Vot siuke lugu juhtus: Tõmmati mees nurgataha, pandi püstol kuklale ja tehti tal taskud tühjaks. Ja siis korraga leidis üks pättidest tema reservisti tunnistuse ja asjad anti tagasi. Retsept või mis ...
http://www.armytimes.com/news/2009/11/a ... rs_111109/
Teinekord on ka pättide hulgas patrioote
Teinekord on ka pättide hulgas patrioote
The laws of physics is more what you'd call 'guidelines' than actual rules.
Ja mina esimese hooga juba mõtlesin, et "Mitä v... !?"(nagu meie hõimuvelled tavatsevad öelda), et meil Eestis ?!?!
Õnneks mu hämming ja koos sellega ka huvi asja vastu kadus koheselt, kui jõudsin ingliskeelse lingi juurde. Kõik läks omale kohale. Ei mingeid Eestimaale kohatuid tegusid.

Õnneks mu hämming ja koos sellega ka huvi asja vastu kadus koheselt, kui jõudsin ingliskeelse lingi juurde. Kõik läks omale kohale. Ei mingeid Eestimaale kohatuid tegusid.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
Stellung halten und sterben!!
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
- gvardimatros
- Liige
- Kontakt:
See mereväe värk tuletab mulle miskipärast meelde ühte siit foorumist loetud jutukest ennesõjaaegse mereväe probleemide kohta. Vb oli mälestuste rubriigis. Seal oli igatahes juttu ilmekalt Ristna ja Suuropi teemadest ja diverssioonidest. Mõtteainet!
Kui lugesin selle uudise kommentaariumi, siis sealt leidsin sellise killu, et vastav ohvitser (see vladlen vist) oli juba aastaid tagasi ära maale saadetud Pitka pealt (mehhaanik olla olnud), kus kütusekogustega kahtlased probleemid tekkisid.
Kui lugesin selle uudise kommentaariumi, siis sealt leidsin sellise killu, et vastav ohvitser (see vladlen vist) oli juba aastaid tagasi ära maale saadetud Pitka pealt (mehhaanik olla olnud), kus kütusekogustega kahtlased probleemid tekkisid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist