Sellisel juhul kui see nii hea varjant on miks siis saksa poolel sõdinud mehed seda varjanti ei harrastanud.Igal ühel oma arvamus mina näiteks ei paneks suhu lusikat mis on saapa säärse aega veetnud.Minu nn.eesteetlukus ja ei ole sinu asi.Tahad kanna oma lusikat pärasooles ja hoople siis sellega kui kõvad tegelased on mei armees.
Harrastasid ikka, harrastasid ikka, poja. Aga tee nüüd paar sügavat hingetõmmet ja küllasta oma aju hapnikuga ning nagu iseenesest tekivad ka sinu pähe hoopis kainemad mõtted, kui nüüd keevalises olekus.
Ja ega polegi minu asi. Jumalast õige jutt. Kas keegi siis on vastupidist väitnud? Lihtasalt tookord oli sedapsi, et sellised esteetlikkust viljelevad mehed suurt sõda üle ei elanud ilma oma vastavaid vaateid revideerimata. Nad surid nimelt koos oma genofondiga (missugune paljuneda ei saanud) välja. Surid nälga, noh - kui juba maakeeli öelda.
Ja - AI-AI-AI. Nii labased väljenduses sellise kena omast arust kangesti patriootliku eestimaise noormehe suust pole küll kenad kuulata.

Ajad vist meie foorumi Delfiga segi, aga eks see ole esimesel korral andestatav, sest üks tõsine eesti mees ju on päeva jooksul kindlasti vähemalt paarikümnes kommentaariumis ridamisi.
Ja selle või teise kehaosa (või ka isikuomaduse) kõvadus ei sõltu tõepoolest mitte põrmugi sellest, kus ta oma lusikat kannab. Pigem ikka sellest, mis konkreetse olendi kõrvade vahel on ja oli. Ja kui seal ikka seda va hallollust na vähevõitu oli (ja on) siis, noh nagu ütlesin - selle isendi elulisus sellest oleneski. Ja põrmugi mitte sellest kui väljapeetult peen esteet keegi olla kavatseb.

Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!