Fossiili Kergtangi värvimine

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta

Kas Fossiili Itaalia kergtank tuleks ära värvida

Jah... See käib mudelite juurde
25
56%
Ei ... Las jääb ikka näha meistri töö
9
20%
Ükskõik.. peaasi, et õlut jätkub
11
24%

Hääli kokku: 45

Kasutaja avatar
bufab
Liige
Kontakt:

Fossiili Kergtangi värvimine

Postitus Postitas bufab »

lihtsalt huvipärast panen küsimuse üles.. las rahvas hääletab...

Otsuse teeb ikka ehitaja ise :lol:
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Ei no mis küss see siis nüüd on , muidugi võib fossiil kasvõi kõik oma kerged tangid ja rasked pintsetid kasvõi punasetriibuliseks värvida Peasi et õlli jagub . :lol:

Aga vat selle itaalia kergetankiga on teine lugu, tegelikult näeks ta värvituna siiski süngem välja. Enne värvimist tuleks teist küll iga nurga alt pildistada. Muidu ei saa aimu mis seal tegelikult tehtud on. 5 m kauguselt vaadates on muide erinevus italeri käkiga olematu :wink:
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

minu meelest võiks iga tööjärgu järgi seda pildistada kuni lõpptulemuseni välja ja pildid üles panna, et oleks näha kuhu meil veel areneda on. õltsi võiks naguinii olla...
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Aga mina võtaks õlle asemel pitsi ja peaks veel ikka aru et kas on ikka mõtet värvida. See tuleks Italeri tehasesse ülesse seada eksponaadiks ja väga hea töö spikriks. :D
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Väga hea töö spikriks, või mitte - tegelikusti võime me siia oma ala asjatundjatena (no mingil määral vähemasti) arutlema jäädagi, kuivõrd peene näputöö sealt välja paistab - reaalsus on see, et kas näitusel, või niisama Urmasel külas käies ei näe võhik absoluutselt mingit vahet suvalise zvezda käki ja Fossiili kaheaastase töö vahel - olgu ta siis värvitud, või mitte.

Ma olen juba algusest peale öelnud ja ei väsi kordamast, et mina pooldan, et asi värvitud saaks. Loomulikusti on asi täiesti Urmase teha ja otsustada, kuid mu isiklik seisukoht on, et värvimata veaks see tank välja umbes sama mulje, kui nood interjööri ja läbipaistva korpusega mudelid, kus küll kogu asi on kenasti näha, aga asja üldmulje ei ole ei liha, ega ka kala.

Olen üsna veendunud, et Urmase suurepärase värvimisoskuse juures jääks kogu kaheaastane vaev asjatundja jaoks nähtavaks nii, või teisiti - suvajorss ei saaks aru enivei - ükskõik, kui selgeks sa talle asja tehta püüad. Üleüldse on see teema et "miks sa seda teed, kui ta näha ei jää" toonud mind arusaamisele, et tegelikusti on meil siin kahte üsna erinevat seltsi mudeliinimesi - ühed, kes teevad asja protsessi nautides ja teised, kes teevad asja vaid tulemuse nimel. - Isiklikult arvan, et kui ma näen vaeva detaili nimel, mis ei näe päevavalgust nii viiskümmend aastat, kuniks mu, maeitea - nelja-aastane lapselaps võtab ette uhke tanki laiali lammutada, et vaadata mis sääl sees on, siis on asi ometigi seda väärt, et selle nimel vaeva näha - tähtis ei ole, kuidas asi välja paistab, vaid kuis ta tehtud on, ja seda ei saa küll keegi Urmaselt võtta.

Lugupidamisega
Kristjan

NB: ja meie keeli kääname me ikka tank - tanki. Tangid on kuuris naela otsas:)
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Eheh, vaat mis sunnikud välja mõtlesid..., aga kas mulle kah mingi pisikene jupike sõnaõigust jäeti? No et ma võiksin vähemalt üritada selgitada, miks ma teda ilmtingimata värvida tahan?

Urmas.
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Hääletasin kindlalt mittevärvimise poolt, sest sellist filigraanset tööd detailidega näeb harva ja peale värviga katmist ei ole enem aru saada kas needid on kõik paika kleebitud või on tegu tavalise pressvormis tootega. Ja nii kaob enamuse pisividinate võlu ära.

Aga pakun välja lahenduse: Sa Urmas tee veel üks, siis saad ühe ära värvida ja teise jätad värvimatta :)
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
Kasutaja avatar
JoRRUU
Liige
Kontakt:

Kui siis ainult pesu ja lakkida!

Postitus Postitas JoRRUU »

Siin on Spetsialist teinud ära nii filigraanse teostuse, et see konkreetne mudel tuleks pesta ja katta lakiga, et jääks näha ja vaatajad saaksid vähekegi aimu töömahust ning detailsusest, mis on korda saadetud! :scratch:
Olen selle mudeli valmimist jälginud läbi saidi kõrvalt ja see on miskit, mida enne ei ole kogenud ja ka olnud võimalik nii detailselt, etapiviisiliselt jälgida.
Igati tuleb aktsepteerida töö autorit ja tema soovi - näha oma loometööd lõpetatult - värvitud markeeritud ja ka mõned ringid polügoonil tehtud masinast (kerge kasutamise jäljed, tolmu, kriimustusi jm.).
Ootaks lõppfaasi pilte ja kindlasti pildisarja enne värvimist! :D
______
Kas Italeri on oma turule paisatud tootepartiid juba poodidest tagasi kutsunud? :rip:
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Minu meelest on lõpule viidud töö üks asi ja poolik töö teine asi olenemata vaheetappide kvaliteedist.
Millist etappi autor oma töö juures rõhutada tahab on muidugi tema oma vaba voli valida.
Aga kas ma maha saetud küljega Ferrarit tänaval sõitmas naudiksin on kaheldav, kuigi see mis seal sees on ja kuidas seda tehti on ka ääretult põnev.

Urmasele soovin meelkindlust otsuste tegemisel.

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
Paneksin omalt poolt variandina ära värvida ainult pool :D Teise võib näitliku eeskujuna jätta nii nagu ehitati
Lugupidamisega
Taara avitab! ...
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Tundub et asi hakkab ühele poole saama - hääletustulemused lubavad mul lahkelt värvimise peale mõtlema hakata, tunnistan üles, et täna lisasin poolthäälte sekka ka omaenda isikliku häälekese. No et protsent veelgi mõjusam tunduks... :oops: Ja tagasiulatuvalt teatan, et eile käisin Kullos ja ostsin värvi ära, nüüd tuleb veel ainult sobiv aeg leida.

Kuid nii hääletuse korraldajale, kui ka oma mõtete kirjapanijatele suur tänu! Eriti vahva oli minu arvates Parovoz -i mõte: mudel poolest saadik värvimata jätta :lol:
Urmas.
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Nüüd siis sattusin portsu otsa.
Sellist BMWd nägin selle nädala alguses oma silmaga Saksamaal Essenis.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Samas linnas jäi silma ka maja sellel olevate reklaamkirjadega.
Tuleb välja, et Urmasel(alias Fossiil) on Saksamaal oma firma.
Pilt

Don´t never say never!

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Jagab tähetark Mangiga sama maja..
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
Metatron
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Metatron »

Fossil teeb väga häid käekellasid. Isegi oman ühte neist. Mugav käel hoida, kriimustustele ja löökidele vastupidav ja täpne. Muidugi täpsuses ületab Fossiil oma tankidega vist kõik, mida ma mudeli maailmas näinud olen.
E pluribus unum!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist