääkis...
8)
Shiim
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Shiim »

Drake kirjutas:niipalju kui meie oleme seal käinud pole keegi vel surma saanud...tavaliselt käime kas väikeste kühvlitega et mitte sama saatust saada nagu EOD rääkis...
8)
Jumalauta! Kuula mida EOD räägib ja ära susserda oma kühvliga seal!
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Kasutaja avatar
Drake
Liige
Kontakt:

esiteks... mina olen ainult oma kühvliga susserdanud seal kus neid raipeid pole ehk siis raudtee ääres olevatest mullahunnikutest kust ma olen leidnud mündi ja muud sellist...mürsud mis on veel töökorras mind ei huvita
:oops:
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Drake, oled kuulnud väljendit: " loll, aga järjekindel " ? Kuula mida EOD räägib ja hoia sealt kaugemale.
sitt päev, kellele kurdad
grahv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas grahv »

Kui samas vaimus edasi läheb siis tulrb siia varsti umbes sellise sisuga kiri. Olete ikka jobud küll ja ärga ülbitsege ning ärge tulge mind õpetama. Ma olen satipealt mürske näinud küll ja tean neist kõike. Mina kaevan ainult relvi ja padruneid ja münte, mürske ma ei kaeva.

Ühinen eelkõnelejatega. EOD juttu tasub kuulata.
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas renx90 »

LP kaasfoorumlane drake.
Kuula parem mida siin foorumikaalsased soovitavad.
Ma saan aru , et on huvitav otsida münte ja muud kraami.
Aga , kui sattub mullahunnikus olema 1 mürsk millel on alumiinjumist sütikuosa hävinunud ja sa satud oma väikese labidaga sellepihta kogematta lööma.
Vaevalt , et sa soovid oma kätest , nägemisest ja halvemaljuhl elust ilmajääda.
Minu soe soovitus on , et otsi parem ohutumatest kohtadest
N: Vanad talukohad mõisahoonete ümbrus jne... .
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline