M. blackhawk rihm & camelbak vest

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
Kasutaja avatar
ludvig
Liige
Kontakt:

M. blackhawk rihm & camelbak vest

Postitus Postitas ludvig »

Selline ORIGINAAL BLACKHAWK rihm siis pakkuda.
värvuselt oliivroheline, MOLLE kinnitused üle terve rihma, materjaliks 1000 denier NyTaneon® nylon , seespool pehmenduspadjakesed mis kaetud õhku läbi laskva materjaliga. sobib ikka vähe turskematele võitlejatele . ise kaalun 73kg. ja mulle kahjuks jube suur.HIND-650
Pilt
Pilt
Pilt

CAMELBAK tactical MOLLE vest.värvuselt hallikas- roheline,MOLLE kinnitused üle terve vesti mis võimaldab paigaldada kõik vajalikud taskud just nii nagu sulle meeldib, lisaks kaks lukuga sisetaskut ja metallist aasad õlarihmadel varustuse riputamiseks,all ääres kinnitused mis mõeldud ümber vöörihma panemiseks. kui juhtud lahingus ootamatult minestama siis selleks on turja peal tugev aas millest saab sind turvalisse kohta lohistada.
seljatasku sisaldab endas 3,1 liitrise veekoti ,millest vesi mööda tugevat voolikut suu juurde jõuab. voolikut saab paigaldada nii vasaku kui ka parema õla peale ja loomulikult ka ta pikkust reguleerida. kogu veesüsteem on väga kiiresti ja lihtsalt eemaldatav ,kui on vaja ainult vesti a vett ei taha kaasas vedada.
reguleerida saab nii õlarihmade pikkust kui ka vesti laiust ehk siis sobib kõigile,ka väiksematele võitlejatele.seljas väga mugav ja valmistatud tugevamast saada olevast materjalist .HIND -2900.
mõlemad nii vest kui rihm on uued ja ei ole odav airsofti varustus vaid tõeline kvaliteetkaup proffile.a muidugi võib neid ka airsoftis kasutada kui soovi on.... :)
Pilt

Pilt
Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
Viimati muutis ludvig, 02 Veebr, 2009 15:48, muudetud 2 korda kokku.
seiklus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas seiklus »

Vest ju halli värvi, mitte roheline (ACU)
Kasutaja avatar
ludvig
Liige
Kontakt:

ACU ta ei ole,OD ka mitte ,on hoopis FOLIAGE GREEN. pildil tundub võibolla hall .
seiklus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas seiklus »

Ma kunagi hoidsin sellist käes, jube hele oli, edu müümisel :wink:
Kasutaja avatar
ludvig
Liige
Kontakt:

seiklus kirjutas:Ma kunagi hoidsin sellist käes, jube hele oli, edu müümisel :wink:
lisaks käes hoidmisele olen ka selga proovinud.... :) a ega ta nii jube hele küll ei ole.... meie oludesse hea küll,eriti kui taskud külge näiteks oliivrohelised muretseda.....
ennast ajab aga vahel naerma see kui meie oludes lastakse kõrbecamoga ringi... :D
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline