Vaja teada...
Vaja teada...
Kas teist keegi teab sellest lähemalt rääkida... Teise ms ajal lasti rööbastelt maha moonarong ei tea kas saksa või vene ...igastahes on seal siianigi igast mürske, miine ,mürske, kuule jms... asukoht on saue keila vahel keila viadukti all.... on sellest keegi teadlik peale minu??? 

Kehvasti otsisid siis. Vaata näiteks seda teemat.
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=1090
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=1090
Rongi ei lastud mitte rööbastelt maha vaid pommitati saue jaamas põlema aga vedurijuhid sõitsid sellega alevist välja sest kui see kõik seal lõhkema oleks hakand poleks sauest midagi järgi jäänud--nii olen mina kuulnud.
No ja nüüd seda rauakola seal vedeleb a midagi huvitavat ei ole.ise jooksin viimati seal raudtee-ääres saksa kaika otsa (ilma varreta
)
No ja nüüd seda rauakola seal vedeleb a midagi huvitavat ei ole.ise jooksin viimati seal raudtee-ääres saksa kaika otsa (ilma varreta

Ei soovita seal kaevata, kuna laialipaiskunud lahingumoona hulgas on palju alumiiniumist sütikutega mürske. See alumiinium on hävinud ja paljastunud messingist kestas detonaator, mis on täiesti töökorras, ainult ootab labidalööki. 
Raudteetamm puhastati nõukaajal, kusjuures rongiliiklust peatamata. Tuttav sapöörivägede vanemleitnant sai selle eest medali. Ümbrus jäeti aga demineerimise ohtlikkuse tõttu tühermaaks. Praegu on kinnisvaraarendus majanduslanguse tõttu küll praktiliselt seisma pandud, kuid kuuldavasti oli plaan seesama maa-ala elemukruntideks jagada.

Raudteetamm puhastati nõukaajal, kusjuures rongiliiklust peatamata. Tuttav sapöörivägede vanemleitnant sai selle eest medali. Ümbrus jäeti aga demineerimise ohtlikkuse tõttu tühermaaks. Praegu on kinnisvaraarendus majanduslanguse tõttu küll praktiliselt seisma pandud, kuid kuuldavasti oli plaan seesama maa-ala elemukruntideks jagada.

Jumalauta! Kuula mida EOD räägib ja ära susserda oma kühvliga seal!Drake kirjutas:niipalju kui meie oleme seal käinud pole keegi vel surma saanud...tavaliselt käime kas väikeste kühvlitega et mitte sama saatust saada nagu EOD rääkis...
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Kui samas vaimus edasi läheb siis tulrb siia varsti umbes sellise sisuga kiri. Olete ikka jobud küll ja ärga ülbitsege ning ärge tulge mind õpetama. Ma olen satipealt mürske näinud küll ja tean neist kõike. Mina kaevan ainult relvi ja padruneid ja münte, mürske ma ei kaeva.
Ühinen eelkõnelejatega. EOD juttu tasub kuulata.
Ühinen eelkõnelejatega. EOD juttu tasub kuulata.
LP kaasfoorumlane drake.
Kuula parem mida siin foorumikaalsased soovitavad.
Ma saan aru , et on huvitav otsida münte ja muud kraami.
Aga , kui sattub mullahunnikus olema 1 mürsk millel on alumiinjumist sütikuosa hävinunud ja sa satud oma väikese labidaga sellepihta kogematta lööma.
Vaevalt , et sa soovid oma kätest , nägemisest ja halvemaljuhl elust ilmajääda.
Minu soe soovitus on , et otsi parem ohutumatest kohtadest
N: Vanad talukohad mõisahoonete ümbrus jne... .
Kuula parem mida siin foorumikaalsased soovitavad.
Ma saan aru , et on huvitav otsida münte ja muud kraami.
Aga , kui sattub mullahunnikus olema 1 mürsk millel on alumiinjumist sütikuosa hävinunud ja sa satud oma väikese labidaga sellepihta kogematta lööma.
Vaevalt , et sa soovid oma kätest , nägemisest ja halvemaljuhl elust ilmajääda.
Minu soe soovitus on , et otsi parem ohutumatest kohtadest
N: Vanad talukohad mõisahoonete ümbrus jne... .
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline