histrodamus

Raamatud, ajakirjad, muud trükis ilmunud materjalid. Filmid. Webilehed. Muud kohad kust infot ammutada...
Vasta
Zill154
Liige
Kontakt:

histrodamus

Postitus Postitas Zill154 »

www.histrodamus.ee — Nüüdsest on avalikult ligipäästev Eesti esimene interaktiivne ajalooportaal Histrodamus, kus ajaloo kulgu saab jälgida reaalajas Eesti kaardil.
VABADUS VÄÄRIB VÕITLUST! Kes endale vabadust ei võitle ei ole vabadust väärt
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

Vaatasin. Huvitav. Suure tõenäosusega löön kaasa.

Soovitan teistelegi.

terv
o
hmm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hmm »

Halb on see, et kui ajalugu jälgid kaardilt on see tänapäeva kaart mitte selle ajakohane millist lugu jälgid.
Või annab sealt vastavasisulist kaarti jälgida?
Vabadus on piiratud paratamatus...
Kui tõde üldse olemas on, on see võitluse küsimus.
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

Registreeru ja tee oma ettepanekud sealses foorumis - ega meie siit nende tegemisi ei mõjuta. Samas võib hea ettepanek aidata sealset paremaks muuta ...

terv
o
andrus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrus »

Vaatasin natuke neid õigusi, mis on kasutajal, kes sinna materjali edastab:

http://www.histrodamus.ee/?id=legal&lang=est

Kas ma sain õigesti aru, et kasutaja peab vastutama edastatud materjali autoriõiguste eest, aga histrodamus võib edasi materjali arendada ja ei pea viitama kasutajale (punkt 18., mõtlen konkreetset juhtu, kus tekst on kasutaja enda poolt koostatud) ning ei vastuta ka lõppude lõpuks millegi eest (punkt 3.)?

Kuna ma olen juriidikas võhik, siis loodetavasti sain ma valesti aru ja ei ole nii, et kõik kohustused kasutajale ja kõik õigused histrodamusele?
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Kuna ma olen juriidikas võhik, siis loodetavasti sain ma valesti aru ja ei ole nii, et kõik kohustused kasutajale ja kõik õigused histrodamusele?
Mina ka, ja pole seda histrodamust uurinud, aga niipalju kui ma olen mingeid lepinguid pidanud alla kirjutama, siis nii ongi alati - kohustused mulle, õigused EMT-le, Eesti Energiale, Elisale, prügivedajale, valla - ja linnavalitsusele, tööandjale...võid siit ise jätkata! :dont_know:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline