ma ei tea ks kirjutan öigesse rubriiki oma jutu vöi mitte.

raxsi kirjutas:Tere
ma ei tea ks kirjutan öigesse rubriiki oma jutu vöi mitte.Küsimus selline,et kas saksaväsad jöutsid oma tankidga lääne-virumaale.Praeguse vinni valla kanti.Nimelt lapsepölves kuuldud taadi jutu pöhjal see teadis rääkida,et mitu saksa tanki tiigrit oli seal jutti sohu vajund.Käisime seal k tuhnimas lapsena ja leitsime,kohti kus sonkides ll kmises ja oli tuli nagu.Kas teab keegi tiigite teekonnast täpsemalt.Möte on see kht uuesti üles otsida kui ikka tangiga tegu
Vees oleva asja kaalu saab määrata kaaluga. Aga enne tuleb see "asi" veest välja võttaraxsi kirjutas:seda küll aga ma küsisin umbmääraselt et kas joutsideesti.Ise seda tanki oma silmaga näind ei ole taat rääkset tema oli näind kui veel torn paistis.Mina käisin seal tuhnimas oma 18 aastat tagasi.Siis ei paistnud enam midagi.Järsku oskad öelda kas saab mingi mööteriistaga määrata ka selle vees oleva asja kaalu
Mündi suurust kuigivõrd näitab. Muidugi võid ju katsetada ja detektorile ise mingi 10m läbimõõduga pooli kerida ja suurusskaala peale siis vastavalt nt. BMW-Zündapp, GAZ-AA, "Komsomolets", Panzer 3, T-34, Panter, Tiiger, Ferdinand, "Hiireke"...raxsi kirjutas:kas metalliotsija korralikum kaalu ei näita ära.
No aga detektori või magnetomeetriga saad vähemalt objekti mõõtmed ja kuju enam-vähem ära määrata. Kui on lennuk paraja partsakaga alla tulnud, on ümberringi vähemalt 100m raadiuses kõik kohad alumiiniumitükke täis (muidugi, kui otse lagedasse sohu tuli, ei pruugi ka eriti olla) ja kui suurem osa lennukit veel sealsamas kuskil vett täis augus vedeleb, siis on üsna tõenäoline, et vesi selles "lennukiaugus" võib olla kergelt õline või hakkab pika teibaga augu põhjas sorkides õlilaike pinnale tulema.raxsi kirjutas:siis jama jh.Aga kas vöimalus on ikka ,et tegu tiigriga.Möned vanakesed pajatavad,et sinna ka lennuk sisse kukkund.Soos jama kaevata ,et täpsemalt teada saada.Eks tuleb möte katki jätta seniks kuni teadus paraneb.Ja saab kaalu määrata lihtsamalt
Avastatud juba, tarisin selle energiasamba omale koju. asi lahendatud!Dan kirjutas:Ma kaldun arvama et tegu on mingi ENERGIASAMBAGA, mis veel avastamata
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline