Nõukogude rasketank KV

Laevad, lennukid, tankid... Kõik sõjatehnikast.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

KV-2

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Kas Vene KV-2 olid peal mingid markeeringud ka :?: Piltidelt olen näinud et enamusel ei olnud :?: :?
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Reeglina ei olnud, olen senini näinud vaid üht või kaht fotot(mul neid kataloogis üle 400), kus torni tagumisel küljel on miski pisikese rombi kujuline tähistus, number sees. Kõik ülejäänu, mis on fotodel ette tulnud, on sakslaste poolt pealejoonistatud suunatähised.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Tänud. :D
fossiil
Liige
Kontakt:

Huvitav KV-1

Postitus Postitas fossiil »

...iseasi muidugi, mis tähistus peaks masinal olema:
http://cgi.ebay.de/Privatfoto-Panzer-14 ... dZViewItem
Pöörake tähelepanu juhist paremale jääval esisoomuse osal olevale asjandusele - kes teab misasi see on?
Kasutaja avatar
-=Mortyr=-
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas -=Mortyr=- »

ei oskagi öelda äkki veel mingi kuulipilduja
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Äkki oli leegiheitja? :? Ma tean, et KV-8 oli leegiheitja tornis, aga äkki paigutati ka alla. :?
Pilt
uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

Ma pööraks tahelepanu ka jooksurataste vähesusele
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Need jooksurattad on vist eemaldatud, kuna on kahjustada saanud. Pildilt on näha, et esimene jooksuratas on ka tugevalt kahjustada saanud.
uusmario
Liige

Seda minagi,esimeselt jooksuratalt tundub esimene osa kadund olevat
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Nõukogude raskemad tankid võrdluses Saksa omadega

Postitus Postitas jackpuuk »

Tervitus rahvas ! Siin on küll palju räägitud T-34-st ja jänkipoiste Shermanist , aga pole nagu kuulnud suurt midagi KV ja teiste selliste elukate kohta (vabandust kui teema olemas juba , kasutasin otsingut , aga hammaste vahele ei jäänud midagi ). Äkki saaks keegi mõne toimiva lingi üles riputada , kus pädev jutt sees (võiks olla venekeelne , ei valda väga hästi inglise keelt , saksa keeles olen üldse kott) . Väga kena oleks , kui peale andmete leiduks ka mõni sellistel sõdinud mehe jutt ja ka mingi link , kus räägiks mõni mees , kes nende vastu sõdis ! :D Ainult Vene sõjaveterani juttu ma kahjuks tõe pähe ei saa võtta :D
uusmario
Liige

JS
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas JS »

Pole küll päris teemasse aga siiski. Olles natuke rohkem kursis vanemate autode ajalooga ja lähtudes kõigile teada-tuntud avaliku saladusega et nõukaaegsed insenerid ja konstruktorid tegid copi-paste meetodil eesrindlikku tehnikat. AMO F 15 võis samastada Fiat veokaga, Gaz AA oli Meerikamaa Ford, Mosse 400 aga saksmannide Opel. Mootorrattanduses võis tähendada sama nähtust. Lennunduse ajalugu käsitlevast tõlkeloost (suured tänud kodanik Lemetile)võib välja lugeda et ka õhuavarustes liiklevate vahendite puhul kasutati vaenlase eesrindlikke tehniliste saavutuste ülevõtmist kodumaa massinatel. Siit foorumist on läbi jooksnud väide et ka võitjate paljukiidetud T 34 on tegelt mikidemaa Christie tank. Ei suuda kuidagi netiavarustest seda originaali leida et mille järgi seda siis tehti.
Ette tänades Jaanus.
Kasutaja avatar
wudu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wudu »

JS kirjutas:Siit foorumist on läbi jooksnud väide et ka võitjate paljukiidetud T 34 on tegelt mikidemaa Christie tank. Ei suuda kuidagi netiavarustest seda originaali leida et mille järgi seda siis tehti.
http://www.battlefield.ru/index.php?opt ... &Itemid=50
Me oleme ju siin, et isamaad kaitsta. Aga prantslased on ju ka siin, et oma isamaad kaitsta. Kellel siis õigus on?
Erich Maria Remarque “Läänerindel muutuseta”
naabri Ants
Liige
Kontakt:

....

Postitus Postitas naabri Ants »

väike täpsustus:T-34-l oli christie vedrustus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline