Keelatud kraam Saksamaal

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Keelatud kraam Saksamaal

Postitus Postitas hillart »

Mis kõik Saksamaal rangelt keelatud on. Selles foorumis saab pildi ka sellest, missugused sanktsioone vastava seadusesätte vastu eksija suhtes kohaldatakse - ja need pole mitte leebed. :shock:

http://militaria-fundforum.com/showthread.php?t=78644
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

kas neid kuidagimoodu ilma sinna registreerimata ka näha saab?
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Nibelungen
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Nibelungen »

Näiteks riietel on keelatud pealuuga embleemid ja tervtituseks tõstetud käega võid omale sellise jama kaela kutsuda, et ise ka ei usu. Rootsis on juhtum, kus inimest on "natsi" tervituse eest karistatud mitme kuulise reaalse vanglakaristusega.
Kasutaja avatar
Feeliks_Jalgraud
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Feeliks_Jalgraud »

Ma olen Düsseldorfis "natsi tervitusega" mustanahaliste tähelepanu keskpunkti sattunud :lol:
Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Kuidas Kupi mehed vormis Saksa saavad?
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Arnold kirjutas:Kuidas Kupi mehed vormis Saksa saavad?
AEG: sept 2008

KOHT: Alam-Baieri, Wildflecken Kaserne

ÜRITUS: NATO Kirdekorpuse õppus CRYSTAL EAGLE 2008

OSALISED: muude rahvaste seas ka suurem grupp Eesti kaitseväelasi (sh oma kümmekond kuperjanovlast)

TULEMUS: kohalikud aktsepteerisid Kupi meeste pealuid täitsa rahulikult

:D :D :D
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

TULEMUS: kohalikud aktsepteerisid Kupi meeste pealuid täitsa rahulikult
M.O.T.T.
P.S. Mingid "kannikad" olevat väidetavalt püüdnud ka kupimeeste ajaloolist embleemi siseriiklikult kloaaki lasta kõigile meeldimiseks?
LeBon
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas LeBon »

Nibelungen kirjutas:Näiteks riietel on keelatud pealuuga embleemid ja tervtituseks tõstetud käega võid omale sellise jama kaela kutsuda, et ise ka ei usu. Rootsis on juhtum, kus inimest on "natsi" tervituse eest karistatud mitme kuulise reaalse vanglakaristusega.
No mis me koertest räägime, nemad lähevad vale käpatõstmise eest puuri nagunii aga ega nende peremehedki kergemalt pääse:http://ohtuleht.ee/index.aspx?id=147583 Sama ja sarnaste asjade kohta infi piisavalt aga masendust tekitab see, et isegi ENSV-st pole lugenud näiteid kus tõsimeeli sellise asja eest represseeritaks või kus loomakaitsjad tõsimeeli sellist küsimust arutaks..
” Aga miks on Eestis praegu päris palju paremäärmust? Lahendus lihtne: NSVL lipukiri oli: sisult sotsialistlik, vormilt rahvuslik ja nii see NSVL sõna otseses mõttes natsionaalsotsialiste kasvataski. ” Sirje Kingsepp.
Kasutaja avatar
Basilio
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Basilio »

LeBon kirjutas: No mis me koertest räägime, nemad lähevad vale käpatõstmise eest puuri nagunii aga ega nende peremehedki kergemalt pääse:http://ohtuleht.ee/index.aspx?id=147583
Mulle meeldis sellest artiklist eriti loomakaitsjate ekspertarvamus, kus koera loodeti natsitervitusest koeraküpsiste abil võõrutada. :D
Nimi on Basilio, kõuts Basilio!
Närakas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Närakas »

"Adolf loobub natsitervitusest kohe, kui saab piisavalt hoolitsust ja koeraküpsiseid"
Ei tea mida teha aga nende Ida-Virumaa tiblatskitega, kes vene lippudega autos ringi sõidavad, kas ka pakkuda koeraküpsiseid ja HELLa hoolitsust :D :D :D
mongol
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mongol »

Borja kirjutas:TULEMUS: kohalikud aktsepteerisid Kupi meeste pealuid täitsa rahulikult
Muidugi aktsepteerivad, sest neilgi on tõsiselt siiber sellest idiootsest keksimisest ajaloo ümberkirjutamise ümber. Rääkimata nende oma siseriiklikest "koduloomadest-vennasrahvuse esindajatest", kes ei oska valge inimese taoliselt elada..
Oma kogemuste põhjal: sakslaste hulgas on päris palju selliseid, noh, kuidas nüüd öeldagi.. eestlaste taolisi. Lihtsalt nad ei ava end esimesele suvalisele, eriti veel välismaalasele, aga õllelauas julgevad küll juba eestlaste ja soomlastega "natsinalju" rebida.. ;)

Nagu nõuakaaeg juba :roll:
professional retard
Tapper
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tapper »

Nõukaaeg oli selles suhtes ikka helge ca 70-80.
Minu onu kui joogi all oli, seda paraku oli ta tihti.
Röökis tihti viljandi linna peal nt. turul " Heil Hitler, tibud kasti."
Ei tea küll et selles tal pahandust oleks sündinud.
Nii et NSVL oli palju tolerantsem kui praegused dimukraatiad :shock:

Tahtes oma onu tsiteerida põrkasin väikse takistuse otsa? :roll:
????
Evolutsiooni kõrvalmõju, intelligentsus
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

Tapper kirjutas: Nii et NSVL oli palju tolerantsem kui praegused dimukraatiad :shock:
Jaa-jaa. NL oli ju samas seisus ka, nagu tänane Saksamaa (s.t. oli kaotanud häbiga suure sõja oli kogu maailmale võlgu). Seda ma ei hakka parem meelde tuletamagi, et NL-s võisid rahulikult Brežnevi perse saata, ebademokraatlikul Saksamaal teatavasti oma juhte kritiseerida ei või.

Ma tulin paar päeva tagasi Saksamaalt, käin seal "töö" asjus tihti ja põhiliselt just nende inimeste manu, kes seal justkui peaksid demokraatia puudumise pärast kõige rohkem kannatama. Aga võta näpust- ei kannata! Saavad oma üritused alati ilusti ära tehtud, kui ametivõimudega asjad korrektselt kooskõlastatud. Sitasti läheb ainult siis, kui keegi ise provotseerib või allub kellegi kolmanda provokatsioonile. Isegi viimasel juhul tõmmatakse reeglina liistule hoopis see kolmas pool. Ja selles valguses ma söandan öelda, et Saksamaal on demokraatiat kaugelt rohkem, kui meie siin uneski oskame näha.
Гив Ми Мани
Aleks
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Aleks »

gnadenlose kirjutas:
Tapper kirjutas: Nii et NSVL oli palju tolerantsem kui praegused dimukraatiad :shock:
Seda ma ei hakka parem meelde tuletamagi, et NL-s võisid rahulikult Brežnevi perse saata, ebademokraatlikul Saksamaal teatavasti oma juhte kritiseerida ei või.
Ega ikka ei võinud küll Breznevit p.... saata. 1981 aastal, kui teenisin sõjaväes, valiti mind väeosa komsomolikomiteesse - vähe sellest, ka sekretäri I asetäitjaks (sekretär ja II asetäitja olid ohvitserid). See aga ei mahtunud ühe kasahhi hinge, kes läks ja ladus politrukile mu väljaütlemised Ljonja ja venelaste kohta välja. Järgnes pikk vestlus väeosa komandöri ja politrukiga, kus arutati mu maailmavaate ja edasise komsomoli "karjääri" üle. Tahtsid välja visata, kuid paraku jäi see tegemata lihtsal põhjusel - politrukil oli pensini jäänud paar aastat teenistust ning kuidas sa siis seletad omakorda kõrgematele ülemustele poliitkasvatustööst väeosas, kus komsomoli sekretäri abi tahetakse komsomolist välja visata. Asi lõppes sellega, et mind jäeti lihtsalt rahule, koosolekutele ei kutsutud ja välja ka ei visatud. Peale sõjaväge, kui selgus et viisa oli kolmeks aastaks kinni pandud ja merele (välisreisidele) ei saa läks ka komsomolipilet ahju. Uues töökohas taheti kangesti mind arvele võtta, isegi Mererajooni komsomolikomiteesse kutsuti 3 korda välja (kuhu muidugi ei läinud), lõpuks löödi ka seal käega ja öeldi: "Ah, jätame ta siis rahule". Teine lugu lapsepõlvest, 70-ndate algus: Hommikul jalgrattaga poodi sõitnud ja seal meestega korralikult napsu visanud vanaisa toob õhtul külgkorviga mootorrattal koju kohalik miilits - Tamme, Jaan. Jalgratas korvi ja tsikli vahel ning korvis purupurjus laulev taat. Laulusõnad sellised: "See vene riigi seadus on ropp ja roojane, tvaritsat tvadsat trulla ... jne". Polnud taadil hiljem mingeid pahandusi, seega kõik olenes ikkagi sind ümbritsevatest inimestest.
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
Tapper
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tapper »

No seda võib öelda iga olukorra kohta.
Siin vist ongi väike möödarääkimine toimunud :P

Kui olid dissident siis sellise lauluga olid kinni ja mõisteti kohut.
Lihtinimesega olid keerulisemad lood. Toleerida ei saanud äkki hakkavad kõik laulma. :twisted:

Samas liiga palju dissitentide protsesse ei saanud ka teha.
Jutt käib ikka ajajärgust 1960-88 Ja mis protsessi sa teed kui enamus lauljad kolhoosnikud mitte kahtlane kõrgintellektuaal nt Kukk.
Kuidas oleks välja näinud: kombainer, traktorist, ja mehhanisaator kirusid töörahva võimu. :roll:
Muidugi kel vihamees või muu jämm võis ikka sellest paksu pahanduse keerata. Aga nagu ütlen onu mul nii tegi ja mäletan sugulaste juttu, kus nagu imestati, et midagi temaga ei juhtu.
Evolutsiooni kõrvalmõju, intelligentsus
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Qwerty226 ja 3 külalist