SS leegioni muuseum Pärnus
SS leegioni muuseum Pärnus
Oskab ehk keegi öelda kas selle muuseumi külastamiseks peab mingi kindel arv inimesi koos olema või saab ka kahekesi sisse?Ning kuida muuseumiga ühendust saab?Nagu aru olen saand peab hr. Tammiksaarele helistama ja aja kokku leppima vms.
Ette tänades.
Ette tänades.
kui minekuks läheb siis vb võtaks ka osa saaks ehk ideid enda muuseomikohta.. 
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
WH-foorumi rahvas ja ühe teise foorumi inimesed on Tammiksaare juurde ühiskülastusi orgunninud. Korra käisin ise ka, õu oli paksult rahvast täis, sisse sai tõepoolest vahetustega 3-4 inimese kaupa. Ega sellest ei piisa, kui öelda: "Ma oleks ka tulija". Kamoon, helistage Leole ja leppige aeg kokku ja ajage siinsamas huvilised pöördesse, et sel ja sel kuupäeval kell see ja see on ühiskülastus. Lihtne 
Гив Ми Мани
kus kohas se muuseum asub?
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
kui kellelgi huvi andku teada...ivar64 kirjutas:Või sul kah oma muuseum?...Näita rahvale kah.....
se suht väike kuid midagi on ikka vaadata
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Qwerty226 ja 4 külalist