Tõsielusari-GULAG
Tõsielusari-GULAG
Selline tõsielusari kuluks ka mede maale,suhkruvati põlvkonna sinisilmadele.Siis ehk tekib huvi peale nimepäevade tähistamisele ka muudeks tähtpäevadeks. http://www.postimees.ee/?id=214348
Parem peenike peos, kui punalipp katusel!
Vabandage väga - arvan, et sel seltskonnal on mõni kruvi peas lahti... Aga vist isegi mituNeil on vaja kogemusi, et teada ja tunda, mida tähendab olla Stalini režiimi ohver,» täpsustas Vanagaite, kes lisas, et ka tema vanaisa suri Karaganda vangilaagris.
«Tõesti ma arvan, et inimesi koheldi siin nagu loomi, võib-olla isegi hullemini. Ma arvan, et see kogemus muudab mind, sest tegelikult ei teadnud ma Nõukogude Liidu kohta palju asju,» lausus sarjas osalev itaallane Dario D´Anna.
«Ma arvan, et see on väga hea kogemus ja me saame elulise ajaloolise õppetunni. Me saame kõike õppida raamatutest, kuid see pole sama. Siin saame väga hea kogemuse eluks ja kogeme, mis tunne on olla tõeline vang,» lisas poolakas Emilia Strzizevska.
Viimati muutis Karuke, 20 Jaan, 2010 21:48, muudetud 1 kord kokku.
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
KÕIK KARUKESTEST
Komöödia. Oleks tegu reaalse asjaga, jookseks see seltskond peale esimest tundi ummisjalu kiini. Euronormistatud koju. Tuletades meelde- "Samm paremale või vasakule loetakse põgenemiskatseks ning konvoi avab tule ilma hoiatamata!". Ning "sotsiaalselt lähedaste" kriminaalide poolt peaks nad ju juba saabumisel kõigest vähegi väärtuslikust vabastatama. etc.etc. mis jääb järele? kosutav puhkus värskes õhus ja arusaamatustunne, et mis küll nendes laagrites siis NII halba oli... 
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
uuema aja leedukad ei saa harilikult mitte sõnagi venekeelest aru ja kui see ohvitser nende peale karjub see on neile nagu hane selga vesi sest mitte midagi ei saa aru ju ,löbus ainult
kui ikka iga sõna kabahoobiga kinnitataks küll siis aru saama hakkavad
sovetskaja vlast ne nraavitsa bljaad
ja takih kak vo v sorok pjatom ....
ja nii edasi repertuaar
aga jah süüa kursantidele ainult laagri parashat ja nad hakkavad varsti teist laulu laulma
kui ikka iga sõna kabahoobiga kinnitataks küll siis aru saama hakkavad
sovetskaja vlast ne nraavitsa bljaad
ja takih kak vo v sorok pjatom ....
ja nii edasi repertuaar
aga jah süüa kursantidele ainult laagri parashat ja nad hakkavad varsti teist laulu laulma
ja erariided tuleks tsooni sisenemisel põletada sest võivad sisaldada laagrikundele vaenulikke parasiite (täid, puugid, mandavoshkad jne.)
riietada nagu kord ja kohus ühesugustesse tsooni mundritesse , jalas ikka partjanka ja vilt külmal ajal
ja õigel laagrikundel peaks ikkagi olema soeng kak polozeno et takistada täide levikut
riietada nagu kord ja kohus ühesugustesse tsooni mundritesse , jalas ikka partjanka ja vilt külmal ajal
ja õigel laagrikundel peaks ikkagi olema soeng kak polozeno et takistada täide levikut
Kui mingi eriline masohist lasekski enda kallal läbi viia kõik füüsilised ja psüholoogilised katsumused (need lapsed ei kujuta ette millest nad räägivad, kui vana BB mees ütlen mateile)
Siis oluliseimat komponenti - lootusetust - imiteerida ei saa.
Kuid see tunne arvan ma - kõige rängem kõige selle juures ongi
Siis oluliseimat komponenti - lootusetust - imiteerida ei saa.
Kuid see tunne arvan ma - kõige rängem kõige selle juures ongi
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
KÕIK KARUKESTEST
Kui "Gulagi arhipelaag" ette võtta ja esimesest leheküljest hakata stsenaariumi kirjutama siis üle 20 minuti ükski huviline vastu ei peaks ja kogu projekt kukub kokku. Tundub, et leedukatel oli see mingi eurorahadega toetatud asi. Siis tahetakse raha tagasi ja Leedu rahvamajandusele pole selline areng üldse hea
Aga teine Solženitsõni raamat "Üks päev Ivan Denissovitši elus" vist isegi kannataks lavastamist. Kedagi ära ei tapetud ja püssikabaga anti mõõdukalt, oma lolluse eest. 2-3 päeva oleks siiski miinimum (et äratust ja öörahu immiteeerida) ja loomulikult ei saa kõik olla Ivan Denissovitšid.
Aga teine Solženitsõni raamat "Üks päev Ivan Denissovitši elus" vist isegi kannataks lavastamist. Kedagi ära ei tapetud ja püssikabaga anti mõõdukalt, oma lolluse eest. 2-3 päeva oleks siiski miinimum (et äratust ja öörahu immiteeerida) ja loomulikult ei saa kõik olla Ivan Denissovitšid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline