ohvitseri nui

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kleemann
Uudistaja
Kontakt:

ohvitseri nui

Postitus Postitas Kleemann »

Vedeleb kodus selline nui mis pidi kuuluma ss ohvitserile vähemalt nii mulle öeldi.Näeb välja nagu padruni hülss mille seest tulevad vedrud üksteise seest välja ja otsas raudmuna.All otsas siis vana nahast rihm mis käib ümer randme.Seega küsimus kas selline nui oli ss ohvitseridel.Võin pildi ka siia riputada mõni päev.
OveT.
Liige
Kontakt:

Re: ohvitseri nui

Postitus Postitas OveT. »

Kleemann kirjutas:Seega küsimus kas selline nui oli ss ohvitseridel.
Ainult alates gruppenführeri auastmest oli raudmuna asemel kuldmuna. :roll:
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Re: ohvitseri nui

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Kleemann kirjutas:Vedeleb kodus selline nui mis pidi kuuluma ss ohvitserile vähemalt nii mulle öeldi.Näeb välja nagu padruni hülss mille seest tulevad vedrud üksteise seest välja ja otsas raudmuna.All otsas siis vana nahast rihm mis käib ümer randme.Seega küsimus kas selline nui oli ss ohvitseridel.Võin pildi ka siia riputada mõni päev.
Kuule, huumori nurk oli meil ühes teises kohas :lol: :lol: :lol:

Kui sihukest texti vene keeles tuleks, oleks veel arusaadav... :? :?
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

Pane ikka pilti ka.
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
Kasutaja avatar
T-62
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas T-62 »

Et siis nui, koos munadega :roll: kas protees?, või sain ma midagi valesti aru :shock:
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

Muidugi protees. Kirjeldusest said ju isegi aru. Oli ju öeldud, et muna (teine arvatavasti aja jooksul kusagile kadunud) ja vedrudega pikalt välja käiv. Ja, et rihm niuete ümber kinnitamiseks kah olemas.
Aga seda, kas see just SS-ohvitseridele väljastatav varustuselement oli, ei oska öelda. Waffen-SS oli teadupärast (vähemalt ametlikult) väga võrdset suhtumist tähtsustav väeliik. Arvan, et ju siis väljastati seda siiski ka allohvitser- ja reakoosseisule.
Muidugi jääb palju küsitavusi.
Kas ikka on varustuselement? Seda saab kindlaks teha avastades sellel ihuliikme proteesil mingi WaA märgistuse.
Kas Waffen-SS´is oli üldse selliseid mehi, kellele taolist abivahendit vaja oli, sest isegi Lääneliitlaste Euroopa sõjatandril sõdinud on ikka ja alati konstateerinud, et SS-vägede sõdurid ühed kangesti munadega mehed olnud olevat? 8)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
Kleemann
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kleemann »

http://live.hot.ee/gallery/show_image?id=1536011 panin siis pildi ka.nuia pikkus 46cm
Aleks
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Aleks »

Teleskoopnui, mis peaks ka tänapäeval politsei erivahendina kasutusel olema.
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

See on päris tõsine löögiriist. Kas mingi vanglatoode?
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kasutaja avatar
Invaliid
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Invaliid »

Ütleks et ühte sellist olen ma livena näinud. Seal hoiderihma poolses otsas oli muuseas kaks tähte: SD, kas kotkake ka oli seda kahjuks ei mäleta 8) . Ja tegemist on tõepoolest tõhusa ja kompaktse löögiriistaga, siinpool Peipsit tõepoolest keelu all riistapuu.
Kasuta olemasolevaid ressursse ja ära looda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline